ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Lala27
    08. Srpanj 2019. 19:12

Još da dodam da nemam problema sa licem, sve je kao i prije, samo malo suvlja koža, ali ne puno. I nisam dobila  ništa kg do prošle kontrole, a vidjeću na kontroli u ponedjeljak kakvo je stanje, valjda sam dobila makar kilu 

08. Srpanj 2019. 19:15

Lala27

Još da dodam da nemam problema sa licem, sve je kao i prije, samo malo suvlja koža, ali ne puno. I nisam dobila ništa kg do prošle kontrole, a vidjeću na kontroli u ponedjeljak kakvo je stanje, valjda sam dobila makar kilu

Jesi ti isla mozda na preglede za te anomalije?? Kako se to radi? Moram do Petrove ali me strah😀😂😇

Aristea
    08. Srpanj 2019. 19:17

Lala27

Još da dodam da nemam problema sa licem, sve je kao i prije, samo malo suvlja koža, ali ne puno. I nisam dobila ništa kg do prošle kontrole, a vidjeću na kontroli u ponedjeljak kakvo je stanje, valjda sam dobila makar kilu

Ja sam od 8 tjedna do 13 dobila pol kg a od 13 do 18 ništa :)

👨‍👩‍👦
    ➡️Pcos desni jajnik
    ➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
    ➕07.12.2021. 👶🏻

• Lala27
    08. Srpanj 2019. 19:17

Jesam, s tim da ja nisam iz Hr, ali koliko sam ispratila  isto se radi, ultrazvuk i vađenje krvi, ništa strašno 😄 Koliko si sad trudna? 

• Lala27
    08. Srpanj 2019. 19:20

Eleonore Izvini, za tebe je zadnji post 😄

Jaivanpa Sve mi se čini da ću i ja tako 😄 A voljela bih i dobiti koju kilicu

08. Srpanj 2019. 19:20

Lala27

Jesam, s tim da ja nisam iz Hr, ali koliko sam ispratila isto se radi, ultrazvuk i vađenje krvi, ništa strašno 😄 Koliko si sad trudna?

Onda dobro😁😁
    Ja sam 11 + 1 😀😇😇

• Katy123
    08. Srpanj 2019. 19:21

Pozdrav cure, u kojem ste tjednu cule bebino srce, ja sam u 6 tjednu i jos se ne cuju otkucaji pa sam malo zabrinuta 😪

• Lala27
    08. Srpanj 2019. 19:24

Ja sam radila kad sam bila 12+2, a mislim da se radi od 12-14, pa tako da ćeš u svakom slučaju uskoro 😄 Za tebe je to običan ultrazvuk, a za doktora je malo detaljniji, mjeri nuhalni nabor i malo detaljnije pregleda, pa onda vadiš krv. I ultrazvuk mi je rađen preko trbuha, mada meni moja doktorica preko trbuha radi od 10tt

Red Fox
    08. Srpanj 2019. 19:26

Elenore dodes tamo i izvade ti krv. Iz krvi gledaju razinu beta hcg i jos nesto, ne sjecam se tocno kak se zove. Nakoj toga ides na ultrazvuk i tamo mjere nuhalni nabor. Taj nalaz odneses opet u laboratorij i onda dobijes statisticki izracun na temelju vrijednosti iz krvi, tvojih godina i nuhalnog nabora kolke su sanse da beba ima neki od sindroma. Tj. kolko trudnoca s takvim rezultatima mogu biti trudoce sa sindromima. Ja sam nalaz dobila drugi dan na mail.

Grizli
    08. Srpanj 2019. 19:36

Jel se prije vadjenj krvi za probir mora biti nataste? 🤨
    Meni uzv radi moja gin, a iduci dan vadim krv. 
    Zaboravila sam ime cure koja je rekla da je 6tt i da nema jos otkucaja. Vecinom se pojave oko 7 tt. Jesu te narucili ponovno na pregled? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.