Curke koje jos radite...ja se vama divim! Neznam kakav tko posao obavlja al svejedno...ja mislim da bi ja ovih dana da sam na poslu nekog objesila kolko sam luda od hormona i svega...il stranke il kolegice 🙈
Fali meni posao al kad shvatim kolko sam nervozna i kolko me svaka sitnica raspiga, bolje da nejdem medju ljude 😜 Srecom kolegice me “tjese” pa govore da ni u ludilu ne razmisljam o poslu, da mi nije palo na pamet doc prije vremena...a ja sad imam pravo na 3 godine porodiljnog nakon poroda 😳
Cure, mene zanima kako vi računate koji ste mjesec 😂 Meni je danas 14+0, i po nekoj tabeli koju imam tek od danas sam u četvrtom mjesecu
Cure s cim mazete trbuscice za prevenciju strija? Ja sam kupila bademovo ulje od holyplanta… Iako imam strije na bedrima jos od puberteta, bas one bijele, tako da mislim da mi nijedno ulje nece pomoci :/
Ja sam isto mazala sa bademovim i nije bilo ni traga strijama.. e sad ne znam jel pomoglo ulje il jednostavno genetika. U svakom slucaju nece nastetiti.
Be the change you wish to see in the world.. 💚
Hocu reci, nece odmoci..
Ps: Sretno Tonkica! Cekamo svi (ne)strpljivo!
Be the change you wish to see in the world.. 💚
Pozdrav cure! Evo mene nakon tjedan dana točno. Malo sam se brčkala u moru, a mobitel i sve druge naprave, maknula što dalje od sebe, čisto da me s posla ne diraju. Upravo sam inače bila na niftyu, bebica narasla za 10 dana 2 cm, taman smo 12+3.
Sad na poslu...fujjj..brojim dane do godišnjeg, a u međuvremenu cu na jedan kratak izletić put moraa...
Sto se tice mazanja, ja koristim Striet Dr Saljic
Sestra mi preporucila, ona je koristila isti u trudnoci i nije dobila nijednu striju (sto ne znaci da je mozda malo i genetski tako). U svakom slucaju probacu pa cemo vidjeti :)
Curke koje jos radite…ja se vama divim! Neznam kakav tko posao obavlja al svejedno…ja mislim da bi ja ovih dana da sam na poslu nekog objesila kolko sam luda od hormona i svega…il stranke il kolegice 🙈
Fali meni posao al kad shvatim kolko sam nervozna i kolko me svaka sitnica raspiga, bolje da nejdem medju ljude 😜 Srecom kolegice me “tjese” pa govore da ni u ludilu ne razmisljam o poslu, da mi nije palo na pamet doc prije vremena…a ja sad imam pravo na 3 godine porodiljnog nakon poroda 😳
3 ? Kako toliko dugo? :)
Malabubamara ovo nam je beba broj 3 ❤️
Vec imamo dvoje curke. A za 3.dijete si na porodiljnom 3 godine.
Aha, htjela sam vam još nešto reći za zatvor.
Ne znam da li ste probale Chia sjemenke.
Ima u Bio trgovini, 1 kg za nekakvih 30 kn...
Moja mama je operirala tumor na mozgu pocetkom godine, i od tada ima jako problema sa probavom. skoro nikako ne ide na wc..I doktor joj je preporučio te sjemenke.
Ona ujutro ih stavi ili u jogurt, mlijeko, u cjeđeni sok, cedevitu, u bilo što, i trči na wc.
Mislim da se za 30 kn isplati probati, ako će Vam pomoći. Pa tko želi, neka pokuša 🤗🤗🤗
Ni nakon 15 poziva ginekologici, nitko se ne javlja. A poslala bih joj ja mail, ali ovaj tjedan je nema, ima zamjene, zato se sestra vjerojatno ni ne javlja jer je u gužvi.
Sortiraj odgovore
Najstariji