ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Red Fox
    08. Srpanj 2019. 19:38

Grizli ne treba biti nataste 😊

Grizli
    08. Srpanj 2019. 20:15

Ajde fala bogu bar to da ne mkram nataste biti umrla bi voziti pola sata do labosa i tamo jos cekat ohoho jer sve su trudnice pa nema prednosti nitko. 😊 Sad si me razveselila jako

Omerta
    08. Srpanj 2019. 20:21

Eleonoré, prefora slikica, bas lijepo mase! 
    Ja sam planirala sa 13tj na kombinirani posto mi se tad vraca gin sa godisnjeg. Zvala sam danas zamjenu da pitam jel bi mogla preko njih, al kazu da imam fore do 14tjedna pa radije kod moje da idem. Sad ne kuzim jel ce mi ona radit uzv u ordinaciji ili samo dati uputnicu za bolnicu. Pretpostavljam ovo drugo. I sto je prvo, vadjenje krvi ili uzv?

Be the change you wish to see in the world.. 💚

08. Srpanj 2019. 20:31

Red Fox

Elenoredodes tamo i izvade ti krv. Iz krvi gledaju razinu beta hcg i jos nesto, ne sjecam se tocno kak se zove. Nakoj toga ides na ultrazvuk i tamo mjere nuhalni nabor. Taj nalaz odneses opet u laboratorij i onda dobijes statisticki izracun na temelju vrijednosti iz krvi, tvojih godina i nuhalnog nabora kolke su sanse da beba ima neki od sindroma. Tj. kolko trudnoca s takvim rezultatima mogu biti trudoce sa sindromima. Ja sam nalaz dobila drugi dan na mail.

Hvala na informacijama😇😇

08. Srpanj 2019. 20:32

Omerta

Eleonoré, prefora slikica, bas lijepo mase!
    Ja sam planirala sa 13tj na kombinirani posto mi se tad vraca gin sa godisnjeg. Zvala sam danas zamjenu da pitam jel bi mogla preko njih, al kazu da imam fore do 14tjedna pa radije kod moje da idem. Sad ne kuzim jel ce mi ona radit uzv u ordinaciji ili samo dati uputnicu za bolnicu. Pretpostavljam ovo drugo. I sto je prvo, vadjenje krvi ili uzv?

Hvala Omerta😊😊 

• valentina
    08. Srpanj 2019. 20:41

Mangomum

valentina

Evo i ja obavila. Sve ok, srceko kuca, raste normalno, vidjela sam rukice, lijevu i desnu, sakice, prstenogice..
    Cak se i protezao malo, izgledao mi nekak uspavano
    I onda sam ga od uzbuđenja zaboravila pitati koliko cm ima, a za slikicu mi veli da su mu vec dvaput poslali krivi papir za print jaaaooo al dobro bitno da je bubac dobro i da raste
    Prosli tj. radila urinokulturu al nalaz jos nije stigao, kaze sestra vjerovatno bude sutra.

Valentina jel si ti koliko se sjecam u tzv. kriticnim godinama za trudnocu? Ja sam u 38 a porod ce bit u 39 oj pa da te nesto pitam sta se tice kombiniranog

U sijecnju sam navrsila 40, a termin poroda mi je nekih 3 tj.prije 41. Doktor me slao zasad samo na nifty koji sam i obavila, nalaz je bio uredan. E sad kombinirani mi nije nista spominjao, ali ako mogu kako pomoci, vrlo rado😊

• valentina
    08. Srpanj 2019. 20:46

DeeSB

Hej cure….ja bila danas kod svog dr. Nije me ni pregledavao jer sam bila prosli tj na uzv. Rekao je da mogu prestati s duphastonom i folnom i da si uzmem samo neke prenatale….prijedlozi? Sta vi pijete?
    I TSH mi je sad 4,40 (uz terapiju euthyrox 25) sto je do sada najvise sto mi je bilo i dao mi uputnicu za endokrinologa.

Ja pijem od elevita prenatal, meni ok i dobro ga podnosim skroz.

samojed
    08. Srpanj 2019. 20:59

Danas su mi stigli nalazi sve je ok sem secera malo je ispod normale sta vi kazete cure ?
    Mangomum da li ce nam i ginici pptvrfiti iste termine 😊😊

• valentina
    08. Srpanj 2019. 21:01

Hvala mikio na informacijama 😘

ena10
    08. Srpanj 2019. 21:19

Bokic...
    Samo da se javimo i nas dvije...

Danas sam dobila otkaz-jer sam po njima višak koji je na komplikacijama-i njima ne treba nitko tko će bit doma na bolovanju, još par mj., pa onda na porodiljnom...
    Uglavnom, težak bed... nisam jela kak spada ništa, samo sam proplakala danas cijeli dan... sad me samo glava ubija... 
    Eto, morala sam se nekome pojadati,  jer danas su svi bili pre zauzeti za mene i moje probleme... 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.