ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Vanessa.
    17. Srpanj 2019. 14:47

joj Lala27, te na mall.hr sam i htjela odmah kupiti baš zbog cijene nakon što smo ih vidjeli u sloveniji, jer su tamo bile 500 eura, ali imali su samo crna nije bilo sivih, a vidim da je i sad isti slučaj a sad pak nemaju nikoja :D svi ih očito pokupovali hehe, rekli su na nemaju na lageru sivih i neznaju kad će doći, mi smo baš s babyland.hr ih i uzeli, i onda su bili na akciji a sad su naravno na još boljoj -.- a jbg, kad si isplaniraš šta ćeš koji mjesec kupiti, za očekivati je i da ćeš propustiti neke popuste. Al ajde par sto kuna gore dolje, i ovako smo prošli stvarno jeftino obzirom koliko koštaju druga kolica po dućanima.
     Lavica baš mi je drago čuti pozitivno za njih, meni su svi govorili moraš kupit skupo, najbolje, tu i tu marku, ovo ono, ko da serem novce svako jutro. hahaha još ja gledam kao da te pitam šta je to granica hahaha

lorija
    17. Srpanj 2019. 15:02

Curkeeee pitanje?!?!
    Sta vi uzmete da gricnete dok cekate rucak da bude gotov?!? Mene tada posebno neka glad uhvati,ne znam za sto bi se masila! Sad uzela neki chips nezdravi,al godi mi slano 😣. Dajte mi ideje malo zdravije.

Vanessa.
    17. Srpanj 2019. 15:09

iva, tako sam i ja izgrebala baš pošteno branik od zid kako sam isparkiravala se , u normalnim situacijama dobila bi takvu čitabu od muža u trajanju od 2 dana sigurno a i uzeo bi mi ključeve na par dana i dao mi staro auto da me nauči lekciju hahah,
    al ej, kad sam mu rekla, znači ništa, reakcija nikakva, samo je rekao - ma jebe* branik- hahah tako da dobro je dok smo trudne, sve nam se prašta, neće ti ništa dragi reć :D maybebaby preslatko <3!!!
    za anomaly scan, normalan pregled kao i svaki drugi, samo je detaljniji, gleda dužinu nogica, opseg trbuha, glavicu, uglavnom da li je sve ok i kako bebač napreduje.
    što se tiče hranilica i tih vipera, ja sam gledala za kupiti polovno, rabljenu od marke tiny love Close To Me Bouncer kao 3 u 1, ima i ležaljka, i hranilica i kao za spavati, što je super jer manje prostora zauzme i raste s bebom ali je 1100 kn novi, ali ima za 400-500 kn rabljenih a to je ok.
    A to za kolica, 3u1, imaš kao 1. onu korpu za novorođenče gdje leži i kao do 6.mj. je to, pa imaš jaje gdje po meni od 4.mj se već može voziti, i imaš sportsko sjedalo za već veću djecu gdje samostalno sjedi, tipa od 7.,8.  mjeseca po meni, i  taj sportski dio koristiš dok ti stane djete u njega, valjda do 3.godine. 
    A 2u1 kolica, imaš korpu i sportsko sjedalo bez jajeta. Pa jaje si kupiš dodatno ako treba.
    Meni je 3u1 praktičnije jer onda u tom jajetu mogu ljepo nositi djete ako idemo nekamo u posjet pa da leži u tome, samo ga izvadim iz autosjedalice i ubacim unutra jer tko će ih po rukama stalno nosati :D 

Vanessa.
    17. Srpanj 2019. 15:11

lorija meni paše mrkvica sirova i krastavac s humusom koji si napravim sama i to mi je tako fino, hranjivo i taman za ublažitit glad, ili na onaj stiropor kolut namažem kikiriki maslac. to mi je već mjesec dana glavni snack :D

Gogaa_V
    17. Srpanj 2019. 15:12

Lorija zdrava varijanta užine  bi bila orašcasti  plodovi vecinom, zavisi sta ti odgovara, ljesnjak, orasi, bademi. Pistacije, zatim  kikiriki, suve smokve, ili eventualno  nesto  od svježeg  voća. Svakog  od nas vuče  cips ili tako neke grickalice ali ja sam se navikla pa uspješno  odoljevam  i u trudnoći.

annika
    17. Srpanj 2019. 15:17

Za cure koje se brinu oko kilaže- ne brinite. ja sam sa 16 tjedana u prvoj trudnoći spala na 46 kg na visinu od 163. krenula sa 53. na kraju došla do 64, rodila se zdrava, prava beba. kući došla sa 54 kg. sad znam žene koje su do 8 mjeseca trudnoće dobile 6,7 kg i sve je u najboljem redu.
    netko je pitao za vodene kozice- ja ne bih išla 

[iimg]

Lavica27
    17. Srpanj 2019. 15:42

Napišem cijeli post i refresa mi se stranica aaa luda sam!
    Ugl Grizli moja je dobila njihaljku cim se rodila,bila je u njoj al nije ju bas obožavala. A oni su ti najviše na podu realno,što je dobro zbog motorike.. 
    Kod ove mi je super šta se plaćanje skine i privučem ju za stol i sad kad je porasla odserafe se nogice na pola i to je njena foteljica. 

Angie1205
    17. Srpanj 2019. 15:44

Netko pita za vodene kozice?? Ja sam bila trudna s drugom malom kad je starija dobila kozice, cijelo vrijeme je bila sa mnom jer nije imala sa kim. I pedica i gin su mi potvrdili da ne moze nikako utjecati na bebu ako sam ja vec preboljela kozice. U slucaju da nisi imala kozice svakako ih izbjegni jer sto si starija to te gore pogode a osobito sada dok nam su nam organizam i imunitet slabi i osjetljiviji.

Grizli
    17. Srpanj 2019. 15:44

Angie gledala sam ove opcije di je hranilica i njihalja u jednom. Bila mi je fora ova sto spominje Vanessa, al sam shvatila da nema pladanj. Pa sam nasla drugu opciju koja mi se svidja al je skuplja dosta Indogo 2/1 hranilica njihaljka. A svidja mi se i chicco polly progress 5 na koju se mogu dodat one igrackice gore, a moze se i odvojiti pa zakacit na obicnu stolicu ako treba sta mi se cini prakticno za kasnije kad beba naraste pa nemoramo vise imat sve ono rastegnuto. Uh toliko toga za bebe postoji da s epogubi covjek.
    A da jako mi se svidja jedna stvar za bebe ona strunjaca za igru neki dan vidila reklamu https://svezabebu.hr/collections/baby-gym-i-podloge-za-igru/products/yookidoo-baby-gym-gymotion-lay-to-sit-up-play?variant=19427988013125. Jel se to vama cini korisno? Meni je preslatko al nemam pojma dl ima smisla kupovat tako nesto. 

Angie1205
    17. Srpanj 2019. 15:45

Gogaaa mislim sa je nasa Samojed pisala da je ostala bez posla, ak nisam nes fulala?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.