Jutrooo.
Evo sve koje ne možete spavat, ja valjda spavam za cijelu grupu 🙈🙈
Sinoć legla oko 22, ok, još sam malo čitala al evo, sad se probudila izgubljena u vremenu i prostoru. Općenito u trudnoci super spavam, možda 3 noći nisam, al brate mili od kad sam na komplikacijama se bahatim, probudim se ukočena od predugog ležanja 😂
Sretno danas svima, Reserved ti se javljaaaj

[/url
Jutro cure... Sretno svima na pregledu danas i da sve imamo lijep dan.
Mikio tnx za info za Arenu, taman smo preko puta nje kod sogorice u stanu. Odmah otisla izvidit, akcija je sa Glorijom u nedjelju. 😉 Ako me muz ne ostavi ovaj vikend nece nikad.

Ja imam neku ful čudnu pozu, nije trbuh al nije skroz ni bok, u njoj najviše spavam jer sam prije trudnoće spavala samo na trbuhu. A ležim i na leđima al si onda namjestim trudnicki jastuk tako da opet nisu ful čista leđa. Nemam pojma, spavam uglavnom :D

[/url
Jutro curke✨
Pridruzujem se klubu ne spavaca ☹️ sve je islo glatko do ovog tjedna...legnem oko 11 i uspijem odspavat 4-5h isprekidano i onda tek od 8 spavam do 10 ko krepana kokos 🥴
Jos nocas na pisanju sam vidjela malu flekicu na papiru promjera ako 1cm laaagano smeckastu...i to je bilo gotovo, tad pogotovo nije bilo spavanja vise 🙈
Panika me hvata od prijevremenog poroda.😩😩
Curama sretno na pregledima! 🤞🤞🤞
Ja danas idem na radionicu dojenja 🙂
Jutro cure! Uredne vam preglede zelim danas i opcenito lijepi dan 🤗🥰
Dobro jutro svima evo još jedne isprebijane i nenaspavane 😴
Sretno petorki danas a Reserved držimo fige :)
Mikio blago tebi..ja više ne mogu ni leci a kamoli spavati na leđima,odmah pritisak i manta mi se u glavi.I to sam primjetila da ovisi kako se ovaj mali guzonja namjesti u trbuhu;jednom sam uspjela normalno leci i odspavati xD
Noćas sam paradirala između sobe i dnevnog...nigdje se namjestit i taman kad sam fino zaspala malac me tako raspalio nogama da sam zvijezde vidjela i naravno probudila se 😴
Grizli sretno u shoppingu,znam koliko ovaj moj mrzi makar u Plodine ici a kamoli neki veci shopping 😂

Omerta, pa kaj vi imate nekakav rođendan sutra??
U ponedjeljak 5. rockas od prvorodjene! Proslava sa frendicama dan prije u obliznjoj igraoni/rođendaoni, a pon. cemo i doma u krugu obitelji obiljeziti.

Be the change you wish to see in the world.. 💚
Jutro cure! Sretno svima na pregledu!
Nisam pohvatala, zašto je Reserved naručena danas za bolnicu?
Dogovoren carski, ako se ne varam.

Be the change you wish to see in the world.. 💚
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji