Još da dodam da nemam problema sa licem, sve je kao i prije, samo malo suvlja koža, ali ne puno. I nisam dobila ništa kg do prošle kontrole, a vidjeću na kontroli u ponedjeljak kakvo je stanje, valjda sam dobila makar kilu
Još da dodam da nemam problema sa licem, sve je kao i prije, samo malo suvlja koža, ali ne puno. I nisam dobila ništa kg do prošle kontrole, a vidjeću na kontroli u ponedjeljak kakvo je stanje, valjda sam dobila makar kilu
Jesi ti isla mozda na preglede za te anomalije?? Kako se to radi? Moram do Petrove ali me strah😀😂😇
Ja sam od 8 tjedna do 13 dobila pol kg a od 13 do 18 ništa :)
👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
➕07.12.2021. 👶🏻
Jesam, s tim da ja nisam iz Hr, ali koliko sam ispratila isto se radi, ultrazvuk i vađenje krvi, ništa strašno 😄 Koliko si sad trudna?
Eleonore Izvini, za tebe je zadnji post 😄
Jaivanpa Sve mi se čini da ću i ja tako 😄 A voljela bih i dobiti koju kilicu
Jesam, s tim da ja nisam iz Hr, ali koliko sam ispratila isto se radi, ultrazvuk i vađenje krvi, ništa strašno 😄 Koliko si sad trudna?
Onda dobro😁😁
Ja sam 11 + 1 😀😇😇
Pozdrav cure, u kojem ste tjednu cule bebino srce, ja sam u 6 tjednu i jos se ne cuju otkucaji pa sam malo zabrinuta 😪
Ja sam radila kad sam bila 12+2, a mislim da se radi od 12-14, pa tako da ćeš u svakom slučaju uskoro 😄 Za tebe je to običan ultrazvuk, a za doktora je malo detaljniji, mjeri nuhalni nabor i malo detaljnije pregleda, pa onda vadiš krv. I ultrazvuk mi je rađen preko trbuha, mada meni moja doktorica preko trbuha radi od 10tt
Elenore dodes tamo i izvade ti krv. Iz krvi gledaju razinu beta hcg i jos nesto, ne sjecam se tocno kak se zove. Nakoj toga ides na ultrazvuk i tamo mjere nuhalni nabor. Taj nalaz odneses opet u laboratorij i onda dobijes statisticki izracun na temelju vrijednosti iz krvi, tvojih godina i nuhalnog nabora kolke su sanse da beba ima neki od sindroma. Tj. kolko trudnoca s takvim rezultatima mogu biti trudoce sa sindromima. Ja sam nalaz dobila drugi dan na mail.
Jel se prije vadjenj krvi za probir mora biti nataste? 🤨
Meni uzv radi moja gin, a iduci dan vadim krv.
Zaboravila sam ime cure koja je rekla da je 6tt i da nema jos otkucaja. Vecinom se pojave oko 7 tt. Jesu te narucili ponovno na pregled?
Sortiraj odgovore
Najstariji