Elepnore i meni su i mucnine i umor prosli u 10tt,sada mi je povrememo mucno. Cicke me jos uvijek bole.
Cappie dobrodosla.Grizli cestitam😀
Onda bezveze panicarim..stalno imam neke paranoje😨😀..u kojem si ti tjednu? Jesi li imala problema sa pojacanim vaginalnim iscjedkom u 10tt?
Trbuscici su vam stvarno wow :) preeeedivni. mom jos ni traga, ali mozda nije ni tako lose jer se uskoro udajem pa da ne bi bilo da ne stanem u vjencanicu :) ali malcice mi je i bila komotna tako da stvarno mislim da ne bi trebalo biti problema. U prsima mi je bilo malo lufta, to ce sada biti taman popunjeno. Kao da sam znala da cu biti trudna kad se bduem udavala :D
I da, mama mi kaze da se njoj tek negdje u 4.mj poceo vidjeti. Mozda je to genetika
I da, mama mi kaze da se njoj tek negdje u 4.mj poceo vidjeti. Mozda je to genetika
Mojoj mami tek u 6 pomalo se vec nazirao i nisu joj vjerovali da je trudna jer je nosila malo sire majce... A meni npr u 8 tjednu vec iskocio a prvo mi dijete...
👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
➕07.12.2021. 👶🏻
Znaci bas i nema nekog pravila.
Meni je zapravo najgore sto se ja stalno pitam je li s bebom sve u redu. Ne povracam, ne trcim stalno na wc, trbuha nema. Ok bude mi muka ali meni je i prije t cesto bilo muka i imala sam zgaravicu jer imam problema sa zelucem.
Grizlikad ti imas sljedeci pregled??
Ja evo u debeloj hladovini, vjetric pirka, gledam kak se moji pate sa slaganjem bazena i bas mi je naaaaajssss 😂😂
Na slici poznati tandem “A je to”…moja mama i muz
😍😍😍😍😍 Eeeee da te pitam, koliko vam treba da voda bude za kupanje, tj da ugrije na normalnu temp? Mi smo skroz zeleni u tome, a tek nas ceka montaza 🙄 I sta imas od kemije (mi uzeli neke multifunkcionalne tablete koje sluze za kloriranje, protiv algi i protiv bakterija , te jos uz to klor u granulama i ph minus..to nam uvalila teta u ducanu) ? Jel to dosta? Sorry sto te davim s necim sto nije vezano uz T 😂😂
JA: 37 g, endometrioza
MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
11/2018 – inseminacija X
02/2019 –klomifen+štoperica, X
04/2019 –gonali, decapeptyl, štoperica, stigla nam curica ❤️🙏
04/2021 – puregon, cetrotide, štoperica, X
06/2021 – FET,
10/2021 – FET, stigla nam curica ❤️🙏
03/2025 - Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️. X
05/2025 FET ❄️ 1. beta 346, 2. beta 1172. 3. beta 2959 6+0 imamo ❤️
Sve u Božje ruke da I do kraja bude sve ok ❤️
Drage moje trudnice molila bih vas za pomoc muz ce na godisnji 15.07 pa smo planirali na more u CG medjutim dvoumimo se zbog mog stanja jer kako citam ne smije se na sunce od 11-4 onda ne smijem se puno izlagat suncu kupanju itd pa me sva ta pravila odbijaju od odlaska na more a jos pored toga se plasim prosle godine smo isli u Tursku i na moru sam dobila infekciju tacnijr curila mi je neka voda koja je jako smrdila na ribu pa se jako plasim i dvoumim
Hrabrice moje cure su bile ekstra hrabre pa
Su se vec danas kupale 🙈
Na kratko jer je jos hladna voda al sutra popodne ce vec bit ok. Sve kaj si nabrojala ti je ok, nit previse nit premalo, a imas na kutiji doziranje pa gledas kolko je litara u bazenu i po tom sracunas kolko cega. I da...te kemije ne moras odmah stavlja, za par dana ces primjetit “mutniju” vodu pa onda navecer nasipas da preko noci kemija odradi svoje. Sretni kupanje 😉
Sortiraj odgovore
Najstariji