Jutro svima. Ja se šaltam s boka na bok a pred jutro ili u noći me probudi bol u bokovima...
👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
➕07.12.2021. 👶🏻
Ja obozavam na desnom ali zadnjih dana me boli od kuka na dole nakon vec pola sata,pa spavam na lijevom iako i to bas nije nesto jer me sve boli i utrne… vec ozbiljno razmisljam o normabelu da mogu lakse i opustenije spavat
Vidim nisam jedina koja ima hrkalicu pored sebe🤣🤣 lupam ga cijelu noc da prestane🤪🤪
Meni baš bude koma, a kad se okrećem lijevo desno tako mi u donjem dijelu kralježnice puca... Neznam imam dojam da je možda bol u bokovima i pucanje u kralježnici od omekšavanja kostiju..možda sad lupam al neznam. Bol u bokovima tako zna biti grozna, nekad mi ni ne pomaže leći na suprotni bok jer i dalje boli pa se dignem i odustanem od spavanja kao sad.
👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➕07.12.2021. 👶🏻
Dobro jutro svima
Ja kako kad se okrenem,al posto jos nije beba i stomak toliko jako veliki spavam i na leđima al mi bome dali spavanje na trbuhu jer sam dosad uvijek samo tako spavala xD Mislim da ce meni definitivno biti investicija onaj jastuk za spavanje.
A sad odoh po Brokulu i jogurt u pekaru..dosta mi bilo gledati kako jedete 😛😂
Jaivanpae mene je drugi bok presto malo boljet kad se okrenem na suprotni jer je Angie u cetvrtak rekla da kad lezim noge na poviseno da stavim… e i ja sam ti uzela ogroman onaj ukrasni jastuk sa kutne i stavila pod noge i bas mi nekako pase i spavat sa njim i ne bole me toliko bokovi ko prijasnjih dana… a sasvim slucajno sam zaspala tako … jedan pod noge i manji jastuk izmedu koljena
Probaj mozda ti upali, a za ovo pucanje tako i meni kad se okrecem i tako se jako cuje da me dragi zeza da koliko godina imam🤣🤣🤣
Jelda hahah ko neka stara baba, sve puca....hvala ti za prijedlog, probat ću :)
👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➕07.12.2021. 👶🏻
Iva drago mi je da ti je malo barem lakse....i nekako mi “zvucis” bolje. Nadam se da si se malo umirila? 🥰
Moja “brokula” se vec probavlja i vjerojatno ga bebac vec papa naveliko 😂
Mare dobar ti tek 😉
Ja evo vec pola sata pokusavam zbudit malu da se spremamo pa s kumom na kavu...ta zena se stvarno veseli ovoj bebi 🤗
Neznam kak se obuc za van? Isla po “brokulu” u tajicama i dugoj majici a nejde mi se takva bas na kavu 🙄 a opet mislim bit ce mi hladno u necem kracem?!
Angie, nemam vise grceva otkad sam uvela poduze setnje. spavam pretezno na desnom boku jer mi lijevi manje pase, iako je bolje na lijevom. Al sto se moze.
url=https://lilypie.com]
Jutro, cure! Ja budna od pola 5, isto mijenjam strane preko noći. Svaki put se probudim kad se okrećem, ali nastavim dalje. Jutros u pola 5 krenula razmišljati i nema šanse da zaspem. Prešla u dnevni, upalila tv i uspjela do 7 i 15. Onda sam otišla u trgovinu po doručak, smazala brokulu i jogurt. Sad mi je muka. Probala sam sad 2 dana ne piti elevit jer sam mislila da mi se od toga vratila mučnina, ali izgleda da nije. Nije to čak mučnina nego grozan okus u ustima, kao nešto kiselo. Još samo 24 tjedna i proći će sigurno.
Mi danas idemo u svatove. Vrijeme je čudno, a ja naravno više nemam 100 kombinacija u koje stanem pa brinem kako će to proći.
Drago mi je da je raspoloženje u grupi dobro i veselo, neka samo tako nastavi 😊
Iva4, bit ce sve u redu, sigurna sam, najvaznije je da je beba dobro! 😊👍
Redfox, pogubila sam se 🙈 ti si sad u bolnici?
Hvala za info za Lidl ❤ bas zelim te trudnicke tajice 🤗
Jutro i hvala za info o robi u Lidlu, bas cu si uzet tajice neke i 2 majice biti ce taman za jesen zimu mi. Jel mislite da je dovoljno uzet broj veće nego sto sad nosim?
Angie ja isto vecinom spavam na lijevom boku, doduse jos uvijek po noći se znam okrenut na ledja pa se tako probudim i kad se okrenem na bok imam osjecaj da mi je trbuh nestao, a mjehur da ce mi eksplodirat. Eto s takvim osjecajima se budim ujutro. Hehehe. Mozda ti trne od pritiska na trticu, jel spavas sa jastukom onim? Iako mi jos ne smeta trbuh jer je malen mislim da uskoro uvodim taj jastuk cisto da ja muz i medo nismo sami u krevetu 😂.
Iva drago mi je da si se umirila.
Iva4, bit ce sve u redu, sigurna sam, najvaznije je da je beba dobro! 😊👍
Redfox, pogubila sam se 🙈 ti si sad u bolnici?
Hvala za info za Lidl ❤ bas zelim te trudnicke tajice 🤗
Jesam, jos desetak dana 😊 nadam se da ce mi brzo proci vrijeme. Sto se tice spavanja ja sam se nakak navikla na lijevi bok, tak sam i u prosloj trudnoci tak da mi je preslo u naviku. To je kao najsigurniji polozaj. Ja sam u kasnoj trudnoci bas osjetila jaku slabost kad sam lezala na ledima tak da se ne prestrasite. To se desi jer vam maternica pritisce veliku zilu pa je smanjen dotok krvi u gornji dio tijela.
Sortiraj odgovore
Najstariji