ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Tonkica1
    26. Lipanj 2019. 12:26

Hvala cure! Čekam i ja, evo na poslu, gledam na sat u pola 2 krećem za Goricu iz ZG, a naručena sam u 3.... Jedva čekam da izađem, ali me ne veseli ova sparina vani.
    Mogu reći da i ja imam blagi zatvor, svaki 2.-3. dan obavim veliku nuždu, ali sam skužila da mi se to stabilizira...
    Netko je pitao za 14 tt... ti si u 4.mjesecu i 2. tromjesečju 
    Mažem se kao i Angie sa onom iz dm-ovog paketa od Biobaze.. za sada mi je skroz ok, ali sam razmišljala da ubacim i malo kokosovog ulja
    Javim vam se čim poslije pregleda čim stignem 

• piba7
    26. Lipanj 2019. 13:00

Grizli, ovo za wc ti je normalno, tako je i meni bilo pa sam odmah išla privatno raditi urinokulturu. Isto mi ke to bilo tako u tjednima u kojima si ti sad.
    Sad se malo popravilo, ali mi se i dalje to dogadja.
    Što se tiče mazanja, ja se mazem s BioOil uljem. Sklona sam inače strijama i za ovo sam čula da je kao najbolje pa sam ga odlučila probati.

Grizli
    26. Lipanj 2019. 13:07

Evo zasto je divno imati zene oko sebe koje prolaze isto. Ja vec 10 dana razbijam glavu zasto mi se tako piski, i prvo sam pomislila na urino al kako se to pojavilo i prije nego sam radila urino mislila sam ajde doci ce neki vrag da imam i to je od toga, al kad je nalaz dosao uredan i to se nastavilo bilo mi je cudno, al nisam htjela dizat si frku, medjutim nije mi bilo ni svejedno. A sad vidim da je to tako nooormalno! Divne ste zene! 

Angie1205
    26. Lipanj 2019. 13:15

Grizli nema razloga za dizanje frke mada te u potpunosti shvacam. Iako su dve trudnoce iza mene opet je taj strah prisutan. To je sve razumljivo i normalno. Kao sto sam vec rekla, briga za to malo cudo dodje cim ugledas plus i ne prestaje.

• mustra
    26. Lipanj 2019. 13:27

Cure, ja u principu nemam problema sa zatvorom, samo je u jednom periodu bilo nesto da 4 dana nisam bila do wc-a. I tad kupila mg mivelu, ili kako se to već zove...htjela sam donat, ali nije bilo pa uzela ovo, i odlična stvar. Svako jutro na tašte se popije i to je to! I još se unosi magnezij, ma divotica!

noemi90
    26. Lipanj 2019. 13:35

Hej curke, 
    Ne mogu docekati svoj prvi pregled 1.7. , doktor nikako da se vrati sa godisnjeg. Sad sam 5+5 tjedana i trebala bih odmah cuti i srceko. Bas sam uzbudena, ali i malo tuzna jer mm nije samnom pa kroz prve tjedne prolazim sama. U Americi je, a kroz 20ak dana ja bi trebala putovati kod njega i ostati koja 2mj. Vec se bojim tog leta od 16h, a i doma se jedva nosim sa mucninom. Vise ni sama ne znam kako da ju zaustavim. Jedva da ista jedem i pijem.. pokusavam, ali ne ide.. 
    Da li se neka od vas susrela sa ovako dugim putovanjem posto necu imati pristup svom doktoru 2mj sigurno.. razmisljam da u meduvremenu tamo nadem doktora tek tako da provjeri da je sve ok. 
    Jos par pitanja!! Koje su vam najdraze app na mobitelu za trudnice i imate li neke knjige koje bi rado preporucile? 

26. Lipanj 2019. 13:45

noemi90

Hej curke,
    Ne mogu docekati svoj prvi pregled 1.7. , doktor nikako da se vrati sa godisnjeg. Sad sam 5+5 tjedana i trebala bih odmah cuti i srceko. Bas sam uzbudena, ali i malo tuzna jer mm nije samnom pa kroz prve tjedne prolazim sama. U Americi je, a kroz 20ak dana ja bi trebala putovati kod njega i ostati koja 2mj. Vec se bojim tog leta od 16h, a i doma se jedva nosim sa mucninom. Vise ni sama ne znam kako da ju zaustavim. Jedva da ista jedem i pijem.. pokusavam, ali ne ide..
    Da li se neka od vas susrela sa ovako dugim putovanjem posto necu imati pristup svom doktoru 2mj sigurno.. razmisljam da u meduvremenu tamo nadem doktora tek tako da provjeri da je sve ok.
    Jos par pitanja!! Koje su vam najdraze app na mobitelu za trudnice i imate li neke knjige koje bi rado preporucile?

Bok Noemi!
    Ja sam ti putovala u Afriku. bila 10 dana. Tad sam bila u 7-8tt. Samo idi opušteno, bez panike. Bilo mi je malo zlo, ali sam zaspala u avionu pa je bilo ok... Kad sam si u glavi rekla heej bit će sve ok, bilo je sve ok :) 
    Nemoj zaboraviti piti folnu dok si na putu i to je to. 
    Ja koristim Ovia pregnancy app i super mi je. Možeš bebi već dati nadimak i svašta nešto :) 

Angie1205
    26. Lipanj 2019. 13:53

Tonkica cekamo izvjestaj! 🥰 Sretno!!
    Noemi ja imam aplikaciju Pregnancy+ i iz dana u dan ima savjeta raznih, prikazuje stvarnu velicinu bebe iz tjedna u tjedan i jos svasta nesto. 

mala.le.90.
    26. Lipanj 2019. 14:07

Cure, kako se borite s niskim tlakom? Ja ne znam sta cu, bas me obori da ne mogu o sebi...plus vrucine...

Hvala Ti živote, srce mi se smije😊

TinchiSk
    26. Lipanj 2019. 14:28

Ja dobila ginekologicu iz 16. pokušaja. Urinokultura ok. Danas mi je baš neki dobar dan, baš sam dobre volje. Saznala sam da mi je mali upao u glazbenu školu, imali smo audiciju prošli tjedan. I zvali su me za Nifty danas i službeno iz poliklinike u kojoj sam ga radila, iako sam ja direktno iz Nifty-ja tražila rezultate jer nisam mogla izdržati čekanje. Danas ćemo proslaviti uz neki veeeeliki sladoled i druženje.
    Vani je grozno vruće, ali moram priznati da je meni bolje s tlakom od kad sam počela opet piti kavu.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.