Nisam nikad bila, nemam ni odabranog gin ni karton kod gin nista, ovo ce biti moj prvi susret sa gin😊
I sto se tice simptoma - po noci se budim svaka 2 sata, po danu bi mogla spavati da ne moram raditi, cike su prestale boljeti i sad su mi bas super 😂 Muka mi je ako sam gladna, tako da stalno nesto jedem samo manje kolicine nego inace... Slatko sve manje iako sam bila totalni ovisnik. I sva sam neka napuhana, imam isto kg ali evo danas idem u svatove i jedva sam zakopcala kombinezon koji sam kupila prije 2 tj 🤔
L 💛
Nisam nikad bila, nemam ni odabranog gin ni karton kod gin nista, ovo ce biti moj prvi susret sa gin😊
Molim te nemoj se ljutiti ali meni je ovo strasno. Pogotovo sta si sa namjerom isla na trudnocu a nikada u zivotu nisi obavila ginekoloski pregled. Pod hitno moras nac gin i ic na pregled. Zene svako godinu dana idu na preglede rade papa test i ima se razloga zasto je tako skoro sam duplo starija od tebe i ne pisem ti ovo bez veze. Zato pravac trazit gin i napravit pregled. I sretno
A ne ljutim se mislim.da si u pravu, ali eto tako se je desilo imam neki strah od samu pomisao.da idem.gin i tako.da uvijek.sam.odlagala.za slj.mj.i tak.da et 😕
A ne ljutim se mislim.da si u pravu, ali eto tako se je desilo imam neki strah od samu pomisao.da idem.gin i tako.da uvijek.sam.odlagala.za slj.mj.i tak.da et 😕
Ma sve ce to bit ok. Samo nemoj da te strah hvata sada kad si trudna da ne odes na preglede. Samo mirno i sve ce bit ok. Doktor ko doktor.
Malo.ste me sad isprepadale sto nisam do sad otisla pa sam se bas uplasila 😟 a evo citam sad da na pregledu pregleda sa spatulom pa prstima, da li to moze naskodit msm da se ozlijedi nesto unutra ako je puno rano ako se plod nije bas ucvrstio, nadam se da nije pitanje glupo
Samojed ginekolozi su skolovani i znaju sto rade. On/ona ce samo na pogleda na tvoju rodnicu znat da si ti trudna i kako odraditi pregled. Nista oni ne mogu unutra ostetit jer da mogu ne bi se islo na preglede u trudnoci. Bez straha i odradi to je mora ti sto prije napraviti briseve i papa test da bi imala mirnu trudnocu
Dobrodosle nove cure😊 sjetila dam se bas da nisam s vama podijelila recenziju 🤣 uglavnom ja poslusno mazem trbuh od kad sam saznala da sam trudna. Uzela sam olival ulje za strije i super mi je. Biobaza mi smrdi 🙁 al isto je navodno dobra. Jos ponekad koristim i hipp maslac za strije (muller) al mi je nekak masan. S ovim olival uljem prosli put nisam dobila nijednu striju. Ak imate vi jos kakve preporuke pisite 😊
Evoo curke da se pohvalimo 😂 jucer smo kupili prvu konkretnu stvar za našeg malca 😊😊 U Adax-a smo uzeli krevetić i madrac
cim sam ga vidjela zaljubila sam se .. i onda naknadno skuzila kad sam dosla doma da mi na jedvite jade stane u sobu kraj našeg kreveta.. posto soba za malenog nece bit gotova do termina nego tek iza Bozica pa ce se malo stiskat s nama 😂😂😂
Sortiraj odgovore
Najstariji