ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mala.le.90.
    26. Lipanj 2019. 14:34

iva4

Hei evo mene iz petrove nakon cijelog cirkusa sa probavom i bolovima u donjem dijelu trbuha… sa mojim deckicem je cini se sve ok iako mene jako boli i moram mirovat, uzela sam si i cepice pa cu vidjet dali ce trebat ili ce se nesto samo jos desit do navecer
    Cure jel neka od vas imala te jake bolove u donjem dijelu trbuha zbog sirenja ligamenata i maternice?
    Neznam vise sta da mislim sta bi moglo bit😩

Imala je moja prijateljica. Prepala se pa je zbog preventive lezala u bolnici jer joj je dr tada bila na putu, ali se ispostavilo da je to jednostavno tako i da neke trudnice imaju te bolove, a neke ne.
    Koliko se sjecam, rekli su joj da ce trajati do kraja trudnoce, al da ce se intezitet mijenjati. Ona se na kraju navikla😂
    O ligamentima pricam..

Hvala Ti živote, srce mi se smije😊

tinika
    26. Lipanj 2019. 15:35

mala.le.90.

Cure, kako se borite s niskim tlakom? Ja ne znam sta cu, bas me obori da ne mogu o sebi…plus vrucine…

A to ti je normalno , sve imamo niski tlak, ponekad toliko niski da mi je zlo i lezim,pokusavam spavati, al neide i jedino sto mi pomogne je svjez zrak!!!!😍
    Nego dal je vama normalno da sam tek za 5 tjedana od zadnje pregleda narucena jer ide na godisnji.vec ne mogu cekati 😕

ena10
    26. Lipanj 2019. 15:42

Iva4 - baš sam čekala tvoj komentar. Drago mi je da je sve u redu. Lezi, i odmaraj. Nema ti druge. 

Mala.le.90.- ja sam prije trudnoće pila puno kave, i od kako sam zatrudnjela jako jako mi smeta, i izbacila sam ju. A toliko mi je nizak tlak svaki dan, da je ginekologica već par puta 'vikala' da moram unijeti kofein u organizam, da mi se malo tlak digne. Ne pada mi na pamet. Jedem slano, i puno vode i bude mi ok.

TinchiSk- super za nalaze, baš mi je drago! I čestitamo na upad u glazbenu školu! 

annika
    26. Lipanj 2019. 15:56

'dan cure. Uf, tko će vas sve pohvatati. 
    Ja s posla i odmah sam rastjerala sve ukućane jer me me dočeako nered i suđe u sudoperu. Zbrisali su na vožnju bicom do obližnje slaste.
    Tko ne mora, nek ne izlazi do navečer. Ja sam se jedva dovezla do kuće. Mučnina i tlak i ova vrućina, ma užas.
    Srce mi se smije meni je i  koji dan više od 5 tjedana između zadnjeg i idućeg pregleda.
    iva4 mene je u prvoj trudnoći boljelo u početku  a i kasnije negdje oko 20. tjedna ali mislim da ovdje veliku ulogu imaju i crijeva i trenutni zatvor. 

[iimg]

mala.le.90.
    26. Lipanj 2019. 15:57

Srce mi se smije 🤰🏻

mala.le.90.

Cure, kako se borite s niskim tlakom? Ja ne znam sta cu, bas me obori da ne mogu o sebi…plus vrucine…

A to ti je normalno , sve imamo niski tlak, ponekad toliko niski da mi je zlo i lezim,pokusavam spavati, al neide i jedino sto mi pomogne je svjez zrak!!!!😍
    Nego dal je vama normalno da sam tek za 5 tjedana od zadnje pregleda narucena jer ide na godisnji.vec ne mogu cekati 😕

I ja sam za 5 tjedana zbog godisnjeg. Inace bi bila za 4. Ali ja sam OK s tim, s bebom je sve ok, ni cescim pregledima ne mozemo Bog zna sto previse utjecati na ishod trudnoce...
    Ako bude nekih losih znakova, javi se lijecniku, netko cete vec i pregledat...ali ajmo mislit pozitivno😁
    Ja sam i prosli put cekala 5 tjedana, svakakvih novosti se nakupi u tom razdoblju😀

Hvala Ti živote, srce mi se smije😊

Angie1205
    26. Lipanj 2019. 16:02

Ja sam svojoj gin zadnji put gundjala jer me nije stavila na uzv pa mi se smilovala i narucila me za 3 tjedna 🙈
    Nekad je dobro i njurgat 😂

• Laganini
    26. Lipanj 2019. 16:08

Iva4- daj vrimena magneziju. Ne ide nekad odma prvi dan. Meni se desilo da sam jdan il dva dana za redom zaboravila popit jer mi je bilo bolje i sve je islo svojim tokom, i onda je opet tribalo bar 2-3 dana magnezija da se stvari opet pokrenu. Strpljenja! Oce to polako... 😉👍🏼
    Ako te bas nece, onda odi doktoru da ti prepise nesto sigurno za trudnice.

Gogaa_V
    26. Lipanj 2019. 16:10

Pozdrav  cure. Preletila sam forum i bas mi je drago pročitati  da ste vesele , zdrave,  tu i tamo imate neke simptome  ali sto je najvaznije  trudnoće  vam se odvijaju  super. Stomačići  su vam  takodjer predivni. Ja i moja  mrvica  sutra  izlazimo iz klinike. Mucnine  su se stabilizovale , upala  mokracnih  kanala  takodjer. Jedino  nam je  ostao  nizak pritisak  koga  riješavam sa 2.50 litra vode dnevno. U iducu  srijedu me ocekuje  pregled  specijaliste što se tice  cina, ali baš sam se opustila  po tom  pitanju. Ja zaista  dajem  sve od sebe u svakom  smislu, u dobrim  sam medicinskim rukama, i pusticu  tijelo  da odradi  svoje. Bice  ono sto  mora da bude, tako da mi ne preostaje  nista  drugo  nego  da uzivam  sa svojim  bebom i da je pratim iz mjeseca  u mjesec. 
    Neko  je pitao  za putovanje  avionom  u tako ranim  tjendima , meni moja ginekologica  nije dozvolila iako bi se radilo  o sat i pol  vremena leta. Najbolje da se konsultujes sa gonekologom  jer smo svaka  individua  za sebe. 🤗😘 svima

• Tonkica1
    26. Lipanj 2019. 16:11

Evo i nas!!! Sve je u redu 😊
    Veliki smo 13+2 po uzv, rastemo, rastemo!
    Svi nalazi su ok, dala mi je uputnicu za kombinirani u Petrovu, to cu obaviti u ponedjeljak ili utorak. Pls me podsjetite kad je najbolje doci?

Točkica37
    26. Lipanj 2019. 16:15

Bravooo super

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.