ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    samojed
    08. Srpanj 2019. 12:53

Mangomum nisam jos saznala imam pregled 22 pa ce mi tad nadam se reci po aplikaciji pada 30 januar pa sad nez

C1M4
    08. Srpanj 2019. 12:55
    Znam da se dosta lose vidi, ali je uzv aparat prastar😓 Ne znam, sta vi mislite po ramzi metodi sto je? Tu je bilo 6+4..
    Znam da se dosta lose vidi, ali je uzv aparat prastar😓 Ne znam, sta vi mislite po ramzi metodi sto je? Tu je bilo 6+4..

lorija
    08. Srpanj 2019. 13:02

Super cure!! Cestitke na urednim pregledima!! Samo nek se tak nastavi. 😁😁 dajte mi nove termine da vas ne trazim poslije u masi! 😁 

Točkica37
    08. Srpanj 2019. 13:03

Meni je 23.2 termin

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

lorija
    08. Srpanj 2019. 13:05

Točkica37

Meni je 23.2 termin

Ooo mislim na preglede, ne dovrsi ja misao 😁 imam tebe na listi 👍

• Mangomum
    08. Srpanj 2019. 13:12

samojed

Mangomumnisam jos saznala imam pregled 22 pa ce mi tad nadam se reci po aplikaciji pada 30 januar pa sad nez

😊 meni je isto po aplikaciji 30.01 

• valentina
    08. Srpanj 2019. 13:23

lorija

Super cure!! Cestitke na urednim pregledima!! Samo nek se tak nastavi. 😁😁 dajte mi nove termine da vas ne trazim poslije u masi! 😁

Moj novi je 07.08.

mala.le.90.
    08. Srpanj 2019. 13:26

Lorija, mene je 18.7.  ako ne bude izmjena..

Hvala Ti živote, srce mi se smije😊

TinchiSk
    08. Srpanj 2019. 13:36

Čestitam na dobrim pregledima!
    Je, živcira kad čekaš mjesec dana pregled i onda ti u 3 sekunde kaže tamo da je sve ok. Zato sam se ja kad sam ostala trudna prebacila kod ginekologice s kojom se stvarno detaljno napričam. To je jako bitno. Pa od kud da mi znamo je li sve ok, naravno da me sve zanima i želim da mi kaže sve u to vrijeme dok sam tamo.
    Što se tiče simptoma i strahova, o tome sam već pisala. Naravno da me strah, da buljim u trbuh, da li se vidi, da pipam grudi da vidim da li bole. Kad se umirim i poslije jela mogu osjetiti bebu lagano kako se miče pa se onda umirim. A i od jučer mi je opet neka mučnina od jutra. Teško je, zaokupirane smo time, želimo stalno dokaz da je sve u redu, a to nam nitko ne može dati. Većina toga je sada u našoj glavi pa stvarno treba biti maksimalno pozitivan. Nekad je lakše, nekad teže. Bit će to sve ok, cure!

Aristea
    08. Srpanj 2019. 14:19

iva4

Bokic curkeee… kako je lijepo procitat da je sve ok sa vasim bebicama🤗🤗🤗🤗 mrviceeee🥰
    Ja jedva cekam cetvrtak i pregled, vec sam nervozna😓
    Jos smo neki dan saznali da nam prijatrlji moraju na pobacaj jer beba ima edwardov sindrom i da su sanse male da se rodi zivo ili da dozivi prvi rodendan😭😭 to me toliko dotuklo i bacilo u razmisljanje da je to uzas😓😓 bas sam sva na iglama i jedva cekam da vidim kako je moj deckic

Drago mi je da pregledi super prolaze i da su bebe dobro!
    Ajme, strašno a u kojem je tjednu? Samo nemoj misliti negativno..jedan slučaj za kojeg znaš nije tvoja situacija..nemoj se stresirati nepotrebno dok ne čuješ drugačije da je...

👨‍👩‍👦
    ➡️Pcos desni jajnik
    ➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
    ➕07.12.2021. 👶🏻

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.