ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Gogaa_V
    15. Studeni 2019. 12:37

Pozdrav cure. 
    Sretno vam na pregledima,  reserved tebi na carskom. 🌸

MaRe
    15. Studeni 2019. 12:56

miapia

Cure kako se borite ili ste se borile protic kaslja u trudnoci?? Ja umirem jutros i vec 2 dana od prehlade.. inhaliranje, przeni secer, med, caj, pastile odnosno bomboni.. sve sam probala, ali jutros me grlo uuuuubija..ne mogu prestati suho kasljati i sad sam i povratila.. nemam pojma sta jos mogu probati

ak je suhi kašalj jesi probala mokru hladnu krpu/ručnik/tetru omotati oko vrata...to je nama mama uvijek po noći stavljala kad ne bi prestajali kašljati. :) 

miapia
    15. Studeni 2019. 13:15

MaRe

miapia

Cure kako se borite ili ste se borile protic kaslja u trudnoci?? Ja umirem jutros i vec 2 dana od prehlade.. inhaliranje, przeni secer, med, caj, pastile odnosno bomboni.. sve sam probala, ali jutros me grlo uuuuubija..ne mogu prestati suho kasljati i sad sam i povratila.. nemam pojma sta jos mogu probati

ak je suhi kašalj jesi probala mokru hladnu krpu/ručnik/tetru omotati oko vrata…to je nama mama uvijek po noći stavljala kad ne bi prestajali kašljati. :)

Hvala.. probati cu... sve cu probati samo da prođe..😬😬

• AnnA
    15. Studeni 2019. 14:19

Cure samo da na brzinu javim u vezi sajma. Ima svasta i nista. Ovisi sto trazitte. Red bubamara me strasno razocarala. 20 posto je samo na one stvari sta imaju izlozene na sajmu a to je ravno nuli. Znaci cekamo black friday ili u najgorem slucaju popust od 10 posto utorkom. 
    Ja obavila fetalni echo i sve je u redu sa srcekom pa sam jaaako happy. 
    Curke sretno danas. Reserved samo hrabro i mislimo na tebe

Red Fox
    15. Studeni 2019. 14:32

Anna bas bezveze 😕 mogli su bar dati neke kupone koji npr.vrijede ovaj vikend u njihovim ducanima. Hvala na obavijesti 😊 ja jos cekam muza da dode s posla pa idemo 🤗

PetraB
    15. Studeni 2019. 14:49

Helou zene! Dakle danas je u Petrovoj u trudnickoj je kaos... Sad sam zavrsila s pregledom al me Vecek (opet nije bilo Radosevicke) hoce jos brzinski uzv pogledat na odjelu pa sad sjedim i cekam na odjelu dok on rijesi ambulantu. I tak... Vaginalno sve ok.
    E sad se ne sjecam koja je ono imala neugodno iskustvo s njim al evo danas je super volje... I iako imam uzv u pon kod Radosevicke kaze ne mogu ja samo tak vas pustit jer su monokoriati (dijele posteljicu) i moram vidjeti jel sve ok. Stvarno mu ovisi o danu 🤷🏻‍♀️
    Nisam procitala jel se koja javila s pregleda, vidjela sam samo Reserved da cekas dalje... Samo hrabro 👍🏼😎

url=https://lilypie.com][/url

Simbalija
    15. Studeni 2019. 14:58

Reserved svu sreću ti želim!! Još malo pa je još jedna bebica tu 

Danas punih 35tt pa sam fotkala bušicu; https://postimg.cc/ctC3fmyj. Već sam na +13kg, ali papam i dalje ne brigam previše :D

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️

Simbalija
    15. Studeni 2019. 15:00

Uh ne radi mi link, možda ovaj ? https://i.postimg.cc/Hn4tDZSp/IMG-20191115-142430-1.jpg

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️

• piba7
    15. Studeni 2019. 15:42

Red Fox

Pibai ja sam isto isla u dom zdravlja. I sve mi se cini kao da sve kuzim, kak izgleda pravilan hvat, kak treba namjestiti bebu 🤦🏼‍♀️ sve me strah kak bude to izgledalo u praksi 😂 al bolje znati i malo teorije, nadam se samo da cu se sjetiti neceg korisnog kad dode vrijeme. Ak ti se da napisi nam neke korisne zanimljivosti ukratko😊

Ukratko - bitno je pokušati dojiti i ne odustati.
    Beba kad se rodi ima želudac veličine pikule i zbog toga joj je dovoljno doslovno par kapi kolostruma da  bude sita. Ali baš zbog tog malog želuca i par kapi, se taj isti želudac isto tako i brzo prazni.
    Do skokova dolazi:
    3. Dan - mami dolazi više mlijeka, beba traži više hrane 
    3. Tjedna - grudi se smanjuju, a beba traži više hrane - tu često žene odustanu od dojenja jer misle da nemaju mlijeka pošto su se grudi smanjile. Bitno je bebu što više stavljati na prsa, jer količina mlijeka ovisi o potražnji za istim.
    Pokazivali su nam kako beba treba pravilno uhvatiti dojku - beba treba jako otvoriti usta i obuhvatiti cijelu dojku, a ne samo bradavicu. 
    Ako su dojke pune mlijeka i tvrde, potrebno ih je izmasirati kako bi omeksale da bi beba mogla uhvatiti dojku.
    Promoviraju jako dojenje na zahtjev.
    Beba treba imati između 8 i 12 podoja u 24h, 3-4 pokakane pelene i 6 mokrih u 24h. 1 pokakana pelena znači stolica u količini veličine kovanice od 5kn.
    Kazem, vrlo jednostavno zvuči u teoriji, vidjeti ćemo kako će ići u praksi.

Angie1205
    15. Studeni 2019. 15:45

Simbalija busica ti je 😍 al ja sam king kong naspram tebe 😳

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani