Mangomum nisam jos saznala imam pregled 22 pa ce mi tad nadam se reci po aplikaciji pada 30 januar pa sad nez
Super cure!! Cestitke na urednim pregledima!! Samo nek se tak nastavi. 😁😁 dajte mi nove termine da vas ne trazim poslije u masi! 😁
Meni je 23.2 termin
Ooo mislim na preglede, ne dovrsi ja misao 😁 imam tebe na listi 👍
Mangomumnisam jos saznala imam pregled 22 pa ce mi tad nadam se reci po aplikaciji pada 30 januar pa sad nez
😊 meni je isto po aplikaciji 30.01
Super cure!! Cestitke na urednim pregledima!! Samo nek se tak nastavi. 😁😁 dajte mi nove termine da vas ne trazim poslije u masi! 😁
Moj novi je 07.08.
Lorija, mene je 18.7. ako ne bude izmjena..
Hvala Ti živote, srce mi se smije😊
Čestitam na dobrim pregledima!
Je, živcira kad čekaš mjesec dana pregled i onda ti u 3 sekunde kaže tamo da je sve ok. Zato sam se ja kad sam ostala trudna prebacila kod ginekologice s kojom se stvarno detaljno napričam. To je jako bitno. Pa od kud da mi znamo je li sve ok, naravno da me sve zanima i želim da mi kaže sve u to vrijeme dok sam tamo.
Što se tiče simptoma i strahova, o tome sam već pisala. Naravno da me strah, da buljim u trbuh, da li se vidi, da pipam grudi da vidim da li bole. Kad se umirim i poslije jela mogu osjetiti bebu lagano kako se miče pa se onda umirim. A i od jučer mi je opet neka mučnina od jutra. Teško je, zaokupirane smo time, želimo stalno dokaz da je sve u redu, a to nam nitko ne može dati. Većina toga je sada u našoj glavi pa stvarno treba biti maksimalno pozitivan. Nekad je lakše, nekad teže. Bit će to sve ok, cure!
Bokic curkeee… kako je lijepo procitat da je sve ok sa vasim bebicama🤗🤗🤗🤗 mrviceeee🥰
Ja jedva cekam cetvrtak i pregled, vec sam nervozna😓
Jos smo neki dan saznali da nam prijatrlji moraju na pobacaj jer beba ima edwardov sindrom i da su sanse male da se rodi zivo ili da dozivi prvi rodendan😭😭 to me toliko dotuklo i bacilo u razmisljanje da je to uzas😓😓 bas sam sva na iglama i jedva cekam da vidim kako je moj deckic
Drago mi je da pregledi super prolaze i da su bebe dobro!
Ajme, strašno a u kojem je tjednu? Samo nemoj misliti negativno..jedan slučaj za kojeg znaš nije tvoja situacija..nemoj se stresirati nepotrebno dok ne čuješ drugačije da je...
👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
➕07.12.2021. 👶🏻
Sortiraj odgovore
Najstariji