ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    TinchiSk
    25. Lipanj 2019. 19:59

Ja isto razmišljam o tom jastuku, baš imam osjećaj da bi mi dobro došao za spavanje, a kasnije i za dojenje, nadam se.
    Baš je ta trudnoća pravo drugo stanje. Mučnine, dlakavost, prištići, zatvor, nesanica... stvarno nema čega nema. 
    Lako popunimo 4-5 stranica foruma samo dok se malo požalimo.
    Ja moram pohvaliti svoje mučnine, čini mi se da su u nestanku. Još uvijek je prisutan taj čudan osjećaj u ustima, ali počela sam se i s njim nekako nositi. Izbjegavam slatko koliko god mogu, kuglica sladoleda mi je maksimum, i to samo ponekad.
    Ali voće... jedem sve, posebno mi paše lubenica, davim se u njoj. Danas smo ostali bez pa sam napravila voćnu salatu. Obožavam ljeto baš zbog izbora raznog voća. 

TinchiSk
    25. Lipanj 2019. 20:00
    Evo i mog večernjeg trbonje
    Evo i mog večernjeg trbonje
    TinchiSk
    25. Lipanj 2019. 20:12

Livia, zamolba kad ćeš ažurirati popis termina. Ja sam pobrkala datum zm (23.3.) s datumom termina koji je ustvari 28.12. prema aplikaciji koju imam, a čak 30.12. prema ginekologici u trudničkoj knjižici pa daj stavi 30.12., nek bude službeno 😊

MaRe
    25. Lipanj 2019. 20:19

Bome sam i ja sad prikupila sve info za zatvor...vecinu sam probala i ne pomaze bas..jos su suhe sljive ostale(i inace mi metabolizam ko puz). Za bilo kakvu opremu mi prerano,to sam za jesen ostavila al ipak nisam odolila neki dan i usla sam u trgovinu pogedati krevetic i mislim da je to to haha
     Svidio mi se onaj multifunkcionalni sto ima ono za presvlacenje i ladice a kasnije se to sve makne i imas krevet za vece dijete 🙂🙂 Samo sto kontam da cu svu opremu otici kupiti preko u Srbiju..puno je jeftinije nego kod nas a kako se planiramo vratit u Baranju poslije ljeta blizu mi za otici. Npr. ovaj krevetic je kod nas 3000kn a preko je vise od milju kn jeftiniji ☺ 

MaRe
    25. Lipanj 2019. 20:23

I ja cu javiti termin nakon kontrole u četvrtak jer me trenutno totalno buni aplikacija,jedini mogući datum kad sam ostala trudna(dragi bio odsutan u 4om mj) i ono sto mi je dr rekla 😂😂😁 

Livia
    25. Lipanj 2019. 20:28

Zapisala sam tinchi i stelle 😉
    Mi smo stigli u Zagreb, Boze sto je odvratno vrijeme i sparina i 🤢🤢. Ionako me boli glava punih tjedan dana. 😖
    Meni za zatvor jedino magnezij pomogne, svo voce i prirodne kombinacije nula bodova. 
    I ja sam pocela proucavati opremu polako, kolica konkretno. Necemo jos nista kupovati ali bilo bi dobro odluciti se pa eventualno pecati na nekim akcijama. 

M. 💖 2011.
    B. 💖 2016.

Omerta
    25. Lipanj 2019. 20:46

Angie1205

Sto se probave tice ja svako jutro popijem cappuccino, za casak sam na wc-u. Al preko dana stvarno sve jedem, vocke ubijam, osobito nektarine.

I meni ovih dana bas pasu nektarine, pogotovo hladne iz frizidera... Sto se tice probave kod mene je to za sad ful khm lagano.. mozda se sto promjeni kasnije kad krenem zeljezo suplementirati. Inace sam vec skoro dve godine veganka i ne sjecam se kad sam zadnji put imala zatvor ili tvrdu stolicu. 

Be the change you wish to see in the world.. 💚

• Laganini
    25. Lipanj 2019. 21:01

AJme lipih trbuscica! 😍
    Iva4- e pa sritno! Drzim fige da nesto upali, sve smo tako individualne u svakom aspektu trudnoce, jednostavno triba vrimena nekad nac sta nam pase i sta funkcionira.
    TinchiST- ja isto razmisljam, tolko stvari - od zatvora, do mucnina, preko dlakavosti do pristeva... mora da je termin “blazeno stanje” izmislija muskarac. 😂
    Livia- eto, mozes i mene dodat. Termin kako stvari stoje je 14.2. 🙂❤️

• Lala27
    25. Lipanj 2019. 21:31

Laganini Drago mi je vidjeti te tu 😍 Jesi li bila na prvom pregledu? 

ena10
    25. Lipanj 2019. 22:25

Drage djevojke, i po koji djecak :) 
    Evo da Vam se javim, da Vam šibnem sliku trbuha, danas je 17+4tt.

Da se ubacim samo u temu, nikada zaista nisam imala problema sa zatvorom, hvala dragom Bogu, tako je i od kad sam trudna.. Nekako možda čak i puno imam stolicu, barem 2x dnevno.. ali dobro je... neću se puno žaliti, da ne bi stalo sve.. 
    Mene muči ono drugo-žgaravica. Za poluditi. Sve forume, sve teme sam prošla, članke na internetu, jela sam bademe, čaj od đumbira, žvake, ležala na podignutom....Ništa..
    Moj ginekolog i reumatolog(inače se kod njega kontroliram radi reumatoidnog artrt.) su napisali po preporuci Peptoran, čak ni to ne pomaže.. Jedno vrijeme mi je fulll hladno mlijeko pomagalo, više ni to.. A žgaravica se pojavi, nakon bezazlene hrane. Jučer npr.pojela sam nektarinu, i počela me jako jako smetati, i evo, od jučer popodne, do danas, još nije stala.. 
    Cijelu noć sam provela sjedeći, i guglajući gluposti. 

Ja sam jako jako emotivna zadnjih dana, plačem na svaku sitnicu, sve mi smeta, baš imam ružne promjene raspoloženja... Još netko možda? :(

Jako jako mi je drago vidjeti Vas sve u ovolikom broju, i da ste sve super i divno, i dobro i da sve ide po svom planu! 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.