Hej cure....ja bila danas kod svog dr. Nije me ni pregledavao jer sam bila prosli tj na uzv. Rekao je da mogu prestati s duphastonom i folnom i da si uzmem samo neke prenatale....prijedlozi? Sta vi pijete?
I TSH mi je sad 4,40 (uz terapiju euthyrox 25) sto je do sada najvise sto mi je bilo i dao mi uputnicu za endokrinologa.
L 💛
Hej cure….ja bila danas kod svog dr. Nije me ni pregledavao jer sam bila prosli tj na uzv. Rekao je da mogu prestati s duphastonom i folnom i da si uzmem samo neke prenatale….prijedlozi? Sta vi pijete?
I TSH mi je sad 4,40 (uz terapiju euthyrox 25) sto je do sada najvise sto mi je bilo i dao mi uputnicu za endokrinologa.
Ja pijem na preporuku Novalac prenatal, nema mi ni okusa ni mirisa i meni super xD
cure, čestitam svima na lijepim vijestima s pregleda
ja prijavljujem jedan lijeni dan. moji me čak ostavili kući da odspavam makar je u planu bila zajednička šetnja jer nisam mrdnula nigdje cijeli dan
[iimg]
DeeSB ja isto pijem Novalac i zadovoljna sam. A tsh mi endokrinologica drzi ispod 2, sad sam na 50 mcg euthyroxa. Tako da ce ti najvjerojatnije malo povisiti dozu.
Cure lijepe vijesti za preglede! 😊😊😊
Sretno ostalim ostatak tjedna! 🤞🤞🤞🤞🤞
Ovo za glavobolje... ja sam negdje procitala da je to normalno za 2. tromjesecje. I mene je jednom zabolila da sam morala popiti lupocet jedan pa me proslo.
Jao meni je pregled tek 13.8. Ne osjecam se trudno osim sto mi taj trbuh viri van. Da se bar hoce zaobliti vise da zapravo izgledam trudno! 😭😭😭 Zna me zategnuti dolje, ti ligamenti se valjda sire, ali osim toga nemam nikakve indikacije trudnoce.
Pozdrav trudnice😊😊
Ja se vratila s ultrazvuka odusevljena.Htijela bih s vama podjeliti sliku..ja i ginekologica smo se tako smijale..nije mogla vjerovat kako nam beba mase😇..kako je kod vas stanje?
Eleonore ajme kako slatko , baš sam se nasmijala iz dragosti.. dušica mala 🤗
👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
➕07.12.2021. 👶🏻
Eleonore ajme kako slatko , baš sam se nasmijala iz dragosti.. dušica mala 🤗
Hvala ti😊😊
Ja sam presretna..htijela sam vas pitat ja sam dobila nalaze..krvna grupa mi je 0+..malo mi zeljeza fali pa sam dobila tabletice ali ici cu u Zagreb u Petrovu vidjet za anomalije i Down sindrom pa me zanima kako se to radi? Kako oni to lreko ultrazvuka?😂
Dok sve pročitam, zaboravim šta sam htjela reći 😁 Divno za današnje preglede, imamo i jedno lijepo mahanje 😄
DeeSB Ja sam pila istu terapiju od 25, pa mi je tako bio oko 4 i sad pijem od 50, pa mi TSH bude do 1.8, vjerovatno će i tebi tako povećati dozu, ali nećeš ni osjetiti, bar ja nisam
Grizli I ja se nekad tako osjećam, naročito kad ustanem a ono nema trbuščića od sinoć, pa onda jedem i opet idem pred ogledalo da vidim raste li 😂 A zadnja 2 dana imam primjetan i kad ustanem, pa mi je nekako lakše i osjećam se trudno 😄
Eleonore 😂 zgodna slika.
Meni nokti isto ko ludi rastu, al mi se kosa masti uzasno ni pol dana mi ne izdrzi izgledat cista! Uzas.
Novalac je i meni super, a sad sam dobila u ljekarni za probu elevit natal pa i taj mi je ok, al odmah mi je zena rekla da je on do 12tt a nakon toga da ide neki baby ili tako nesto.
Sortiraj odgovore
Najstariji