Sjele su pare...za sve one koje su na komplikacijama :)
Danas ste baš vrijedne u pisanju, nisam pola pohvatala haha al uglavnom čestitke curama s pregleda i sve slikice su . Drago mi je da imamo još jednu možebitnu curu, go girls
Koliko stvari trebamo kupit najbolje bi billo početi loto igrati Tješi me što ću nakon selidbe manje davati za stan i režije pa eto mi tu uštede. Kad vidim da pričate o tim kolicima to mi sve zvuči ko SF, ništa ne kontam....mislim da ćemo mi na kraju kad uđem u trgovinu izabrati ona koja mi budu lijepa i najbitnije lagana. Baš si dns razmišljam, bebač stiže u prvom mjesecu, pa do 3eg mj otprilike sigurno neće van u šetnju na onu hladnoću na to meni mama da zatočit ćeš ga u kuću kao i mačka
Vanessa nije to nasa prica, nismo bili na faksu al jako slicno. Mm je radio a ja nisam, jedna placa, kredit...tak smo podigli obje cure na noge. Sad bi mi valjda trebalo bit financijski lakse a ne osjecam bas da je 😏
Iva mislis zato jer moras mirovati? Nema to veze sa 4D uzv-om, napravi ti uzv preko trbuha i to je to. On nit te gleda ni nis drugo. Po meni nema razloga da ne odes, i ja planiram bas tako nekako oko 20-og tjedna.
Erste...a još prijepodne mi došla obavijest na E građani da su obračunali i poslali pa je trebalo mal duže da sjedne.
Hvalaa Vam curee 😊
sto se tice ljulji za bebe mi smo uzeli od Mamaroo 4moms i mogu rec da je odlicna !
je skupa al isplati se ..meni ju je seka imala i kaze da je odlicna , ona je svoju prodala dalje malo prije nego sam ja saznala da sam trudna i bas mi zao bilo .. tako da smo morali kupit .. ima i ona Tiny love isto nije losa
Ja sam u Zabi i maloprije sam gledala preko tokena i nista jos. A valjda bude🙄
Prosli mj mm nosio papire pa me sad prpa kom je on to dao uopce 😂😂
Angie sjest će :) I ja bome sam pol dana čekala a obavijest još ujutro dobila. Bome mogu reći da je lijepo primit pare a sjedit doma, da sam na poslu imala bi oko milju kn više al bi se ubijala 10 sati dnevno ,6 dana tjedno...a ovako sve četiri u zrak i op 4257 il koliko već
Dalindas ne znam gdje je sad onaj popis s terminima al sam vidjela da nas par ima na isti datum, meni je 11.1.
Sortiraj odgovore
Najstariji