ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    annika
    01. Lipanj 2019. 08:57

jutro drage moje.
    ja sam zaspala sinoć u 22 i odspavala jutros do 8, ajme meni. jučer mi je baš bilo loše, mislim zbog vremena.
    cure, nemojte se sekirati zbog izgubljenih kilograma. ja sam u prvu trudnoću ušla sa 52 kg ( visoka 163 cm) i došla do 46. pogotovo u ovom razdoblju plod sebi uzme što mu treba

[iimg]

Nasty
    01. Lipanj 2019. 08:58

Red fox tebi sam već na nekoj od tema pisala da mi je sestra imala isti slučaj kao i ti u 9mj.t., nakon toga nije više rađala zbog straha. Srećom ima dvoje starije djece. To je prestrašeno i ne bi takvo nešto poželila najgorem neprijatelju. Ja se divim tvojoj hrabrosti. I slažem se, trebamo biti zahvalne na daru koji smo dobile. To iznimno cijenim, iako sam još na početku, jer sam mislila da se neću ostvariti kao majka sa dijagnozom koju sam imala. Cijenim što mi je data šansa. Treba se veseliti svakom novom danu i gledat pozitivno da će sve ispast super i u najboljem redu, jer svaka od nas ovdje zaslužuje biti majka.

Nasty
    01. Lipanj 2019. 09:02

Samojed to ti je dobro! Počni piti odmah, pa ćeš vidit što će ti još ginić reći kad odeš na pregled. Mene je recimo prebacio sa prenatala na folnu, pa mi je naložio da sa 12tt pređem opet na prenatale. Sretno! 

TinchiSk
    01. Lipanj 2019. 09:04

Dobro jutro, cure!
    Mislim da je u redu pisati o svemu što je vezano uz temu jer ovdje smo da učimo jedna od druge. Od nečega ću se naježiti, od nečega uplašiti, od nečega rasplakati... ali to je život. Ima i lijepih i tužnih trenutaka. I sretnih trudnoća i pobačaja. Unatoč svemu što znam i pročitam, unatoč strahu, ostajem pozitivna i vjerujem da će sve biti ok.
    Ugodan vikend i puno sunca svima 😊🌞

Grizli
    01. Lipanj 2019. 09:06

Nasty kako to da ti je dao samo folacin bez ostalih vitamina? To zbog doze folne ili? 

Nasty
    01. Lipanj 2019. 09:08

Grizli da da, zbog doze folne. Ja ne povraćam pa nastojim jesti ok. 

Nasty
    01. Lipanj 2019. 09:10

Pijem ja još i duphastone od početka i željezo od prošlog tjedna. Sve mi štima pa ću napravit kako mi je rekao.. 

samojed
    01. Lipanj 2019. 09:14

Maj4, Nasty hvala na odg znaci dobre su, a na pregled ne znam kad bih trebala da se narucim inace nikad u zivotu nisam isla kod gin stvarno.totalno sam ne upucena, pa sta mislite kad bih trebala da se narucim ? 

samojed
    01. Lipanj 2019. 09:15

Sada mi je 5+2

annika
    01. Lipanj 2019. 09:18

samojed, ja bih na tvom mjestu za nekih 10-ak dana. tada bi se trebalo vidjeti sve lijepo

[iimg]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.