ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Angie1205
    26. Lipanj 2019. 19:25

Malale potvrdjeno ti je da imas gljivice ili to sumnjas radi iscjetka? Mislim da je iscjedak u trudnoci sasvim normalan, ja sam u svakoj tr.pa sad i u ovoj, presvlacila se po 4-5 puta dnevno, radije neg da stavljam dnevne uloske. Dok ne pece, ne svrbi i nema neugodnog mirisa to je sve ok. Al svakako napomeni gin da pogleda ako vec nije i da ti briseve napravi. 

mala.le.90.
    26. Lipanj 2019. 19:33

Angie1205

Malalepotvrdjeno ti je da imas gljivice ili to sumnjas radi iscjetka? Mislim da je iscjedak u trudnoci sasvim normalan, ja sam u svakoj tr.pa sad i u ovoj, presvlacila se po 4-5 puta dnevno, radije neg da stavljam dnevne uloske. Dok ne pece, ne svrbi i nema neugodnog mirisa to je sve ok. Al svakako napomeni gin da pogleda ako vec nije i da ti briseve napravi.

Da, imam candidu a znas kako su te gljivice dosadne...i rijetko kad im terapija pomogne...ostali brisevi su uredni...i ja se cesce presvlacim i izbjegavam uloske..

Hvala Ti živote, srce mi se smije😊

Angie1205
    26. Lipanj 2019. 19:42

Malale mora da sam previdjela ako si vec pisala o toj bestiji 😔 Pij puno tekucine, osobito vode da sve to ispiskis van sto prije.

• mustra
    26. Lipanj 2019. 20:47

Tonkica1 javim sutra, idem ujutro na probir pa javim situaciju. Mislila sam ici tako negdje oko pola 9, al sad mi se cini da to mozda i nije najbolja ideja. Ma kad se probudim i spremim, koliko bude da bude!

• Tonkica1
    26. Lipanj 2019. 21:03

mustra

Tonkica1 javim sutra, idem ujutro na probir pa javim situaciju. Mislila sam ici tako negdje oko pola 9, al sad mi se cini da to mozda i nije najbolja ideja. Ma kad se probudim i spremim, koliko bude da bude!

Hvala ti puno. Ja cu ici u ponedjeljak, probat cu sto ranije ujutro. Sto vise detalja mozes podijeliti sa mnom, bit cu ti zahvalna ❤

Aristea
    26. Lipanj 2019. 21:37

iva4

Wooohooo na najgluplji nacin pobjedila zatvor🤣🤣🤣 sad ostali samo bolovi koji ce se nadam isto povuc bar donekle😞 nadam se da prezivljavate ovaj pakao vani jer ja i moj dlakavac jedva u kuci bez klime o kojoj sad definitivno jakooo puno razmisljam🤔
    Inace danas kad sam bila u petrovoj i cekala na red ostala sam sokirana kako cure smirene dolaze i rode u roku sekunde 🤗 znaci ocekivala sam svasta vidjet ali toliko su bile mirne i pricale o tom kao da idu frizeru samo🤣🤣

Kako? 😂😂😂

👨‍👩‍👦
    ➡️Pcos desni jajnik
    ➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
    ➕07.12.2021. 👶🏻

Katarina1990
    26. Lipanj 2019. 21:37

Cure, imam pitanje.. Je li obavezno vaditi betu ili ne? Danas sam zvala gin., i naručila se za prvi pregled jer je nedavno bio plusić na testu. Dao mi je Duphastone3x1 i Folacin1x1. Ništa nije rekao za vaditi betu. Znam da je beta samo da se vidi dupla li se pravilno i je li dovoljno visoka, ali ne znam je li obavezno to ili ne..
    P.S. Bit cu s vama ovdje jer nema proljetne 2020. grupe 😂

Red Fox
    26. Lipanj 2019. 21:45

Katarina dobrodosla 😊 ja nisam nikad vadila betu, samo mi je pozitivan test potvrdio trudnocu. Mislim da se beta obavezno vadi kod potpomognute oplodnje ili kod rizicnih trudnica, al budu ti iskusnije cure jos objasnile. 

Hrabrica
    26. Lipanj 2019. 21:47

Cure, kad ne mozete na wc tipa dan dva, jel vas donji dio trbuha pocne zatezat i povremeno lagano bockat? 

JA: 37 g, endometrioza
    MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
    11/2018 – inseminacija X
    02/2019 –klomifen+štoperica, X
    04/2019 –gonali, decapeptyl, štoperica, stigla nam curica ❤️🙏
    04/2021 – puregon, cetrotide, štoperica, X
    06/2021 – FET,
    10/2021 – FET, stigla nam curica ❤️🙏
    03/2025 - Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️. X
    05/2025 FET ❄️ 1. beta 346, 2. beta 1172. 3. beta 2959 6+0 imamo ❤️
    Sve u Božje ruke da I do kraja bude sve ok ❤️

Hrabrica
    26. Lipanj 2019. 21:50

Katarina1990

Cure, imam pitanje.. Je li obavezno vaditi betu ili ne? Danas sam zvala gin., i naručila se za prvi pregled jer je nedavno bio plusić na testu. Dao mi je Duphastone3x1 i Folacin1x1. Ništa nije rekao za vaditi betu. Znam da je beta samo da se vidi dupla li se pravilno i je li dovoljno visoka, ali ne znam je li obavezno to ili ne..
    P.S. Bit cu s vama ovdje jer nema proljetne 2020. grupe 😂

Ako ti gin nije rekao da vadis mozes uvijek otici privatno cisto da sebe umiris kad vidis da se lijepo dupla 😁 Moja seka nije vadila dok kuma je, a obje prirodno ostale trudne. . 

JA: 37 g, endometrioza
    MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
    11/2018 – inseminacija X
    02/2019 –klomifen+štoperica, X
    04/2019 –gonali, decapeptyl, štoperica, stigla nam curica ❤️🙏
    04/2021 – puregon, cetrotide, štoperica, X
    06/2021 – FET,
    10/2021 – FET, stigla nam curica ❤️🙏
    03/2025 - Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️. X
    05/2025 FET ❄️ 1. beta 346, 2. beta 1172. 3. beta 2959 6+0 imamo ❤️
    Sve u Božje ruke da I do kraja bude sve ok ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.