ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mustra
    08. Srpanj 2019. 14:58

iva4

Ona je taman 11 tj trebala sad bit ako se ne varam
    Pokusavam sto vise mislit pozitivno i da je moj deckic super i da ce sve bit super
    Bas zadnjih dana imam neki strah od poroda i te nove situacije, bojim se da sta ako se necu dobro snac, prepoznat kad je gladan, kad mu nesto treba itd
    Valjda ce me i taj osjecaj proc brzo🙂

Strah od poroda te razumijem..ali ja vjerujem da će sve bit ok, ako su mogle žene na cijelom svijetu i to stoljećima, možemo i mi! Meni pregled za 8 dana, ne mogu dočekati! 

• valentina
    08. Srpanj 2019. 15:07

Iva4 bit ce sve ok, ne brini. I moja najbolja prijateljica je taman u to vrijeme proslu god. imala lose iskustvo, ali na neke stvari jednostavno ne mozemo utjecati, dese se.. Na nama je da se trudimo pozitivno misliti, makar je to ponekad jako tesko zbog raznih informacija kojima smo okruzene. Isto se bojim svakog simptoma, svakog pregleda sto ce mi reci, poroda i svega ostaloga kasnije( makar mi to nije prva trudnoca).Tu smo da razmjenjujemo misli, ideje, lijepe stvari ali i one manje lijepe i budemo jedna drugoj podrska u svim trenucima 

• valentina
    08. Srpanj 2019. 15:10

Hvala svima na cestitkama
    Ostalim curama tokom dana i ovog tjedna zelim uspjesne preglede sa također  lijepim vijestima

Red Fox
    08. Srpanj 2019. 15:16

Mangomum cini mi se vise vise s lijeva, tak da bi rekla decko. Al bolje je u ranijim tjednima vidjeti.
    C1M4 isto bi rekla decki.
    Cestitam svima na dobro proslim pregledima, mene muka uhvati kad se vidim pri dnu liste, al brzo prolazi vrijeme.
    Mi smo danas isli na hitnu ipak jer me glava nije prestajala boljeti vec treci dan, a inace me glava boli mozda jednom godisnje, mislim nisam od tipova ljudi kojima je glavobolja cesta pa sam se malo prepala. Dali su mi paracetamol i rekli su da sam vjerojatno dehidrirala, uz sunce i vjetar i da se pazim. Sad je bolje 😊

TinchiSk
    08. Srpanj 2019. 15:52

Red fox, možda je to jednostavno simptom trudnoće. Na nekoj od aplikacija koje imam sam pročitala da je glavobolja u drugom tromjesečju normalna, ne sjećam se sad koji su razlozi.
    Što se tiče ružnih situacija za koje čujemo i koje se događaju u našoj blizini, stvarno treba što manje o njima razmišljati. Ne preslikavaju se tuđe situacije na nas, ni dobre ni loše. 
    Mene je u prvoj trudnoći bilo strah samo poroda, uopće se ne sjećam da sam brinula da bi nešto moglo poći krivo. Sad se toga uopće ne bojim, samo brinem da li je s bebom sve u redu. Nevjerojatno, ali trudnoća okupira svaku sekundu slobodnog vremena koje imam, svaka misao mi je o tome. 

mrgud_zg
    08. Srpanj 2019. 16:03

Mene isto vec 3-4 dana boli glava. Inace nikad. Pripisujem to i ovom vremenu osim trudnoci. Gotovo sam sigurna da me sljedeci tjedan kad odem na more nista nece boljet 😁

• Mangomum
    08. Srpanj 2019. 16:10

Red Fox

Mangomum cini mi se vise vise s lijeva, tak da bi rekla decko. Al bolje je u ranijim tjednima vidjeti.
    C1M4isto bi rekla decki.
    Cestitam svima na dobro proslim pregledima, mene muka uhvati kad se vidim pri dnu liste, al brzo prolazi vrijeme.
    Mi smo danas isli na hitnu ipak jer me glava nije prestajala boljeti vec treci dan, a inace me glava boli mozda jednom godisnje, mislim nisam od tipova ljudi kojima je glavobolja cesta pa sam se malo prepala. Dali su mi paracetamol i rekli su da sam vjerojatno dehidrirala, uz sunce i vjetar i da se pazim. Sad je bolje 😊

Hvala ti na očitanom uz i mene glava jucer bolila uzas uzasa popila sam paracetamol i to 1000mg i nikako prestat bas mi je ajme bilo al cini mi se i danas da ce me pocet bolit i sve mi se cini od ovog ludog vrimena da me boli.

• Mangomum
    08. Srpanj 2019. 16:13

lorija

Super cure!! Cestitke na urednim pregledima!! Samo nek se tak nastavi. 😁😁 dajte mi nove termine da vas ne trazim poslije u masi! 😁

Jel me mozes zapisat za termin poroda 3.2 nemogu ga pronaci nikako. Tnx

• Mangomum
    08. Srpanj 2019. 16:15

valentina

Evo i ja obavila. Sve ok, srceko kuca, raste normalno, vidjela sam rukice, lijevu i desnu, sakice, prstenogice..
    Cak se i protezao malo, izgledao mi nekak uspavano
    I onda sam ga od uzbuđenja zaboravila pitati koliko cm ima, a za slikicu mi veli da su mu vec dvaput poslali krivi papir za print jaaaooo al dobro bitno da je bubac dobro i da raste
    Prosli tj. radila urinokulturu al nalaz jos nije stigao, kaze sestra vjerovatno bude sutra.

Valentina jel si ti koliko se sjecam u tzv. kriticnim godinama za trudnocu? Ja sam u 38 a porod ce bit u 39 oj pa da te nesto pitam sta se tice kombiniranog?

• Mangomum
    08. Srpanj 2019. 16:23

Livia

Puno nas je vec 🤗
    ZIMSKE BEBE 2019/20STUDENI
    1. MaybeBaby - 16.11. - decko
    2. lala3 - 17.11.
    3. iwancheee - 26.11.

PROSINAC
    4. flower – 1.12.
    5. bee17 - 2.12.
    6. iva4 – 4.12.
    7. Jaivanpa – 7.12.
    8. malabubamara - 7.12.
    9. Njurko - 11.12.
    10. KrisTina Tina - 12.12.
    11. leptiric00 - 16.12.
    12. maj4 - 17.12.
    13. mala.le.90. – 20.12.
    14. Angie1205 – 23.12.
    15. Nasty - 26.12.
    16. Red Fox - 27.12.
    17. lala27 - 27.12.
    18. TinchiSk - 28.12.
    19. piba7 - 29.12.
    20. mrgud_zg - 29.12.
    21. Livia – 30.12.

SIJEČANJ
    22. Tonkica1 - 3.1.
    23. annika - 3.1.
    24. Hrabrica - 5.1.
    25. mustra - 5.1.
    26. Lela Doronjski – 11.1.
    27. tinika - 14.1.
    28. Buha - 16.1.

Listaj listaj i pronasla termine. 
    03.02 molim da me upisete a vidim da nas sta imamo u 2 mj rodit uopce nema na popisu

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.