ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Lala27
    13. Srpanj 2019. 11:17

Cure, samo kratko da vas pozdravim, i da vam kažem da je spas od toga definitivno trudnički jastuk. Ja spavam na njemu, ali sinoć sam spavala kod mojih bez njega i sva se ukočila😣

Angie1205
    13. Srpanj 2019. 11:28

Nisam si jos nabavila taj jastuk a morala bi sto prije, sve mi se teze nariktat.
    Mi obavile kavu i malo prosetale pa je pao i shopping 🥰
    Kupile par stvarcica za bracu ❤️🤗
    Sad mi raspored u ormaru ne pase pa sam isla premontiravat police 😂

Grizli
    13. Srpanj 2019. 11:33

Ajme Angie sad kad vidim tu malu robicu u ovom ormari sam shvatila da sam ja luda zena. Dakle koliko vidim ormar je pax iz ikee? Ja u buducoj djecjoj sobi imam isto njihov od 3 dijela. I rekla muzu da moramo smislit di cemo staviti stvari iz svog tog ormara da nam stane robica. Sad kad gledam pa na tu 1 policu stane hrpetina te sitne robice. 😎 
    Neka cur aje pitala za svinjetinu? Meni je nutricionistaica rekla da mogu jesti od svinjetine lungic ili minutne odreske jer su oni jako malo masni. 

Angie1205
    13. Srpanj 2019. 12:04

Grizli ovdje na polici su 3 odjelca i 2 bodica, prakticki nista al me kopkalo da to danas mora bit na polici a ne u vrecici...luda zena!
    Ovo je trodjelni pax, u spavacoj mi je, za mene i mm al imam hrpu tog za likvidirat. I da, ja ti sad recimo po ljeti sve zimsko spakiram u one vakum vrece pa u krevet i tak rotiram. Cure mi imaju veliki ugradbeni ormar, on je u malom hodniku ispred njihove sobe al tam vise ni igla ne stane...zene 🙄

Angie1205
    13. Srpanj 2019. 12:07

Morala sam podjelit s vama ovu ljubav ❤️

deewillow
    13. Srpanj 2019. 12:29

Redfox, bi li ti se dalo ponovno napisati ukratko sto je bilo? 😳

deewillow
    13. Srpanj 2019. 12:37

Redfox, pronasla na nekoj od starih stranica foruma. Listerija. Nikad cula. Uzas. Super da si na vrijeme otkrila, bit ce sve super! 🙏 Goga, moja sucut 😔 nadam se da je to to od losih vijesti u nasoj grupi!

Gogaa_V
    13. Srpanj 2019. 12:49

Deewillow hvala ti.
    I ja se nadam  da je to- to do loših  vijesti  od mene pored svih  koje su me snašle  u zadnje  2 godine. I općenito u grupi da će te  sve biti  ok i javljati  samo pozitivne  vijesti! 
    Angie koja ljubav 🥰 predivan  je još tako pored  stomačića... 
    Meni da nema moje Coco ovih dana poludila  bih. 

Angie1205
    13. Srpanj 2019. 12:57

Goga vjerujem ti skroz. Nama najbolje kad smo nas dvoje sami, ja njemu pricam, on me prati u korak i bas smo sinkronizirani 🤗
    Ja sam evo mortus totalni. A jos moram spohat meso 🥴
    Poslije rucka pocistit i oko 19 mi se najavili gosti 🙄

Red Fox
    13. Srpanj 2019. 13:16

Ja bome odmaram, ovo sam odlucila prihvatiti ko godisnji 😂 imam srece da sve volim jesti i sve mi je fino ovdje 😊 tak da im nisam zahtjevan pacijent. Gledam filmove, citam, malo pratim vas tak da bude brzo proslo. Rekli su mi jucer na viziti da nemam onu najgoru vrstu Listerije nego neku manje opasnu, al bolje da me sad ociste od svih mogucih bakterija zbog ishoda prosle trudnoce. A kad prevrtim film, mogla sam 100 stvari pokupiti jer sam bila okruzena svim izlicevinama zivotinja, cak sam i pomagala teljenju bez rukavica tak da ko zna kad sam to mogla pobrati. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.