ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Grizli
    01. Lipanj 2019. 18:55

Cure bol u desnom jajniku onako kao bockanje nije konstantna nego ko da svako malo me nesto ubode? Imate kakav savjet iskustvo... Pusem na ledeno pa pitam odmah. Nisam do sad se susrela s time 

mala.le.90.
    01. Lipanj 2019. 19:04

Grizli

Cure bol u desnom jajniku onako kao bockanje nije konstantna nego ko da svako malo me nesto ubode? Imate kakav savjet iskustvo… Pusem na ledeno pa pitam odmah. Nisam do sad se susrela s time

Normalno je, jos neko vrijeme ces imat taj osjecaj😉

Hvala Ti živote, srce mi se smije😊

samojed
    01. Lipanj 2019. 19:16

Grizli i ja imam isto te bolove tacnije kao.probadanje al par sekudni i.prestane a konstantno imam priitisak na donji dio stomaka

tinika
    01. Lipanj 2019. 19:47

I ja imam takve bolove pa je ocito to normalno 😍

Angie1205
    01. Lipanj 2019. 20:09

Svi prolazimo kroz faze pikanja, probadanja...mene cak strecne povremeno i u zdjelici ali iza, bas osjecaj ko da me nesto iznutra gura prema van...uzasan opis al i osjecaj je strava 😳

Livia
    01. Lipanj 2019. 20:23

I mene svakodnevno lagano probode u dijelu oko jajnika. Iako je slicna bol, nisu to probadanja u jajnicima (jer oni vise nisu aktivni) nego bol od rastezanja misica i ligamenata, zbog sirenja maternice. Dok god nije posebno jaka bol, normalno je 😊

M. 💖 2011.
    B. 💖 2016.

Livia
    01. Lipanj 2019. 20:23

I mene svakodnevno lagano probode u dijelu oko jajnika. Iako je slicna bol, nisu to probadanja u jajnicima (jer oni vise nisu aktivni) nego bol od rastezanja misica i ligamenata, zbog sirenja maternice. Dok god nije posebno jaka bol, normalno je 😊

M. 💖 2011.
    B. 💖 2016.

Red Fox
    01. Lipanj 2019. 20:53

Mene isto probada, pogotovo kad kihnem, ne znam jel jos netko to primjetio 😊 prvi put sam se bas prepala. Sve je to normalno. Sjecam se da je meni negdje u 15. tjednu pocelo bas jako zatezanje u donjem dijelu trbuha pa je prestalo. Sve je to normalno, tijelo se priprema. Tablica se bas povecava, jedva cekam da pocnemo pisati spol 🤗

Gogaa_V
    01. Lipanj 2019. 20:54

Mene  isto tako probada cas u jednom cas u drugom (plus imam i cistu  na l.j. pa malo i od nje) i kao neki blagi  grcevi u donjem djelu stomaka,  nisu konstantni  nego povremeni,  ili mi se malo noge  ohlade, setam  bosa itd . Normalno  je sve i to traje  do  12 tjedna  nekome  manje, bar je meni  moja gin  tako  objasnila. Promjenite  polozaj  prilikom  bola,  prosetajte i utoplite  noge i ledja. Za nesanicu  meni pomogne  casa  toplog  mlijeka, caj od kamilice, čitanje knjige,  ili upalim  neki film  ali ga nikad ne odgledam  duze  od 15 min jer zaspem, ista stvar  i sa knjigom. 

samojed
    01. Lipanj 2019. 20:58

Red fox i ostale cure kako.ste napravile te dole kalendarcice da vam pise koliko sedmica ja ne mogu da pofatam nikako :( 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.