ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Točkica37
    15. Srpanj 2019. 09:25

I onda  tlak poludi od straha pred pregles hahaha 

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

• Lala27
    15. Srpanj 2019. 09:43

Cure, hvala vam, ja u 11 imam pregled i baš sam nervozna, nisam ni spavala zbog toga. Javljam odmah 😊

Dalindas
    15. Srpanj 2019. 09:52

Jutro curke, i ja popodne idem na pregled . Malo me već hvata nervoza kao i uvijek prije . Samo čekam da kaže da je sve u redu . Malo sam i tužna jer je muž morao neplanirano na put a trebao je samnom , dogovorili smo 4d. Nadam se da će svima danas biti dobre vijesti :)

Aristea
    15. Srpanj 2019. 10:08

Hej, evo mene... Sve je u redu, beba se dobro razvija i organi koliko on vidim...po njegovom sam 19 tj i 6 dana.... A beba pokazala rit i kaze kaj te briga mama kaj sam...

👨‍👩‍👦
    ➡️Pcos desni jajnik
    ➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
    ➕07.12.2021. 👶🏻

Angie1205
    15. Srpanj 2019. 10:13

Jaivanpa taj tvoj bebac se bas voli tebi guziti 🥰
    Ma bitno da je sve ok, vec ce se pokazati ili piskec ili cucica 😉

TinchiSk
    15. Srpanj 2019. 10:13

Jaivanpa, drago mi je da je sve ok. Hihihi, još se neće pokazati. Ma ima i to iščekivanje svojih čari...

MaRe
    15. Srpanj 2019. 10:21

A jeste se raspisale u jednom danu 😁
    Sretno svima danas na pregledima.
    Jaivanpa stidi se bebač 😉
    E sad ne znam tko je sta napisao jer se ne sjecam...za probadanje: mene isto probada vec dva dana s lijeve strane,dok se krećem je ok al dok legnem uzas al mislim da je jajnik jer vidim da sam se nahladila malo. Sto se tice odnosa,mi smo to svega dvaput od saznanja al pošto sam ja sama u Ri a dragi u Baranji ni nije da imamo prilike haha Pitala sam doktoricu,rekla je da smijemo nježno i polako 😂😂
    Sto se tiče bicikle nije preporučljivo samo zbog mogućnosti pada(ko ni kačit zavjese😁) al zato sobni bicikl moze.

Točkica37
    15. Srpanj 2019. 10:28

Super za bebaca... meni palo na pamet mozda da mi bude iznenadenje do poroda spol. Jos cu rzmisliti

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

Angie1205
    15. Srpanj 2019. 10:31

Ja se ne usudim ni na bicikl ni ista slicno mada sam jucer jedva odolila stat na role 🙈
    Kaj se tice odnosa, nismo smjeli u pocetku radi hematoma a sad se ne usudimo nit ja nit mm...strah je radi tog bas jako prisutan kod nas 😔
    Tockice ja bi mozda i pristala na takvo iznenadjenje al moji nikako 😂 Mm i cure su jedva docekali da kazem jel piskec ili nije...svi su potajno navijali za decka.

Točkica37
    15. Srpanj 2019. 10:38

Angie ja imam dva dečka ali decki kazu da bi brata hahah iako mislim da bi bili super njezni prema seki...

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.