Livia uz sve te temp mi smo na 4.katu, cijelo popodne nam pici sunce u prozore...uzas!
A kaj se tice radjamja u odredjeno doba godine...druga trudnoca mi se odvijala u istom periodu kao i ova i bez klime bi krepala, nizak tlak, cim bi izasla van srusila bi se, al doslovno...meni osobno najbolje bilo u 1.trudnoci. Zacela u ljeto, rodila na proljece...milinaaaaaa!
Pinko1 dobro nam dosla!!
Tinika, malo crnog vinceka prije spavanja? 😂
Ja sam nocas dva sata “spavala” na sjedecki, tak da nisam suvisla u savjetima 😏
Ja se isto u zadnje vrijeme mučim sa spavanje. Sanjam gluposti, pa se budim ne mogu nastaviti spavat, sve živo čujem, još ako moram na wc u noći to mi najteže pada baš se razbudim.
Ali ne radim tako da to nadoknadim popodne 😂😂
🦸🏼♀️'94 🦸🏼♂️'86
🌈 18.5. imamo 💙
Pinko dobro dosla.
Joj ja sam isto nocas spavala nikako. Probudim se i kozak krene verglat ko lud i ne mogu zaspat. A da ne govorim da sanjam svasta. U boji.
Za mazanje za kozu su jako dobre kreme koje u sebi imaju ureu. Ona obnavlja stanice i daje elasticnost kozi. Inace imam uzas suhu kozu la se stalno time mazem, ako se ne namazem odmah skuzim kako me koza zateze. Imate skuplje varijante tipa eucetin u ljekarnama, al ima i u dm njihova balea urea preparati su fantastični. Moja sestra se samo s time mazala i nije dobila ni jednu jedinu striju u trudnoci. Tako da za pocetak cu to probat, al dobar savjet je i ovaj poklon od dm za trudnice pa se dobi tester.
Joj super Grizli.. dobro je to sve znat. Znači urea. Još se nisam usudila po paket u DM-a al mislim da bi mogla ovih dana..
Pinko dobrodošla i sretno!
DeeSB "suknjica je uvijek u torbi"🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 ranit ću se!
Meni isto jos nekako rano za kupovinu tih posebnih linija...stalno mislim da cu se ureci ako sad kupim, pa cekam kao da budem sigurna da je beba tu i da ne ide nigdje prije reda... sto znaci da cu vjerovatno imati hrpu strija dok mi to sve sjedne u glavu 😀😀
L 💛
Sortiraj odgovore
Najstariji