ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Maj4
    25. Lipanj 2019. 16:14

Meni te dlake ne smetaju, malo ih prorijedim i ok sam si s njima prihvatila sam ih 🤷🏼‍♀️🤷🏼‍♀️ samo mi sad smeta jer su počele urastati pa mi je to ružno. Mislim da ću ih ostaviti na miru 🙈🤣🤣

🦸🏼‍♀️'94 🦸🏼‍♂️'86
    🌈 18.5. imamo 💙

Red Fox
    25. Lipanj 2019. 16:32

Stelle123

Red fox, kad se ide na lasersku depilaciju, jel se odmah iz prvog tretmana skine sve pa ponavljas kad naraste ili samo dio unisti odmah pa dio na drugom tretmanu i slicno. Vidim da du cijene po 2000 kn, jel se one odnose na jedan tretman ili su to u pravilu odmah paketi. Sljedecu zimu sam mislila definitivno na to, imam strasnih problema s kozom nakon depiliranja bilo kakvog pristici i fleke po bedrama traju mjesecima.

Prije tretmana ih moras obrijati britvicom jer mora ostati korjen, zato ne smijes cupati. Ja sam isla samo ove na trbuhu rjesiti,kolko se sjecam ponavljala sam svakih 3 tjedna otprilike i meni je kozmeticarka racunala po bljesku, 100 kuna svaki put. Posto mi dlake nisu jake, meni je bio dovoljan jedan bljesak svaki put. Mislim da imas i tih paketa koji su povoljni, ja sam si razmisljala da bi i bikini tak rjesila al smo planirali trudnocu, u to vrijeme nisam htjela eksperimentirati tak da cu to ostaviti za neko drugo vrijeme. To ti je sve individualno, nekom odu za 5 tretmana, nekoke za 10.

mala.le.90.
    25. Lipanj 2019. 16:39

iva4

Da vas pitam kak rijesavate zatvor… od ovog sumameda ili imam potrebu stalno na wc ili me toliko boli i nemogu nista izbacit iz sebe😩😩😩

Kiwi 2 komada na prazan zeludac

Hvala Ti živote, srce mi se smije😊

• Stelle123
    25. Lipanj 2019. 16:49

Iva4, kilo tresanja, ako te to ne otvori ne znam sto ce. Ja odmah trcim na wc.

url=https://lilypie.com]

Maj4
    25. Lipanj 2019. 16:50

Mene je kiwi isto spasio 🙌🏻🙌🏻  čak ga nisam jela ujutro na prazan želudac nego bi nekad u danu pojela. 
    Neka je spominjala digestin enzim za probavu (valjda sam dobro napisala). To sam si zapisala ako bi imala opet problema ali nisam još isprobala. 

🦸🏼‍♀️'94 🦸🏼‍♂️'86
    🌈 18.5. imamo 💙

TinchiSk
    25. Lipanj 2019. 16:54

Ja nisam do sad primijetila neku dodatnu dlakavost. Inače sve riješavam sama, britvicom, tako planiram i dalje. Vidjet ću kako ću pred kraj, kad od trbuha neću moći. 
    Ni kremu za sunčanje si još nisam kupila.
    Ali sam jutros isprobala kupaće od prošle godine i za sad stanem u obadva. Sreća. 
    Kad ćete početi kupovati stvari i opremu za bebe?
    Ja ću se morati baciti na pretraživanje podruma, da vidim što imam od prije. A muka mi je kad na to pomislim. Mislila sam to preko ljeta, dok mi sin bude na moru, a opet, ne znam gdje ću to sve smjestiti u stanu. Fali nam sad još jedna soba.

Angie1205
    25. Lipanj 2019. 16:58

Sto se probave tice ja svako jutro popijem cappuccino, za casak sam na wc-u. Al preko dana stvarno sve jedem, vocke ubijam, osobito nektarine.
    A sto se opreme tice, ja sam sve od cura prodala/podijelila tak da krecem od same nule. Kolica smo skicali i vec smo se dogovorili koja cemo al jos mi je rano kupovat. Za kindu mi svejedno kakav je, vazno mi je da ima kotacice da ga mogu pomicat jer mi je spavaca totalno mala 🙈

• Laganini
    25. Lipanj 2019. 17:08

Iva4 - meni pomaze Magnezij, sumece. One sta imaju preko 300inesto magnezija. I bitno je da jako puno vode pijes. Unosis tekucinu i vocem, naravno, ali definitivno se hidriraj sa sto vise vode. Ako je bas zacementiralo, meni je na pocetku pomoglo 10ak suhis sljiva zalivenih mlakom vodom. 😀 al ne bih ti to preporucila ako nije ono bas zatvor, zatvor. Jer mos dobit trckalicu, a nije ti ni to bajno.
    Ili jednostavno ubaci suhe sljive u prehranu. Meni ih je mislim Grizli savjetovala, dok se probavljaju u crijevima, kupe vodu i omeksavaju stolicu. 👍🏼

DeeSB
    25. Lipanj 2019. 17:15

Ja sam isto pocela skicati opremu ali naravno jos mi je rano za kupovinu. Za sada znam da nam treba ormaric s onim gore za presvlacenje i kolica. S tim da kolica koja mi se svidjaju su skupa...ona jeftinija mi nisu tako lijepa. I volila bi neka u boji iako znam da mozda nije prakticno ako bi imali jos djece nekad poslje ne znam dal ce mi odgovarati. Zapravo sam cijelo vrijeme imala u planu neka siva, neutralna al evo zadnjih dana bi bas u boji.... I da, mislila sam kolica 2u1 i autosjedalicu posebno kupiti. Curke koje imate iskustva jel imate kakve prijedloge?
    Nemamo inace nikakve opreme ali kod nas se mozes prijaviti da od grada dobijes paket za prvo dijete gdje dobijes krevetic, njihaljku, didakticku podlogu, posteljinu, fisek i jos hrpu stvarcica - odjece i kozmetike. Super stvar i to cemo definitivno iskoristiti. 

L 💛

DeeSB
    25. Lipanj 2019. 17:18

Ovo je ta mjera od grada. https://youtu.be/8uynCcTklhA

L 💛

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.