ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    lala3
    29. Svibanj 2019. 16:17

Vrijedne ste cure ovih dana sa pisanjem, nema govora 😁.. super puno je novih cura, svima sretno da bude.. ja sam danas jedva prezivjela put od 60 km autobusom.. u povratku sam vec bila i kesu izvadila iz torbe jer je doslo 5 do 12.. ne znam kako sam izdrzala.. inace sam isla podici neke nalaze, koje ne znam protumaciti 😊 u petak idem na kontrolu kod dr da ona to pregleda, prosle sedmice smo radili uzv, pa ce sad da pogleda sta se tamo dole desava 😁.. livia azuriraj nam tablicu 🙃
    Sto se tice umora, budem umorna ali me prati nesanica i kad uspijem zaspati horore sanjam 😁

Aristea
    29. Svibanj 2019. 16:23

Hej cure, obavila sam pregled u 13 tjednu.. Nuhalni nabor je normalan.. Doktor kaze ajme koja zivahna beba, samo se okretala i nije mogao uhvatiti otkucaje srca ni izmjeriti pa je isao preko trbuha hahah... Sve je u redu... 

E sad, ja vam imam 25 g, nemam u obitelji nikakvih bolesti... Pazite preporuci mi nifty test ako zelim znati jel sve okej... Meni se iskreno u mojoj dobi cini kao bacanje novaca... Kako Bog da.. Na kraju krajeva kaze da ja nisam u rizicnoj skupini jer bi me vec nagovarao da nekaj nije okej. Kao to mi samo kaze cisto zato da svojim pacijentima omoguci tu mogucnost... Kaj vi mislite o tome? 

👨‍👩‍👦
    ➡️Pcos desni jajnik
    ➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
    ➕07.12.2021. 👶🏻

lala3
    29. Svibanj 2019. 16:25

Redfox stvarno svaka ti cast, to prezivjeti i onda hrabro krenuti iz pocetka... ne mogu ni zamisliti kolika je snaga za to potrebna.. sretnoo
    Iva4 kod mene su brat i snaha u pitanju, ne znam kako cu im reci.. meni je treca beba, a oni vec 5 god cekaju i nista se ne desava.. tuzno je to, a znam koliko bi htjeli imati djecu, sve sto rade, planiraju da ce ih imati, nadam se da hoce..

lala3
    29. Svibanj 2019. 16:29

Jaivanpa i mene je moja ispitala o godinama i historiji bolesti moje porodice, nuhalni nabor ok, ona sama kaze moje misljenje je da nemas potrebe da radis testove jer nisi ni po cemu u rizicnoj skupini.. moja odluka i jeste da ne radim.. 

Aristea
    29. Svibanj 2019. 16:33

lala3

Jaivanpa i mene je moja ispitala o godinama i historiji bolesti moje porodice, nuhalni nabor ok, ona sama kaze moje misljenje je da nemas potrebe da radis testove jer nisi ni po cemu u rizicnoj skupini.. moja odluka i jeste da ne radim..

Ma glupost.. Pazi nuhalni nabor je 1,1mm normalan skroz.. Jer normalni interval je 1mm do 2,5 mm... Znaci normalno je... I kao on meni kaze da se preko nuhalnog nabora bas ne moze utvrditi jel ima sindrom ili kakvu manu na kromosomima... Nego bas test.. Al meni je to apsurdno da meni s 25 g to predlaze...Mislim  glupost po mom misljenju.. I necu ici sigurno.. Nisam u toj skupini i kako Bog da... 

👨‍👩‍👦
    ➡️Pcos desni jajnik
    ➕07.12.2021. 👶🏻

Red Fox
    29. Svibanj 2019. 16:35

Hvala 😊 prvo sam se premisljala dal da vam to uopce pisem ili ne da se ne prestrasite, al opet zelim da netko nauci na mom iskustvu. Sto se tice nifty testa, ja ga nisam radila ni prvi put, a necu ni sad. Isla sam na kombinirani u 12.tjednu i to samo zato jer je to jos jedan besplatan pregles vise. Moj stav je da ne bi prekidala trudnocu ni u kojem slucaju, tako da mi zapravo nista ne bi znacili rezultati. U svakom slucaju, test je super jer je neinvazivan i ako neciji mir kosta ko nifty svakako podrzavam. I ranije se sazna spol djeteta 😊 ja sam vec sad malo znatizeljna 🤣 prosli put su mi rekli tek u 20.tjednu

Aristea
    29. Svibanj 2019. 16:49

Red Fox

Hvala 😊 prvo sam se premisljala dal da vam to uopce pisem ili ne da se ne prestrasite, al opet zelim da netko nauci na mom iskustvu. Sto se tice nifty testa, ja ga nisam radila ni prvi put, a necu ni sad. Isla sam na kombinirani u 12.tjednu i to samo zato jer je to jos jedan besplatan pregles vise. Moj stav je da ne bi prekidala trudnocu ni u kojem slucaju, tako da mi zapravo nista ne bi znacili rezultati. U svakom slucaju, test je super jer je neinvazivan i ako neciji mir kosta ko nifty svakako podrzavam. I ranije se sazna spol djeteta 😊 ja sam vec sad malo znatizeljna 🤣 prosli put su mi rekli tek u 20.tjednu

Ma ne bojim se ja toga. Ajd da sam u skupini jos bi nest rekla i dao mi brosuru kad treba napraviti nifty tj u kojem slučaju i ja nemam ni jedan u kojem se nalazim,... 

👨‍👩‍👦
    ➡️Pcos desni jajnik
    ➕07.12.2021. 👶🏻

annika
    29. Svibanj 2019. 17:04

dan cure
    dobrodošlica novim trudnicama
    Grizli čestitke na oooogromnoj beti
    ja vam spavam kao top i ne stignem previše razmišljati ni o čemu. uhvati me nekad trta poroda i ponovnog nespavanja ali ne stignem previše razmišljati o tome: posao, kuća, klinci i njihova škola i aktivnosti...proleti mi dan. 
    za žgaravicu mi je muž uzeo neki novi proizvod u ljekarni- spas. osjećam laganu mučninu cijelo vrijeme ali puno mi je bolje. ono me izgleda baš žgaravica mučila jako

[iimg]

• Stelle123
    29. Svibanj 2019. 17:21

Valentina i Tinchisk u potpunosti vas razumijem. Nisam mislila sto mi sve moze past na pamet do sada. Na momente promisljam sto je meni ovo trebalo. Nadam se da ce doci vrijeme kad cu obrnit misli, ali zasad me bas ne ide.

url=https://lilypie.com]

Livia
    29. Svibanj 2019. 17:55

Grizli cestitke!! Ooodlicna beta!! 😊
    Evo, evo, stize friska tablica 😉

M. 💖 2011.
    B. 💖 2016.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.