ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Angie1205
    01. Lipanj 2019. 13:14

Livia uz sve te temp mi smo na 4.katu, cijelo popodne nam pici sunce u prozore...uzas!
    A kaj se tice radjamja u odredjeno doba godine...druga trudnoca mi se odvijala u istom periodu kao i ova i bez klime bi krepala, nizak tlak, cim bi izasla van srusila bi se, al doslovno...meni osobno najbolje bilo u 1.trudnoci. Zacela u ljeto, rodila na proljece...milinaaaaaa!

• pink01
    01. Lipanj 2019. 13:27

Da se i ja priključim temi
    Prva trudnoca, 11+2
    Termin 19.12. 💞❤️

Maj4
    01. Lipanj 2019. 14:00

Pinko1 čestitam i dobro nam došla 🎉❤

🦸🏼‍♀️'94 🦸🏼‍♂️'86
    🌈 18.5. imamo 💙

tinika
    01. Lipanj 2019. 14:00

Cestitke.
    Recite mi nesto provjereno sto pomaze kod nesanice.😴😴😴😴

Angie1205
    01. Lipanj 2019. 14:06

Pinko1 dobro nam dosla!!
    Tinika, malo crnog vinceka prije spavanja? 😂
    Ja sam nocas dva sata “spavala” na sjedecki, tak da nisam suvisla u savjetima 😏

Maj4
    01. Lipanj 2019. 14:18

Ja se isto u zadnje vrijeme mučim sa spavanje. Sanjam gluposti, pa se budim ne mogu nastaviti spavat, sve živo čujem, još ako moram na wc u noći to mi najteže pada baš se razbudim. 
    Ali ne radim tako da to nadoknadim popodne 😂😂

🦸🏼‍♀️'94 🦸🏼‍♂️'86
    🌈 18.5. imamo 💙

Grizli
    01. Lipanj 2019. 15:45

Pinko dobro dosla.
    Joj ja sam isto nocas spavala nikako. Probudim se i kozak krene verglat ko lud i ne mogu zaspat. A da ne govorim da sanjam svasta. U boji. 
    Za mazanje za kozu su jako dobre kreme koje u sebi imaju ureu. Ona obnavlja stanice i daje elasticnost kozi. Inace imam uzas suhu kozu la se stalno time mazem, ako se ne namazem odmah skuzim kako me koza zateze. Imate skuplje varijante tipa eucetin u ljekarnama, al ima i u dm njihova balea urea preparati su fantastični. Moja sestra se samo s time mazala i nije dobila ni jednu jedinu striju u trudnoci. Tako da za pocetak cu to probat, al dobar savjet je i ovaj poklon od dm za trudnice pa se dobi tester. 

Nasty
    01. Lipanj 2019. 16:10

Joj super Grizli.. dobro je to sve znat. Znači urea. Još se nisam usudila po paket u DM-a al mislim da bi mogla ovih dana.. 

Nasty
    01. Lipanj 2019. 16:15

Pinko dobrodošla i sretno!
    DeeSB "suknjica je uvijek u torbi"🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 ranit ću se! 

DeeSB
    01. Lipanj 2019. 18:34

Meni isto jos nekako rano za kupovinu tih posebnih linija...stalno mislim da cu se ureci ako sad kupim, pa cekam kao da budem sigurna da je beba tu i da ne ide nigdje prije reda... sto znaci da cu vjerovatno imati hrpu strija dok mi to sve sjedne u glavu 😀😀

L 💛

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.