Evo i nas s pregleda, sve je u redu, beba lijepo raste i napreduje. Sve smo pregledali, sve dobro izgleda. Sljedeći pregled radimo detaljni veliki anomaly scan.
Ja sam od početka do sad dobila 2.5 kg. Mislim da je to ok..
Mene tako umiri taj pregled, kad vidim svoju malu mrvicu ❤
Sretno i svim ostalim curama na ovotjednim pregledima.
Ja inače nemam problema s prištićima....al od kad sam trudna majke mi svako malo neki novi....užas xD. A po onim nekim bapskim pričama kao ako oprištaviš nosiš curicu jer kao ona ti krade ljepotu
Evo i mene mozete napokon zapisat za termin poroda 03.02.2020 danas tocno 10tj. Nemogu pronaci str di su termini
Cestitke curama na urednim pregledima, mikio i kof mene je bila ista situacija a ja pred spavanje operem lice kozijim sapunom sa zalfijom i onda uzmem bebi puder naprasim se hehr i lice je prelijepo od kad to koristim
Samojed jesi saznala termin poroda?
Mangomum, što nije da za Ramzi mora biti ultrazvuk kada beba ima 6 tjedana?
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️
👏Za sve uredne preglede bravo i cestitke!
Mangomun sad ce ti nasa veterinatka prouciti to! 😁 Ni ja se ne kuzim!
Curke jel vi imate neke dane osjecaj da niste trudne, a neke se osjcate bas trudno? Meni recimo kad nemam simptoma ba spomalo uhvati panika da nesto nije ok. Jos 7 dana moram cekat do pregleda i to me izludi kad imam takav predosjecaj. Ono dok mi je bilo slabo bar sam znala, sad osim napuhanog tbuha i bolnig grudi na dodir nemam neke narucite simptome pa mi malo zabrinutost divlja.
Cestitke na uspjesnim pregledima danas, cekamo ostale!
E kako sam se ja jutros prepala.. naime isla sam vec drugi put za redom na wc, br 2 i morala se malkoc napinjati.. nista sve ok, idem se obrisati kad ono krv i to kako sam se obrisala skroz od naprijed prema iza odjednom, nisam znala od kud je to izaslo. Odma mi pao mrak na oci... no izgleda da mi je "samo" pukao hemoroid, moguce neki unutarnji.. Jel se jos kome to desavalo? Imam sad u 1 termin kod dr pa cu spomenuti... inace poslje vise nista kod brisanja ni na ulosku nema, odnosno skuzila sam da je od iza ocito, a ne dolje. Ali svejedno me malo frka...
Be the change you wish to see in the world.. 💚
Tako i meni jucer ujutro smede bilo isto kod velike nuzde. Ne ponovilo se
11.10.2010 A ♡
17.01.2013 I ♡
Sortiraj odgovore
Najstariji