ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MaRe
    15. Studeni 2019. 09:36

Dobro jutro svima evo još jedne isprebijane i nenaspavane 😴
    Sretno petorki danas a Reserved držimo fige :)
    Mikio blago tebi..ja više ne mogu ni leci a kamoli spavati na leđima,odmah pritisak i manta mi se u glavi.I to sam primjetila da ovisi kako se ovaj mali guzonja namjesti u trbuhu;jednom sam uspjela normalno leci i odspavati xD
    Noćas sam paradirala između sobe i dnevnog...nigdje se namjestit i taman kad sam fino zaspala malac me tako raspalio nogama da sam zvijezde vidjela i naravno probudila se 😴
    Grizli sretno u shoppingu,znam koliko ovaj moj mrzi makar u Plodine ici a kamoli neki veci shopping 😂

Omerta
    15. Studeni 2019. 09:57

lucille9

Omerta, pa kaj vi imate nekakav rođendan sutra??

U ponedjeljak 5. rockas od prvorodjene!  Proslava sa frendicama dan prije u obliznjoj igraoni/rođendaoni, a pon. cemo i doma u krugu obitelji obiljeziti. 

Be the change you wish to see in the world.. 💚

Omerta
    15. Studeni 2019. 10:01

lucille9

Jutro cure! Sretno svima na pregledu!
    Nisam pohvatala, zašto je Reserved naručena danas za bolnicu?

Dogovoren carski, ako se ne varam. 

Be the change you wish to see in the world.. 💚

samojed
    15. Studeni 2019. 10:09

Jutro cure, sretno na pregledima danas ima vas dosta.
    Reserved sretno i javljaju nam  se 😍😍😍

Red Fox
    15. Studeni 2019. 10:12

Dobro jutro svima i sretno na pregledima 😊 ja sam se nocas probudla oko 5 i nikak zaspati, onda je mali poceo stucati i to je trajalo vise od pola sata. Prvi put da je tak dugo stucao pa sam se malo i zabrinula. 

Angie1205
    15. Studeni 2019. 10:36

Hej ekipa...ja standardno sto na sat...al gegamo se nas dva i dalje. Sve sam si fino pripremila ha bolnicu i za doma i ja sam spremna 😬
    Mi cemo ipak sutra u WG, danas ne bi stigli. 
    Nadam se da ste svi dobro!
    Losa plz javi se kad stignes, mislimo na tebe!! 🥰
    Cure koje su danas na pregledima...sretnooo!!

Valkris
    15. Studeni 2019. 10:51

damnarexx

Jutro curke✨
    Pridruzujem se klubu ne spavaca ☹️ sve je islo glatko do ovog tjedna…legnem oko 11 i uspijem odspavat 4-5h isprekidano i onda tek od 8 spavam do 10 ko krepana kokos 🥴
    Jos nocas na pisanju sam vidjela malu flekicu na papiru promjera ako 1cm laaagano smeckastu…i to je bilo gotovo, tad pogotovo nije bilo spavanja vise 🙈
    Panika me hvata od prijevremenog poroda.😩😩

Curama sretno na pregledima! 🤞🤞🤞
    Ja danas idem na radionicu dojenja 🙂

Jutro svima i sretno na pregledima  i čestitke curkama koje su rodile 
    Ja sam se isto prijavila na radionicu pa su javili da nema mjesta više  Javi korisne info

Dalindas
    15. Studeni 2019. 11:04

Pozdrav curke :) 
    Muzu alarm uvijek zvoni u 6, tako da se razbudim ,onda malac krene sa svojim lupkanjem pa neko vrijeme ne mogu zaspati 🤣 
    Sretno curama na pregledima i jedva cekam vijesti od Reserved 😊
    Losa , mislimo na tebe ,nadam se da je sve u redu :) 
    Iskreno,ja nekako nisam pretjerano razmišljala o porodu dok nismo krenuli na tečaj ,od onda me malo strah 🤣

Reserved123
    15. Studeni 2019. 11:18

Bokic cure, evo napokon sam u sobi. Jutros od 8 papirologija 🤯😪
    Ali zasad napravili ctg i dala urin, sad cekam dalje za anasteziologa pa cemo vidit. Ja se nadam u ponedeljak da ce nas bit dvoje 🤞
    Losa kad uspijes jaavii see jer brinemo sto je s tobom i malenim borcem 💙

♀️1997 /AMH 15,63pmol/ TSH2,17 /PRL blago povišen
    2017-dermoid 9,2cm
    2019- 🩵 T
    2021-biokemijska
    ♂️1992/ asthenozoospermia
    Radimo na 👣 od 1/23

ivikii
    15. Studeni 2019. 11:42

Sretno danas na pregledimaa🌺
    A i u shoppingu 💸💸💸
    Da odmah javim svoj sljedeći pregled 25.11  prije nego zaboravim.
    A mene spavanje pocinje umarat, nikako se namjestiti. Jos me jutros i leđa bole. Ja to sve prepisujem ovom sugavom vremenu😅

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.