Sretno djevojke svima, očekujemo super vijesti!🤗🤗
Reserved mislimo na tebe 🤞🏻💙
Jutrooo.
Evo sve koje ne možete spavat, ja valjda spavam za cijelu grupu 🙈🙈
Sinoć legla oko 22, ok, još sam malo čitala al evo, sad se probudila izgubljena u vremenu i prostoru. Općenito u trudnoci super spavam, možda 3 noći nisam, al brate mili od kad sam na komplikacijama se bahatim, probudim se ukočena od predugog ležanja 😂
Sretno danas svima, Reserved ti se javljaaaj
[/url
Jutro cure... Sretno svima na pregledu danas i da sve imamo lijep dan.
Mikio tnx za info za Arenu, taman smo preko puta nje kod sogorice u stanu. Odmah otisla izvidit, akcija je sa Glorijom u nedjelju. 😉 Ako me muz ne ostavi ovaj vikend nece nikad.
Ja imam neku ful čudnu pozu, nije trbuh al nije skroz ni bok, u njoj najviše spavam jer sam prije trudnoće spavala samo na trbuhu. A ležim i na leđima al si onda namjestim trudnicki jastuk tako da opet nisu ful čista leđa. Nemam pojma, spavam uglavnom :D
[/url
Jutro curke✨
Pridruzujem se klubu ne spavaca ☹️ sve je islo glatko do ovog tjedna...legnem oko 11 i uspijem odspavat 4-5h isprekidano i onda tek od 8 spavam do 10 ko krepana kokos 🥴
Jos nocas na pisanju sam vidjela malu flekicu na papiru promjera ako 1cm laaagano smeckastu...i to je bilo gotovo, tad pogotovo nije bilo spavanja vise 🙈
Panika me hvata od prijevremenog poroda.😩😩
Curama sretno na pregledima! 🤞🤞🤞
Ja danas idem na radionicu dojenja 🙂
Jutro cure! Uredne vam preglede zelim danas i opcenito lijepi dan 🤗🥰
Sortiraj odgovore
Najstariji