Hei evo mene iz petrove nakon cijelog cirkusa sa probavom i bolovima u donjem dijelu trbuha… sa mojim deckicem je cini se sve ok iako mene jako boli i moram mirovat, uzela sam si i cepice pa cu vidjet dali ce trebat ili ce se nesto samo jos desit do navecer
Cure jel neka od vas imala te jake bolove u donjem dijelu trbuha zbog sirenja ligamenata i maternice?
Neznam vise sta da mislim sta bi moglo bit😩
Imala je moja prijateljica. Prepala se pa je zbog preventive lezala u bolnici jer joj je dr tada bila na putu, ali se ispostavilo da je to jednostavno tako i da neke trudnice imaju te bolove, a neke ne.
Koliko se sjecam, rekli su joj da ce trajati do kraja trudnoce, al da ce se intezitet mijenjati. Ona se na kraju navikla😂
O ligamentima pricam..
Hvala Ti živote, srce mi se smije😊
Cure, kako se borite s niskim tlakom? Ja ne znam sta cu, bas me obori da ne mogu o sebi…plus vrucine…
A to ti je normalno , sve imamo niski tlak, ponekad toliko niski da mi je zlo i lezim,pokusavam spavati, al neide i jedino sto mi pomogne je svjez zrak!!!!😍
Nego dal je vama normalno da sam tek za 5 tjedana od zadnje pregleda narucena jer ide na godisnji.vec ne mogu cekati 😕
Iva4 - baš sam čekala tvoj komentar. Drago mi je da je sve u redu. Lezi, i odmaraj. Nema ti druge.
Mala.le.90.- ja sam prije trudnoće pila puno kave, i od kako sam zatrudnjela jako jako mi smeta, i izbacila sam ju. A toliko mi je nizak tlak svaki dan, da je ginekologica već par puta 'vikala' da moram unijeti kofein u organizam, da mi se malo tlak digne. Ne pada mi na pamet. Jedem slano, i puno vode i bude mi ok.
TinchiSk- super za nalaze, baš mi je drago! I čestitamo na upad u glazbenu školu!
'dan cure. Uf, tko će vas sve pohvatati.
Ja s posla i odmah sam rastjerala sve ukućane jer me me dočeako nered i suđe u sudoperu. Zbrisali su na vožnju bicom do obližnje slaste.
Tko ne mora, nek ne izlazi do navečer. Ja sam se jedva dovezla do kuće. Mučnina i tlak i ova vrućina, ma užas.
Srce mi se smije meni je i koji dan više od 5 tjedana između zadnjeg i idućeg pregleda.
iva4 mene je u prvoj trudnoći boljelo u početku a i kasnije negdje oko 20. tjedna ali mislim da ovdje veliku ulogu imaju i crijeva i trenutni zatvor.
[iimg]
Cure, kako se borite s niskim tlakom? Ja ne znam sta cu, bas me obori da ne mogu o sebi…plus vrucine…
A to ti je normalno , sve imamo niski tlak, ponekad toliko niski da mi je zlo i lezim,pokusavam spavati, al neide i jedino sto mi pomogne je svjez zrak!!!!😍
Nego dal je vama normalno da sam tek za 5 tjedana od zadnje pregleda narucena jer ide na godisnji.vec ne mogu cekati 😕
I ja sam za 5 tjedana zbog godisnjeg. Inace bi bila za 4. Ali ja sam OK s tim, s bebom je sve ok, ni cescim pregledima ne mozemo Bog zna sto previse utjecati na ishod trudnoce...
Ako bude nekih losih znakova, javi se lijecniku, netko cete vec i pregledat...ali ajmo mislit pozitivno😁
Ja sam i prosli put cekala 5 tjedana, svakakvih novosti se nakupi u tom razdoblju😀
Hvala Ti živote, srce mi se smije😊
Ja sam svojoj gin zadnji put gundjala jer me nije stavila na uzv pa mi se smilovala i narucila me za 3 tjedna 🙈
Nekad je dobro i njurgat 😂
Iva4- daj vrimena magneziju. Ne ide nekad odma prvi dan. Meni se desilo da sam jdan il dva dana za redom zaboravila popit jer mi je bilo bolje i sve je islo svojim tokom, i onda je opet tribalo bar 2-3 dana magnezija da se stvari opet pokrenu. Strpljenja! Oce to polako... 😉👍🏼
Ako te bas nece, onda odi doktoru da ti prepise nesto sigurno za trudnice.
Pozdrav cure. Preletila sam forum i bas mi je drago pročitati da ste vesele , zdrave, tu i tamo imate neke simptome ali sto je najvaznije trudnoće vam se odvijaju super. Stomačići su vam takodjer predivni. Ja i moja mrvica sutra izlazimo iz klinike. Mucnine su se stabilizovale , upala mokracnih kanala takodjer. Jedino nam je ostao nizak pritisak koga riješavam sa 2.50 litra vode dnevno. U iducu srijedu me ocekuje pregled specijaliste što se tice cina, ali baš sam se opustila po tom pitanju. Ja zaista dajem sve od sebe u svakom smislu, u dobrim sam medicinskim rukama, i pusticu tijelo da odradi svoje. Bice ono sto mora da bude, tako da mi ne preostaje nista drugo nego da uzivam sa svojim bebom i da je pratim iz mjeseca u mjesec.
Neko je pitao za putovanje avionom u tako ranim tjendima , meni moja ginekologica nije dozvolila iako bi se radilo o sat i pol vremena leta. Najbolje da se konsultujes sa gonekologom jer smo svaka individua za sebe. 🤗😘 svima
Evo i nas!!! Sve je u redu 😊
Veliki smo 13+2 po uzv, rastemo, rastemo!
Svi nalazi su ok, dala mi je uputnicu za kombinirani u Petrovu, to cu obaviti u ponedjeljak ili utorak. Pls me podsjetite kad je najbolje doci?
Sortiraj odgovore
Najstariji