Ja ću termin poroda javiti idući tjedan nakon pregleda. Po svim aplikacijama mi je 04.02. no čekam da se ginić izjasni. Što se tiče dlakica dolje moje su tako rijetke na parove razbrojse. Ma tak su mi svagdje. Za sad se još brijem, ali uskoro ću kod kozmetičarke na "nulu". U samo jednom kozmetičkom salonu kod mene imaju Lycon vosak i to mi je super. Puno manje boli i od šećerne paste jer povuče samo dlake a ne navlači kožu, a na prirodnoj je bazi
Fascinantno je gledati vase trbuhe totalno razlicitih velicina u raznim tjednima, svako tijelo je razlicito.
Ja i inace imam dosta problema sa zatvorom, al pomazu mi razni jogurti, suhe smokve, chia, donat (koji jedva popijem kolko mi je bljak).. sad se na go malo mucim jer nisam svoj na svome, al trudim se kolko ide 😂
Sto se tice dlakavosti nisam primjetila nista posebno pojacano. Inace sam tamnoputa a dlake su mi svijetle, noge cupam epilatorom, bikini zonu nemam, a ratno polje oduvijek rjesavam ziletom, to planiram i nastaviti..
Sretnica!!! Kod mene totalna suprotnost, bijela ko kasper (duh), a crnih dlaka na izvoz, al to tako oduvijek, bez obzira na trudnocu.. evo bas neki dan nakon dugo vremena sam voskom rijesila noge kolko sam mogla, ostatak britvica. Ruke si mislim hocu necu, inace isto brijem povremeno, al mozda radije i njih voskom ovaj put. Sad su vec prosle centimetar duzine, a idu i do 2 i pol.
Mah, nekad mi se uopce neda vise zamarat s tim kad bodlje izadju vec za dan-dva.
Be the change you wish to see in the world.. 💚
Ps: htjedoh odavno investirat u Lumeu, jer sam sa svojim tamnim dlakama na svijetloj puti idealan kandidat, ali sta kad jos k tome imam i hrpu madeza, a to onda bas nije preporucljivo.
Be the change you wish to see in the world.. 💚
Ma mi smo zene uvijek s necim nezadovoljne. Tak sam ja nezadovoljna kaj imam tamnu kosu, tamnu put a plave trepavice i obrve 😂 cijeli zivot patim na to. Zato uvijek hodam s maskarom (osim na moru) i obrve potamnjujem kod frizera. I kad nemam maskaru izgledam ko da nemam oci (ili si to bar ja tako dozivljavam 😁)
Sto se tice zatvora,imala sam ga poslije poroda.
Problem rijesila u danu.
Suhe sljive zbog svog neukusa,malo sam uredila s jabukom. Napravila kompot od jabuka i sljiva te popila onako vruce nakon par minuta hladjenja. Djelovalo je!
A dlakica po trbuhu imam i bez trudnoce,jednom sam ih od ljutnje odstranila ziletom i od tada uvijek,kad bi se pod pazduhom onda bi i tu prosla ili povezala s ratnom zonom 😂 navikla sam na njih uglavnom.
Jutro!
Ena10 kazu da za zgaravicu kao i za mucnine je dobar kabucni ocat, pa ako nisi vec isprobala... Moja sestra je u trudnoci rijesavala se jake zgaravice sa tabletama Rennie, a vidila sam da ovdje isto nekolicina cura je spominjala. Nadam se da ce ti ubrzo pomoc nesto. Inace trbuscic ti je bas slatki, tako nesto meni izgleda navecer 😁.
Bas svako tijelo druga prica, šta ce tek biti tamo na jesen.
Cure koliko puta Vi kroz noc idete na wc(piskit) ??? Ja sigurno dva puta,a nekad i po cetiri puta
Predivne su Vam busike,meni se jos nista ne vidi 😂🙈kao da nisam trudna,a voljelaa bi da bi bar malo trbuh iskoci 🙈😂
Jutro curke!! HB jos uvijek nemam problema sa zgaravicom, u 2.trudnoci me ubijalaaaa! Kako sam vec rekla, probavu drzim ok sa puno voca. A kaj se tice piskanja...preko dana popijem valjda galon vode, zato sam svako malo na wc-u...navecer si popijem poslije vecere i suzdrzim se od nacejanja pa odem 1-2 puta u toku noci.
Zapamtite si kako ste u ovom periodu cvilile za busama u zelji da narastu...za koji mj cvilit cemo kako smo ogromne i okrugle 😂
Sortiraj odgovore
Najstariji