Hvala cure! Čekam i ja, evo na poslu, gledam na sat u pola 2 krećem za Goricu iz ZG, a naručena sam u 3.... Jedva čekam da izađem, ali me ne veseli ova sparina vani.
Mogu reći da i ja imam blagi zatvor, svaki 2.-3. dan obavim veliku nuždu, ali sam skužila da mi se to stabilizira...
Netko je pitao za 14 tt... ti si u 4.mjesecu i 2. tromjesečju
Mažem se kao i Angie sa onom iz dm-ovog paketa od Biobaze.. za sada mi je skroz ok, ali sam razmišljala da ubacim i malo kokosovog ulja
Javim vam se čim poslije pregleda čim stignem
Grizli, ovo za wc ti je normalno, tako je i meni bilo pa sam odmah išla privatno raditi urinokulturu. Isto mi ke to bilo tako u tjednima u kojima si ti sad.
Sad se malo popravilo, ali mi se i dalje to dogadja.
Što se tiče mazanja, ja se mazem s BioOil uljem. Sklona sam inače strijama i za ovo sam čula da je kao najbolje pa sam ga odlučila probati.
Evo zasto je divno imati zene oko sebe koje prolaze isto. Ja vec 10 dana razbijam glavu zasto mi se tako piski, i prvo sam pomislila na urino al kako se to pojavilo i prije nego sam radila urino mislila sam ajde doci ce neki vrag da imam i to je od toga, al kad je nalaz dosao uredan i to se nastavilo bilo mi je cudno, al nisam htjela dizat si frku, medjutim nije mi bilo ni svejedno. A sad vidim da je to tako nooormalno! Divne ste zene!
Grizli nema razloga za dizanje frke mada te u potpunosti shvacam. Iako su dve trudnoce iza mene opet je taj strah prisutan. To je sve razumljivo i normalno. Kao sto sam vec rekla, briga za to malo cudo dodje cim ugledas plus i ne prestaje.
Cure, ja u principu nemam problema sa zatvorom, samo je u jednom periodu bilo nesto da 4 dana nisam bila do wc-a. I tad kupila mg mivelu, ili kako se to već zove...htjela sam donat, ali nije bilo pa uzela ovo, i odlična stvar. Svako jutro na tašte se popije i to je to! I još se unosi magnezij, ma divotica!
Hej curke,
Ne mogu docekati svoj prvi pregled 1.7. , doktor nikako da se vrati sa godisnjeg. Sad sam 5+5 tjedana i trebala bih odmah cuti i srceko. Bas sam uzbudena, ali i malo tuzna jer mm nije samnom pa kroz prve tjedne prolazim sama. U Americi je, a kroz 20ak dana ja bi trebala putovati kod njega i ostati koja 2mj. Vec se bojim tog leta od 16h, a i doma se jedva nosim sa mucninom. Vise ni sama ne znam kako da ju zaustavim. Jedva da ista jedem i pijem.. pokusavam, ali ne ide..
Da li se neka od vas susrela sa ovako dugim putovanjem posto necu imati pristup svom doktoru 2mj sigurno.. razmisljam da u meduvremenu tamo nadem doktora tek tako da provjeri da je sve ok.
Jos par pitanja!! Koje su vam najdraze app na mobitelu za trudnice i imate li neke knjige koje bi rado preporucile?
Hej curke,
Ne mogu docekati svoj prvi pregled 1.7. , doktor nikako da se vrati sa godisnjeg. Sad sam 5+5 tjedana i trebala bih odmah cuti i srceko. Bas sam uzbudena, ali i malo tuzna jer mm nije samnom pa kroz prve tjedne prolazim sama. U Americi je, a kroz 20ak dana ja bi trebala putovati kod njega i ostati koja 2mj. Vec se bojim tog leta od 16h, a i doma se jedva nosim sa mucninom. Vise ni sama ne znam kako da ju zaustavim. Jedva da ista jedem i pijem.. pokusavam, ali ne ide..
Da li se neka od vas susrela sa ovako dugim putovanjem posto necu imati pristup svom doktoru 2mj sigurno.. razmisljam da u meduvremenu tamo nadem doktora tek tako da provjeri da je sve ok.
Jos par pitanja!! Koje su vam najdraze app na mobitelu za trudnice i imate li neke knjige koje bi rado preporucile?
Bok Noemi!
Ja sam ti putovala u Afriku. bila 10 dana. Tad sam bila u 7-8tt. Samo idi opušteno, bez panike. Bilo mi je malo zlo, ali sam zaspala u avionu pa je bilo ok... Kad sam si u glavi rekla heej bit će sve ok, bilo je sve ok :)
Nemoj zaboraviti piti folnu dok si na putu i to je to.
Ja koristim Ovia pregnancy app i super mi je. Možeš bebi već dati nadimak i svašta nešto :)
Tonkica cekamo izvjestaj! 🥰 Sretno!!
Noemi ja imam aplikaciju Pregnancy+ i iz dana u dan ima savjeta raznih, prikazuje stvarnu velicinu bebe iz tjedna u tjedan i jos svasta nesto.
Cure, kako se borite s niskim tlakom? Ja ne znam sta cu, bas me obori da ne mogu o sebi...plus vrucine...
Hvala Ti živote, srce mi se smije😊
Ja dobila ginekologicu iz 16. pokušaja. Urinokultura ok. Danas mi je baš neki dobar dan, baš sam dobre volje. Saznala sam da mi je mali upao u glazbenu školu, imali smo audiciju prošli tjedan. I zvali su me za Nifty danas i službeno iz poliklinike u kojoj sam ga radila, iako sam ja direktno iz Nifty-ja tražila rezultate jer nisam mogla izdržati čekanje. Danas ćemo proslaviti uz neki veeeeliki sladoled i druženje.
Vani je grozno vruće, ali moram priznati da je meni bolje s tlakom od kad sam počela opet piti kavu.
Sortiraj odgovore
Najstariji