ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Maj4
    25. Lipanj 2019. 17:37

https://bauerfeind.hr/kategorija-proizvoda/mama-i-dijete/djecje-pelene/ evo ima još uzoraka, samo email treba poslati 😊😊

🦸🏼‍♀️'94 🦸🏼‍♂️'86
    🌈 18.5. imamo 💙

• valentina
    25. Lipanj 2019. 17:56

nanax2

Bok curke :)
    Da se i mi prijavimo
    Termin je 15.1 i cekamo blizance :)
    Danaas smo 11+4 i vec je trbuh ogromaaaaan.

Cestitkee😍

• valentina
    25. Lipanj 2019. 17:58

Red Fox

Valentinaja sam ih uklanjala laserom prije 3 godine i nisu se vracale do trudnoce. Mislim da sam isla na jedno 5 tretmana, inace sam svijetle puti i imam slabe svijetle dlake 😂 ako si tamnija mozda bi trebalo vise tretmana. Ovaj put budem vidjela, ak opet ne produ nakon poroda, opet cu ici na laser. U trudnoci nije preporucljiv tako da izdrzite i ne dirajte ih.

Da, jasno, nisam ni mislila sad u trudnoci laser. Znaci dlakavimo😂

Hrabrica
    25. Lipanj 2019. 18:01

iva4

Da vas pitam kak rijesavate zatvor… od ovog sumameda ili imam potrebu stalno na wc ili me toliko boli i nemogu nista izbacit iz sebe😩😩😩

Ja svaku dan casu donat mg-a i meni je to malo olaksalo 

JA: 37 g, endometrioza
    MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
    11/2018 – inseminacija X
    02/2019 –klomifen+štoperica, X
    04/2019 –gonali, decapeptyl, štoperica, stigla nam curica ❤️🙏
    04/2021 – puregon, cetrotide, štoperica, X
    06/2021 – FET,
    10/2021 – FET, stigla nam curica ❤️🙏
    03/2025 - Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️. X
    05/2025 FET ❄️ 1. beta 346, 2. beta 1172. 3. beta 2959 6+0 imamo ❤️
    Sve u Božje ruke da I do kraja bude sve ok ❤️

• valentina
    25. Lipanj 2019. 18:13

Zatvor rjesavam kombinacijom svih savjeta od cura ovdje, kiwi nataste, orasasti plodovi, kefir, zobene pahuljice, lanene sjemenke, cappuccino, magnezij sumeci..
    Od opreme za bebu nemam bas nista, jer mi prvo dijete skoro pa vec odraslo, tako da cu sve morati kupiti😀Prijateljice mi isto imaju vec stariju djecu tako da su isto vecinom sve podijelile.
    Jucer mi bila na kavi jedna koja ima deckica od godinu i pol i taman kad sam je htjela zamoliti da mi sacuva neke stvari kaze mi da je i ona trudna, termin mjesec dana prije mojeg😊
    Bas sam bila presretna, prva trudnoca sa potpomognutom a ovo sad, veli, na ogromno iznenađenje normalnim putem🤗

Hrabrica
    25. Lipanj 2019. 18:23

iva4

Laganini

Iva4 - meni pomaze Magnezij, sumece. One sta imaju preko 300inesto magnezija. I bitno je da jako puno vode pijes. Unosis tekucinu i vocem, naravno, ali definitivno se hidriraj sa sto vise vode. Ako je bas zacementiralo, meni je na pocetku pomoglo 10ak suhis sljiva zalivenih mlakom vodom. 😀 al ne bih ti to preporucila ako nije ono bas zatvor, zatvor. Jer mos dobit trckalicu, a nije ti ni to bajno.
    Ili jednostavno ubaci suhe sljive u prehranu. Meni ih je mislim Grizli savjetovala, dok se probavljaju u crijevima, kupe vodu i omeksavaju stolicu. 👍🏼

Decko se upravo vratio iz ducana i sa sljivama i sa magnezijem… nesta od tog mora proradit🤣🤣🤣

Navijamo sestro po mukama 😂😂💪💪

JA: 37 g, endometrioza
    MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
    11/2018 – inseminacija X
    02/2019 –klomifen+štoperica, X
    04/2019 –gonali, decapeptyl, štoperica, stigla nam curica ❤️🙏
    04/2021 – puregon, cetrotide, štoperica, X
    06/2021 – FET,
    10/2021 – FET, stigla nam curica ❤️🙏
    03/2025 - Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️. X
    05/2025 FET ❄️ 1. beta 346, 2. beta 1172. 3. beta 2959 6+0 imamo ❤️
    Sve u Božje ruke da I do kraja bude sve ok ❤️

Aristea
    25. Lipanj 2019. 18:50

nanax2

Bok curke :)
    Da se i mi prijavimo
    Termin je 15.1 i cekamo blizance :)
    Danaas smo 11+4 i vec je trbuh ogromaaaaan.

Cestitke draga, sladak trbuh 😍😍

👨‍👩‍👦
    ➡️Pcos desni jajnik
    ➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
    ➕07.12.2021. 👶🏻

Aristea
    25. Lipanj 2019. 18:52

iva4

Laganini

Iva4 - meni pomaze Magnezij, sumece. One sta imaju preko 300inesto magnezija. I bitno je da jako puno vode pijes. Unosis tekucinu i vocem, naravno, ali definitivno se hidriraj sa sto vise vode. Ako je bas zacementiralo, meni je na pocetku pomoglo 10ak suhis sljiva zalivenih mlakom vodom. 😀 al ne bih ti to preporucila ako nije ono bas zatvor, zatvor. Jer mos dobit trckalicu, a nije ti ni to bajno.
    Ili jednostavno ubaci suhe sljive u prehranu. Meni ih je mislim Grizli savjetovala, dok se probavljaju u crijevima, kupe vodu i omeksavaju stolicu. 👍🏼

Decko se upravo vratio iz ducana i sa sljivama i sa magnezijem… nesta od tog mora proradit🤣🤣🤣

😂😂😂😂😂

👨‍👩‍👦
    ➡️Pcos desni jajnik
    ➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
    ➕07.12.2021. 👶🏻

25. Lipanj 2019. 19:33

Bok cure! Taman da ću vas pitati kako hendlate zatvor i eto, hvala, sve sam zapisala i sutra pravac kupovina 
    Negoooo, meni je sve teže spavati. Nikako se namjestiti. Jel ima neka od vas onaj trudnički jastuk? Dojmovi? Gdje kupiti? Znam da ih ima raznih.. 

Red Fox
    25. Lipanj 2019. 19:46

Meni zatvoe rjesava cokolino 😂 eto imam srece, napravim ga onak vise rijetko i za pola sata sam na wc-u. Mozda jos nekome pomogne, ak ne, bar je fini pokusaj 😊
    Buha ja ti imam trudnicki jastuk sa stranice mali anđeo i obozavam ga. Cak ga i muz krade 🤦🏼‍♀️ taj moj ti ima punjenje od neke kao spuzve, bas kao pravi jastuk. Imas i varijante sa stiropor kuglicama. Ovisi o tebi koji ces uzeti, navodno je bolji za donjenje ovaj s kuglicama jer se bolje prilagodi bebi. Meni je ovaj moj idealan bio i u prosloj trudnoci. Imas dosta stranica s kojih mozes naruciti (mali anđeo, ethereal...) al ima i po ducanima pa pogledaj koji ti vise odgovara.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.