ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Reserved123
    30. Lipanj 2019. 12:12

Mislim da je to za pocetak sve normalno. Ja sam prije10-ak dana prvi put osjetila i nakon toga 4 dana nista, isplakala sam dusu mm je ludio sa mnom. A sad je svaki dan barem pola sata aktivno po 20 udaraca min. Tak da cemo kasnije zalit za ovim danima laganog skakljanja kad dobijemo udarce u rebra 🤣

♀️1997 /AMH 15,63pmol/ TSH2,17 /PRL blago povišen
    2017-dermoid 9,2cm
    2019- 🩵 T
    2021-biokemijska
    ♂️1992/ asthenozoospermia
    Radimo na 👣 od 1/23

• AnnA
    30. Lipanj 2019. 12:39

Cure, kada su se vama poceli vidjeti trbuscici, u kojem tjednu?

Gogaa_V
    30. Lipanj 2019. 12:52

AnnA

Meni  s pocetka  10-og tjedna. Kasnije  vam i uslikam  svoj  stomacic  dok  zavrsim  rucak. 🤗

Aristea
    30. Lipanj 2019. 13:05

AnnA

U 8 tjednu je vec iskočio 

👨‍👩‍👦
    ➡️Pcos desni jajnik
    ➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
    ➕07.12.2021. 👶🏻

• AnnA
    30. Lipanj 2019. 13:05

Mi sad imamo 9 tjedana i jedino mi se vidi 2 kg sala koje sam natukla :D

• BubaMara
    30. Lipanj 2019. 13:08

Nakon jakih bolova koje sam imala u 13. tjednu sam odlucila kupiti Baby Watcher, da ne obolim na zivce od brige. Isto sam kao i neke druge cure ovdje "ponavljacica" i u tom smislu mogu sve samo ne opusteno kroz trudnocu. Na zadnjem pregledu sam prijavila dr da sam kupila uredaj te se krenula odmah pravdati da sam ga koristila samo dva puta u tri tjedna, medutim dr kaze da je vazno samo ne pretjerivati s koristenjem, ali da je to generalno dobra stvar ako postoji potreba za pojacanim nadzorom i/ili kad je trudnica zbog prethodnih iskustava zabrinuta. Kako sad imam uredaj prorijedili smo kontrole na svaka 4 tjedna. A i zivci su puno bolje. Sretno svima 💪🏻

Lavica27
    30. Lipanj 2019. 13:17

AnnA

Anna,u prvoj sa nekih 13tj, u drugoj (spontani) sa 7-8, sad isto sa 7-8. Eno slika, tu sam 8+3,kaos🙈🙈🙈

Chappie
    30. Lipanj 2019. 13:18

BubaMara

Nakon jakih bolova koje sam imala u 13. tjednu sam odlucila kupiti Baby Watcher, da ne obolim na zivce od brige. Isto sam kao i neke druge cure ovdje "ponavljacica" i u tom smislu mogu sve samo ne opusteno kroz trudnocu. Na zadnjem pregledu sam prijavila dr da sam kupila uredaj te se krenula odmah pravdati da sam ga koristila samo dva puta u tri tjedna, medutim dr kaze da je vazno samo ne pretjerivati s koristenjem, ali da je to generalno dobra stvar ako postoji potreba za pojacanim nadzorom i/ili kad je trudnica zbog prethodnih iskustava zabrinuta. Kako sad imam uredaj prorijedili smo kontrole na svaka 4 tjedna. A i zivci su puno bolje. Sretno svima 💪🏻

Super, a od kojeg tjedna se moze koristiti? 

🧔39
    👧31

Gogaa_V
    30. Lipanj 2019. 13:40

evo  nas  usli u 11 ti tjedan 🤗🥰

• BubaMara
    30. Lipanj 2019. 13:46

Chappie na ovom koji sam narucila (Baby Watcher, online ljekarna Natura) kazu od 14. tjedna ali dok sam gledala na you tube kako se uopce koristi vidjela sam razne primjere gdje se otkucaji cuju i sa 7 i 9 tjedana. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.