Cure bol u desnom jajniku onako kao bockanje nije konstantna nego ko da svako malo me nesto ubode? Imate kakav savjet iskustvo... Pusem na ledeno pa pitam odmah. Nisam do sad se susrela s time
Cure bol u desnom jajniku onako kao bockanje nije konstantna nego ko da svako malo me nesto ubode? Imate kakav savjet iskustvo… Pusem na ledeno pa pitam odmah. Nisam do sad se susrela s time
Normalno je, jos neko vrijeme ces imat taj osjecaj😉
Hvala Ti živote, srce mi se smije😊
Grizli i ja imam isto te bolove tacnije kao.probadanje al par sekudni i.prestane a konstantno imam priitisak na donji dio stomaka
Svi prolazimo kroz faze pikanja, probadanja...mene cak strecne povremeno i u zdjelici ali iza, bas osjecaj ko da me nesto iznutra gura prema van...uzasan opis al i osjecaj je strava 😳
I mene svakodnevno lagano probode u dijelu oko jajnika. Iako je slicna bol, nisu to probadanja u jajnicima (jer oni vise nisu aktivni) nego bol od rastezanja misica i ligamenata, zbog sirenja maternice. Dok god nije posebno jaka bol, normalno je 😊
M. 💖 2011.
B. 💖 2016.
I mene svakodnevno lagano probode u dijelu oko jajnika. Iako je slicna bol, nisu to probadanja u jajnicima (jer oni vise nisu aktivni) nego bol od rastezanja misica i ligamenata, zbog sirenja maternice. Dok god nije posebno jaka bol, normalno je 😊
M. 💖 2011.
B. 💖 2016.
Mene isto probada, pogotovo kad kihnem, ne znam jel jos netko to primjetio 😊 prvi put sam se bas prepala. Sve je to normalno. Sjecam se da je meni negdje u 15. tjednu pocelo bas jako zatezanje u donjem dijelu trbuha pa je prestalo. Sve je to normalno, tijelo se priprema. Tablica se bas povecava, jedva cekam da pocnemo pisati spol 🤗
Mene isto tako probada cas u jednom cas u drugom (plus imam i cistu na l.j. pa malo i od nje) i kao neki blagi grcevi u donjem djelu stomaka, nisu konstantni nego povremeni, ili mi se malo noge ohlade, setam bosa itd . Normalno je sve i to traje do 12 tjedna nekome manje, bar je meni moja gin tako objasnila. Promjenite polozaj prilikom bola, prosetajte i utoplite noge i ledja. Za nesanicu meni pomogne casa toplog mlijeka, caj od kamilice, čitanje knjige, ili upalim neki film ali ga nikad ne odgledam duze od 15 min jer zaspem, ista stvar i sa knjigom.
Red fox i ostale cure kako.ste napravile te dole kalendarcice da vam pise koliko sedmica ja ne mogu da pofatam nikako :(
Sortiraj odgovore
Najstariji