ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lavica27
    08. Srpanj 2019. 21:29

ena10

Bokic…
    Samo da se javimo i nas dvije…

Danas sam dobila otkaz-jer sam po njima višak koji je na komplikacijama-i njima ne treba nitko tko će bit doma na bolovanju, još par mj., pa onda na porodiljnom…
    Uglavnom, težak bed… nisam jela kak spada ništa, samo sam proplakala danas cijeli dan… sad me samo glava ubija…
    Eto, morala sam se nekome pojadati, jer danas su svi bili pre zauzeti za mene i moje probleme…

Ček ček? Jesi bila na odredjeno ili neodređeno? Ako si na odredjeno kad ti ističe ugovor? Jako mi je žao s jedne strane jer te muči to a s druge kad su takvi šupci i bolje da ne radiš za njih!

Livia
    08. Srpanj 2019. 21:31

Ena vidi 
    https://uprava.gov.hr/print.aspx?id=13614&url=print

Osim ako ti ugovor na odredeno nije istekao. 

M. 💖 2011.
    B. 💖 2016.

Aristea
    08. Srpanj 2019. 21:56

ena10

Bokic…
    Samo da se javimo i nas dvije…

Danas sam dobila otkaz-jer sam po njima višak koji je na komplikacijama-i njima ne treba nitko tko će bit doma na bolovanju, još par mj., pa onda na porodiljnom…
    Uglavnom, težak bed… nisam jela kak spada ništa, samo sam proplakala danas cijeli dan… sad me samo glava ubija…
    Eto, morala sam se nekome pojadati, jer danas su svi bili pre zauzeti za mene i moje probleme…

O Bože, ako si na neodređeno ne mogu ti dati otkaz dok si na komplikacijama....

👨‍👩‍👦
    ➡️Pcos desni jajnik
    ➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
    ➕07.12.2021. 👶🏻

DeeSB
    08. Srpanj 2019. 21:58

Hvala cure na savjetima...uzela sam od elevita prenatal. Sutra se moram ici naruciti kod endokrinologa i nadam se da cu doci na red u roku mjesec dana.... 😞
    Ena jesi vec otvorila komplikacije ili si samo najavila da ces ici? Ne bi ti smjeli bas tako dati otkaz.... 🤔

L 💛

Juno
    08. Srpanj 2019. 21:59

valentina

Mangomum

valentina

Evo i ja obavila. Sve ok, srceko kuca, raste normalno, vidjela sam rukice, lijevu i desnu, sakice, prstenogice..
    Cak se i protezao malo, izgledao mi nekak uspavano
    I onda sam ga od uzbuđenja zaboravila pitati koliko cm ima, a za slikicu mi veli da su mu vec dvaput poslali krivi papir za print jaaaooo al dobro bitno da je bubac dobro i da raste
    Prosli tj. radila urinokulturu al nalaz jos nije stigao, kaze sestra vjerovatno bude sutra.

Valentina jel si ti koliko se sjecam u tzv. kriticnim godinama za trudnocu? Ja sam u 38 a porod ce bit u 39 oj pa da te nesto pitam sta se tice kombiniranog

U sijecnju sam navrsila 40, a termin poroda mi je nekih 3 tj.prije 41. Doktor me slao zasad samo na nifty koji sam i obavila, nalaz je bio uredan. E sad kombinirani mi nije nista spominjao, ali ako mogu kako pomoci, vrlo rado😊

Ja sam isto u siječnju napunila 40, a termin mi je 3 tjedna poslije 41. rođendana. Sutra idem na Nifty

lorija
    08. Srpanj 2019. 22:20

valentina

DeeSB

Hej cure….ja bila danas kod svog dr. Nije me ni pregledavao jer sam bila prosli tj na uzv. Rekao je da mogu prestati s duphastonom i folnom i da si uzmem samo neke prenatale….prijedlozi? Sta vi pijete?
    I TSH mi je sad 4,40 (uz terapiju euthyrox 25) sto je do sada najvise sto mi je bilo i dao mi uputnicu za endokrinologa.

Ja pijem od elevita prenatal, meni ok i dobro ga podnosim skroz.

I ja pijem elevit 1, ti ocito onda elevit 2 ? Jer nakon 12tt prelazim i ja na 2. 😃

mala.le.90.
    08. Srpanj 2019. 22:29

Ena i mene je zatekla ta sudbina (ug. na odredjeno), bio mi je sok ali sam rekla samoj sebi; ako moram vec nesto izgubiti, nek to bude posao!
    Nije lako ali izgurat cemo, beba je vaznija☺

Hvala Ti živote, srce mi se smije😊

Grizli
    08. Srpanj 2019. 22:39

Ena samo cu rec smece od poslodavca! Ako imas ugovor o radu možeš podnjeti tuzbu za povrijedu zastite prava. Cak i da nisi otvorila jos komplilacije, ako je poslodavac prije davanja otkaza znao za trudnocu nema te pravo otpustiti. Vjerujem da je tesko, al pokusaj se smirit sad je najbotnije da je tvoja beba dobro, a poslodavca ce sustic prst sudbine kad tad. 

MaRe
    08. Srpanj 2019. 23:07

Eleonoré slikica je odlična,bas sam se nasmijala ☺ 
    Mislim da je Grizli  spomenula kosu,ajme meni je užas.I inače imam masnu kožu i kosu al ovo sad je kriminal,kontam da su mi šiške masne čim iz tuša izađem -.-
    Ena ako ti nije ugovor istekao ne smije ti dati otkaz,osim naravno kao tehnološkom višku al onda imaš pravo na naknadu sa biroa ovisno koliko imas staza,min je 9 mjeseci u 2 godine. Isto tako ne potpisuj nijedan otkaz ako ne pise tehnološki višak.

tinika
    09. Srpanj 2019. 06:21

Omerta

Cestitke na uspjesnim pregledima danas, cekamo ostale!

E kako sam se ja jutros prepala.. naime isla sam vec drugi put za redom na wc, br 2 i morala se malkoc napinjati.. nista sve ok, idem se obrisati kad ono krv i to kako sam se obrisala skroz od naprijed prema iza odjednom, nisam znala od kud je to izaslo. Odma mi pao mrak na oci… no izgleda da mi je "samo" pukao hemoroid, moguce neki unutarnji..Jel se jos kome to desavalo? Imam sad u 1 termin kod dr pa cu spomenuti… inace poslje vise nista kod brisanja ni na ulosku nema, odnosno skuzila sam da je od iza ocito, a ne dolje. Ali svejedno me malo frka…

Hei, meni vec 2 dana ide krv kod velike nuzde,isto sam se jako prestrasila al sam cula da je to normalno.hm

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.