ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • valentina
    17. Srpanj 2019. 13:26

MaybeBaby

Nadam se da ce nalazi bit u redu
    jer zadnji put kad je gledao secer bio mi je nataste 5.0 pa cemo vidjet sada
    evo stigla mi na mail slika sa pregleda 😍

Bude sve u redu, ne brini. Slikica prekrasna, bas se smije

Grizli
    17. Srpanj 2019. 13:31

Monko anomaly je redovita pretraga! Ne brini.
    Preslatke slike cure! Cestitam na urednim pregeldima.
    Ova kolica Kinderkraft su bas lijepa nesto na foru Maclarenovih Daytripper koliko kuzim, a cjena je zaista pristupacna. Jel pise negdje na uputama do koliko tezine djeteta su? Vidim da vani postoje i u 2in1 kombinaciji pa montiras autosjedalicu koju hoces. Nisam nasla puno podataka o njihovom jaju pa zato pitam.
    Tu hranilicu sam gledala bas neki dan, prekrasna mi je, al ja bi radje onu u kojoj se moze beba leci dok je mala da imam di staviti bebu dok nesto radim po stanu cini mi se to zgodno da nije beba stalno u krevetiću. 

monko
    17. Srpanj 2019. 13:41

hvala Grizli ❤️

Bruna 6.1.2020. <3
    curka br 2: 3.1.2024. <3

• Lala27
    17. Srpanj 2019. 13:43

MaybeBaby Kako divna sličica, imamo i prvi osmijeh 😍

I meni su ova kolica krasna, samo još nisam upratila šta znači kad su 3u1, šta kad su 2u1, šta je sportski dio, uh, muke moje, ništa ne znam o tome, mislila sam samo kupiš šta ti se sviđa i to je to 😂

Raštika
    17. Srpanj 2019. 13:47

Lavica27

lorija

Jutroo. Prespala ja jutros 😂 sretno curama danas!!!
    Sad se spremam u nabavku tikvica, to mi je danas rucak. 😋
    Lavicea kuzimo se, u istom smo sosu,takodjer kuci sa bebacom 2,2mj /13,600kg 😂😂, inace ga dizem,kad trebam nesto ja cucnem zaglim poljubim i idemo dalje, muz je zaduzen za nosenje.
    Sad mi se nesto prehladio,nos mu curka i kise, a mora mi ozdravit do pon.vodim ga cjepljenje 😐 ovdje je drugaciji program, neg u HRV sto se toga tice.

Ček ti ne mozes odgoditi cijepljenje ako nije skroz zdrav?

Apropo toga da si beba sve uzima… Ja sam non stop gladna al vjerujte da ne mrsavim hahaha.
    Rastika posni sir za debljanje,jesi ziher?

Tako ti je on meni rekao. I mene je cudilo jer ipak se zove posni, jel. 🤷🏼‍♂️😂😂😂 ja sam ti tamanila ujutro njega s tri jaja na oko pecenim na masti i sir bi zalila malo maslinovim uljem. Tako je i moja mama tamanila sir s tjesteninom da joj ne oslabi tijelo dok je bila na kemoterpijama, da ne gubi na kilazi puno. E sad, trebalo bi proguglat oko njega i debljanja. 

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje
    On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
    Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
    S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️

Angelly
    17. Srpanj 2019. 14:05

Jel itko čuo ili imao iskustva s expander enduro kolicima, 3u1? Frendičini prijatelji prodaju jer im se klinac nije baš volio vozat pa su maltene nekorištena kolica al nekako do sada kolko sam čitala po forumima nisam našla da je itko o njima pisao.  

Gogaa_V
    17. Srpanj 2019. 14:29

Hvala  cure još  jednom svima. 😌🤗
    Maybe i tvoja  bebica  je prekrasna. Ja bih  htjela  da zamolim  jednu  mamu koja je unazad  koji  tjedan  pisala  da je izgubila posao  ili dala otkaz,  pa da se brine  kako će sve  postići tako nekako  je poruka  išla. (Ne mogu  drugacije  da objasnim na koga  mislim jedino  po sjećanju  poruke) da mi se javi  na email: majamaja539@gmail.com 

Angie1205
    17. Srpanj 2019. 14:30

Grizli moj savjet ti je da hranilicu ne kupujes odmah, em zauzme dosta mjesta em je pitanje dal ce beba kao tako mala htjet bit u njoj. Mislim da je za to odmaranje bebe dok ti nesto radis najbolja opcija viper. Prije 10 godina su to bile obicne lezaljkice koje si mogao rukom zaljuljati a sad imas te nunalice sa igrackicama, muzikom i sl.
    Evo pogle...https://www.bubamara.in/djecja-oprema/lezaljke-i-ljuljacke

lorija
    17. Srpanj 2019. 14:31

PREGLEDI

18.7.- flower
    18.7.- mala.le.90.
    22.7.- Lavica27
    22.7.- samojed
    22.7.- Tockica37
    23.7.- ena10
    23.7.- Jaivanpa
    23.7.- Angelly
    24.7.- njurko
    25.7.- Nasty
    25.7.- Red Fox
    25.7. - lorija
    25.7.- iva4
    25.7.- Nova19
    25.7.- Mom2911
    26.7.- Chappie
    29.7.- Reserved123
    29.7.- Mangomum
    29.7.- Katarina1990
    30.7.- Eleonoré
    31.7.- Simbalija
    01.8.- Juno
    02.8.- May4
    02.8.- DeeSB
    06.8.- Omerta
    07.8.- sofio9
    07.8.- valentina
    07.8.- C1M4
    08.8.- TinchiSk
    09.8.- MaRe
    09.8.- Stelle123
    12.8.- mikio
    13.8.- tonkica1
    13.8.- Anna
    13.8.- ivikii
    19.8.- mustra
    20.8.- Lala27
    20.8.- Grizli
    20.8.- MaybeBaby
    23.8.- Angie1205
    27.8.- annika
    28.8.- Gogga_V
    29.8.- petra31

lorija
    17. Srpanj 2019. 14:33

Evo cure dodala sam, da ne zaboravim. Zaista se puno pise 😁
    Cestitke i na ostalim pregledima.
    MaybeBaby zaista prejaka fotkica!!! Mami osmijeh odmah 😍
    Grizli znam na sto mislis,i ja vrebam novu njihalicu/ljuljacku za bebe, eeeh tek ces tu izgubit masu vremena jer je izbor preeeogroman!! 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.