Jutro cure 🖐🏻
Sretno na pregledu danas 🤞🏻
Ajme vrućine već sada kako će nam tek biti 😥
Ja gledam da prije spavanja odem pipi pa se po noći ustajem jednom ili ni jednom 🙈🙈 a preko dana često idem jer pijem dosta vode.
Želim vam ugodan dan svima i pazite se 😘
🦸🏼♀️'94 🦸🏼♂️'86
🌈 18.5. imamo 💙
Bok curke :)
Da se i mi prijavimo
Termin je 15.1 i cekamo blizance :)
Danaas smo 11+4 i vec je trbuh ogromaaaaan.
Ceestitke,i nama je termin 15.01.❤ mi iszo cekamo nasu srecu.
A što se tiće mazanja domaće maslinovo ulje 🙌🏻 od glave do pete pa se onda onako masna izležavam 🙈
🦸🏼♀️'94 🦸🏼♂️'86
🌈 18.5. imamo 💙
Jutro! Dobrodosle nove 🤗
Ja se dignem moozda jednom po noci. Zasad jos nije strasno ali ja sam velika spavalica, ne dizem se osim ako nije velika hica 😁
Nisam jako dlakava, sve dlake rjesavam britvicom. Radi obrva bi htjela da sam dlakavija i tamnija ali sipak 😅
Sretno tonkici danas 🤞
M. 💖 2011.
B. 💖 2016.
Tonkica sretno danas!
Sta se tice wc-a ponoci ja sam prosjecno na 3 od kad legnem spavat. Iako ima noci kad idem 1x, a nekih noci i 4-5 sve ovisi sto sam vecerala. Dal se vama cure cini ponekad na ne mozete se do kraja izmokrit. Meni se zadnjih dana dogodi da kad lezim imam osjecaj da mi se jako piski, onda idem na wc i bude svega malo nis skoro. Vratim se lezat i nakon 10-15 min moram opet i onda normalno mogu. Pokusala sam preskociti to prvo setanje za kapaljku, al ne mogu toliko mi se pocne piskit da ne mogu izdrzat a kad hocu nis mozda 1/8 mokrace izadje i bas moram se vratiti lec i cekat da moram ponovno. Rekla sma muzu da to njegovo dijete me vec zaje i stisne mi mjehur samo da se setam. Urinokultura se uredno i nemam neke naznake da bi bila kakva uplala ili tako sta.
Za mazanje mene jako zateze koza iako mi je trbuh jos malen, ako se ne namazem sa kremom koja ima ureu. Ako se svaku vecer mazem koza mi je bas mekana i nista me ne zateze, pa se nadam da ce ta krema pomoc i za sprijecavanje strija, a ako dodju boze moj bit ce to uspomena sa jednog ludog putovanja
Grizli suosjecam za piskanje, tak je meni. Iako sam se prvo uplasila, skontala sam da to bude kad-kad, a i da je neka upala peklo bi me sigurno (prosla sam i to). Bas kako kazes, odem na wc jer vec pucam a onda izadju tri kapi, pa sa 10-ak min ispiskim ostatak. Najgore mi kad krenem van, odem obavezno na wc prije polaska i onda ni ne sidjem do dole vec mi se piski opet 👿
Sto se tice kremica, ja sam u dm-ovom paketu dobila biobazinu kremicu i meni je super, mada moji grintaju da im smrducka 😜
Al definitvno najvece otkrice mi je spray za noge bez kojeg bi izgorila ovih dana!!
Ja sam kupila u dm-u Alverde ulje protiv strija, baš je dosta masno, ali mi fora miriši pa se trackam s tim ujutro prije posla i navečer poslije tuširanja. U prvoj trudnoći nisam dobila nijednu striju, ali tko zna. Već sam to jednom napisala, ali mogu i ponoviti. U DM-ovom paketu za trudnice se dobije krema protiv strija pa koja još nije kupila neka si pokupi prvo taj paket pa tu kremicu isproba. Neka poznata marka, ne mogu se sad sjetiti koja.
Meni su rezultati urinokulture trebali biti u ponedjeljak, rekla mi je ginekologica da će me sestra odmah zvati da odem u ljekarnu po antibiotik ako je neka upala, ali nitko me nije zvao. Valjda to znači da je to sve ok. Ili da ih zovem i provjerim?
Po noći idem na wc između 1 i 3 puta, ovisno koliko čvrsto spavam. Koja dobra priprema za buđenje zbog bebe, zar ne?
Ja sam kupila u dm-u Alverde ulje protiv strija, baš je dosta masno, ali mi fora miriši pa se trackam s tim ujutro prije posla i navečer poslije tuširanja. U prvoj trudnoći nisam dobila nijednu striju, ali tko zna. Već sam to jednom napisala, ali mogu i ponoviti. U DM-ovom paketu za trudnice se dobije krema protiv strija pa koja još nije kupila neka si pokupi prvo taj paket pa tu kremicu isproba. Neka poznata marka, ne mogu se sad sjetiti koja.
Meni su rezultati urinokulture trebali biti u ponedjeljak, rekla mi je ginekologica da će me sestra odmah zvati da odem u ljekarnu po antibiotik ako je neka upala, ali nitko me nije zvao. Valjda to znači da je to sve ok. Ili da ih zovem i provjerim?
Po noći idem na wc između 1 i 3 puta, ovisno koliko čvrsto spavam. Koja dobra priprema za buđenje zbog bebe, zar ne?
Vrlo vjerojatno znaci da je sve uredno, ali ja bih mozda ipak nazvala i provjerila 😊
Meni za zgaravicu pomognu bucine sjemenke... Po preporuci moje majke... A sto se toce ulja kojim mazem trbuh to je hippovo bademovo ulje koje prekrasno mirisi. Vrijedi pokusati zbog strija, ako ne uspije kaj sad... Bas sam probala :) joj ja od 12 radim... Dode mi da se ubijem od muke... 😭 Sve me strah izaci iz stana....
👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
➕07.12.2021. 👶🏻
Angie bas si me utjesila mogu ti reci! Kad mi to kaze jedna iskusna trudnica onda se vise necu brinuti. A potpuno se slazem za ovo za izlazak i wc. Dakle dodjem do auta i onda se okrenem i vratim piskit. Sad sam pocela prakticirati da cekamo tih 10-15 min doma jer mi se ne seta po stubistu gore dole.
Tinchisk mozda da nazoves cisto da si 100% sigurna. A mudro zboris da ti odlasci na wc su odlicna priprema za bebu. 😉
Sortiraj odgovore
Najstariji