Curke da vam javim ko ima veće trbuscice i kome god paše ima u Lidlu idući tjedan odjeće za trudnice i nešto stvari za bebe .ja ću npr uzeti posteljinu, tetra pelene..itd..na popustu 25 posto
Da,da vidjela sam i ja! Bit ce i nekih tajica pa sam mislila sebi to uzeti! Inace, danas sam se doma vagala, da se pripremim za utorak kad ce me na pregledu i vaga kaze +1…iako ne mogu ni jedne hlace zakopcati-zato mi i trebaju one tajice!
E i ja ću uzeti tajice.neznam koliko su debele...Al bit će sigurno okej za ljeto i jesen....
👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
➕07.12.2021. 👶🏻
Hahahaha tko, o cemu,o hrani 😂😂😂
Evo i ja dosla sa Sommerfesta, bila na gril hrani sa muzevim kolegama s posla.
Da vam pohvalim tajice iz LIDL, preee dooo bree! Ne znam tocno koja boja vam stize,al moje su tamnoplave,neki lijepi materijal,nisu prozirne, preudobne. Stare su mi dvije godine al kao da sam ih jucer uzela. Zato planiram i ja sebi jos jedne kupiti.
A tikvice redovno pohujem to sam jucer pravila,nisu mi nesto smekale,pa sam jedan dio tanko izrezala i samo prevrnula u tavi i dodala na kraju cesnjaka, presuper mi je i to. Mozda cak i bolje pasalo nego pohano.
PREGLEDI
15.7. -Lala27
15.7. -nemasekirancije
15.7.- mikio
15.7.- Grizli
15.7.- Jaivanpa
16.7. -Annika
16.7. - mustra
17.7.- Goga_V
17.7.- leptiricoo
18.7.- flower
18.7.- mala.le.90.
22.7.- Lavica27
22.7.- samojed
22.7.- Tockica37
23.7.- ena10
23.7.- Jaivanpa
23.7.- Angelly
24.7.- njurko
25.7.- Nasty
25.7.- Red Fox
25.7. - lorija
25.7.- Anna
25.7.- iva4
26.7.- Chappie
29.7.- Reserved123
29.7.- Mangomum
31.7.- Simbalija
01.8.- Juno
02.8.- May4
07.8.- sofio9
07.8.- valentina
07.8.- C1M4
08.8.- TinchiSk
09.8.- MaRe
13.8.- tonkica1
23.8.- Angie1205
29.8.- petra31
Hvala vam zene🥰
Angie sada vidim da si i spol saznala, cestitke na deckicu🤗😁
Uh, koliko nas ima na dijeti😁 meni je pao mrak na oci kada mi je rekla dijeta obzirom da sam jako izbirljiva, ali kad sam vidjela plan dijete uglavnom sve volim😊 je li i vama zabranjena svinjetina? meni pise na papiru samo piletina, puretina bez koze i junetina🤷🏼♀️
Hvala vam zene🥰
Angiesada vidim da si i spol saznala, cestitke na deckicu🤗😁
Uh, koliko nas ima na dijeti😁 meni je pao mrak na oci kada mi je rekla dijeta obzirom da sam jako izbirljiva, ali kad sam vidjela plan dijete uglavnom sve volim😊 je li i vama zabranjena svinjetina? meni pise na papiru samo piletina, puretina bez koze i junetina🤷🏼♀️
Vidim i ti imas nesanicu kao i ja.😂
Ispalit cu s ovim spavanjem na boku. I ova drobina sve veca. Tko ce izdrzat jos 5 mjeseci😲
url=https://lilypie.com]
Stelle neznam kako tebi al meni unatoc magneziju noge i dalje trnu i bude me grcevi. Nije tako jako kao prije al probudi me to 😔
A nema mi druge neg ustat i jest 🙈
Ma da, nisam mogla zaspati pa reko mozda je koja od vas budna haha😁 na kraju sam otisla u dnevni spavat jer je dragi hrkao pa nisam mogla od njega zaspati haha😅
Jel zamjecujete da spavate uvijek na istom boku ili se vi i okrenete tu i tam? Ja sam stalno na lijevom, ne pase mi bas desni bok 🙄
I onda nije ni cudo da sva utrnem 👿
Sortiraj odgovore
Najstariji