Sorry Angie malo sam fulala, ali eto ako ste onda obje cure podigli, pa i sada ćete se snaći. Svoj krov nad glavom imate, to je ono najbitnije, a ostalo polako, sve će sjesti na svoje mjesto.
Joj blago se vama koje ste doma na komplikacijama, šta bi ja dala da mogu, a ne tu sjediti na poslu za ovim kompjuterom, 30 jaja sam već snjela sjedeći
Ima neka da je u Otp 😂 m-banking mi ne radi a neda mi se bas autom drndat do banke ako nema kuna 😂😂
Ja sam planirala 9 mj odraditi...ali nekak si mislim da ce me ioak na komplikacije odmah stavit....e on meni na prvom prehledu kaze da idem omah na komolikacije reko necu odmah hahhah i go mi je do 2.9
11.10.2010 A ♡
17.01.2013 I ♡
Cestitam svim curama na urednim prrgledima prelijepe slikice
A ja sam dala odkaz radila sam u solariju i nisam imala potrebu vise da se mucim
Ma nece bit svadje bez brige, mi ak se svadjamo onda se svadjamo oko puuuunoooo vecih sranja 🤪
A ja sam gledala negdje oko 15:30 i nije bilo nis...ko ce ih znat, valjda bude 😂
Iva carapice najmanje, 0-3mj, nemres ih fulat 😉
Neka Samojed, tako i treba, sjećam se da si morala cjele dane radit da biš sutra dobila slobodno, ma užas katastrofa. Neka si sad šefica radi po cjele dane sama.
Ja sam na komplikacije zbrisala odmah jer mi je posao tezak i fizicki i psihicki a razlika od place mi je nekih 200kn tako da nema sanse da ja crncim i stojim 8 sati i da me svakakvi likovi pile u mozak a da ja razmisljam jel beba ok i jos se koncentriran na 1000 stvari oko sebe, nema sanse. Ovako samo relax, sa curama sam, taman manja sad krece u skolu i sve se taman poklopilo 🥰
Ajme koliko krasnih slikica! Cestitke cure!
Ovo za kozice je dobro znati, da nema bojazni ako starija pokupi negdje. Ja sam ih preboljela ko mala, ostalo mi par oziljaka za uspomenu...
Be the change you wish to see in the world.. 💚
Ah nezz te h&m velicine, ti je vjerojatno to. Na vecini pise newborn, to je za tek rodjene bebe.
Sortiraj odgovore
Najstariji