Miki ja ti na prist natrackam malo kaladonta. Ne isusu ga skroz al barem nije crven i ne boli toliko. Navecer najbolje samo preko prista namazat sloj i do jutra kako se kaladont susi tako se susi i prist. Probaj 😉
Sretno curama na pregledima! :) Da vas dočekano sa lijepim vijestima! 🥰
👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
➕07.12.2021. 👶🏻
Evo ja prva s pregleda.Danas se bazirao na vaginalni, radio briseve i nesto tamo kopao, to sve izgleda ok. Uzv brzinski napravio cisto da vidi je li sve ok. Srce kuca. Iduci put ide detaljan anomaly scan. Sve u svemu, terapija: Pripaziti na prehranu😣
url=https://lilypie.com]
Jutro! Stelle123, ma sve je to dobro! Bitno da srce kuca! Cure javljajte, i sretno svima na pregledima!
Evo i ja obavila. Sve ok, srceko kuca, raste normalno, vidjela sam rukice, lijevu i desnu, sakice, prstenogice..
Cak se i protezao malo, izgledao mi nekak uspavano
I onda sam ga od uzbuđenja zaboravila pitati koliko cm ima, a za slikicu mi veli da su mu vec dvaput poslali krivi papir za print jaaaooo al dobro bitno da je bubac dobro i da raste
Prosli tj. radila urinokulturu al nalaz jos nije stigao, kaze sestra vjerovatno bude sutra.
Evo ja prva s pregleda.Danas se bazirao na vaginalni, radio briseve i nesto tamo kopao, to sve izgleda ok. Uzv brzinski napravio cisto da vidi je li sve ok. Srce kuca. Iduci put ide detaljan anomaly scan. Sve u svemu, terapija: Pripaziti na prehranu😣
Bitno da je ovak sve dobro, prehrana nam je, mislim svima, malo bolna tocka
Stelle123, a koliko si kg dobila? Mislim, naravno da nas moraju upozoriti na to, ali znam žene koje su dobile i po 25 kg u trudnoći, a sve je bilo ok i skinule su ih. To se ja tješim
U prvoj trudnoći sam dobila 15 kg, nisam uopće izgledala krupno, čak ni pred porod. Sad me više muči ovih nekoliko kg koje sam dobila prije trudnoće, sve mi je u bokove otišlo pa se zezam s dragim da sam kao kit a tek je počeloooo
Cestitke curama na urednim pregledima, mikio i kof mene je bila ista situacija a ja pred spavanje operem lice kozijim sapunom sa zalfijom i onda uzmem bebi puder naprasim se hehr i lice je prelijepo od kad to koristim
Hvala na lijepim zeljama
Sto se tice kilaze zasad sam jos uvijek na +4 od pocetka trudnoce, nije bila nikakva primjedba pa se nadam da je to onda ok.
Zatrudnila sa 55 kg, visina 164, dok sam u prvoj sa 50 kg, a dobila max 14. Al tad je to bilo u dvadesetima. Sada se sve maalo pomaknulo
Dobila sam 3 kg u zadnjih mjesec dana, ukupno 5. Al ocito trend nije dobar. Al moram pripazit jer sam se bas opustila, a i kozi sigurno ne pogoduje. Nego, malo me zivcira sto mi nije detaljnije pogledao uzv, duzinu i to. Je da je provrtio malo po bebi, ali opet bila bi mirnija da znam sa je sve u gabaritima. Ovako se moram nadat da je dovoljno iskusan da ako nesto nije ok da bi primijetio.
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji