ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Hrabrica
    15. Studeni 2019. 18:15

Pozdrav svim curama i bebolinačima Da vas pitam, je li koja od vas primjetila da su vam u ovim tjednima (sve iza 30tt) bh kontrakcije postale češće? Meni kao da su zadnjih dana češće nego do sad (nepravilne su ali se kroz dan češće javljaju) Bili smo danas na klasičnom kontrolnom uzv-u i kaže doktorica da je sve zatvoreno i da cura odlično napreduje ali eto u cijelom tom kaosu zaboravila pitati za te kontrakcije. Sreća pa pregled imamo u utorak pa ću onda pitati ali do tad bar da sa vama vidim..  i unaprijed hvala na odgovoru, a curama koje su na sajmu ugodan shopping 

JA: 37 g, endometrioza
    MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
    11/2018 – inseminacija X
    02/2019 –klomifen+štoperica, X
    04/2019 –gonali, decapeptyl, štoperica, stigla nam curica ❤️🙏
    04/2021 – puregon, cetrotide, štoperica, X
    06/2021 – FET,
    10/2021 – FET, stigla nam curica ❤️🙏
    03/2025 - Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️. X
    05/2025 FET ❄️ 1. beta 346, 2. beta 1172. 3. beta 2959 Sve u Božje ruke da I do kraja bude sve ok <3

DeeDee
    15. Studeni 2019. 18:15

DeeSB

Heej cure…evo da se i ja javim….i prijavljujem curicuuu 🤗🤗
    Ugl…UZV je dobro prosao, jos uvijek smo za tj dana veci ali stalno je tako pa je ok. Kaze dr da je jako zivahna beba, stalno se vrtila pa nije uspjela napraviti fotku al dobro….bitno da je sve ok.
    Isla sam i kod svog soc. gin na kontrolu da vidi te sve mjere (UZV sam radila u bolnici) i tamo mi je tlak bio visok 140/80. Zurila sam do tamo i bilo je dosta vruce, nisam stigla ni malo sjesti da dodjem do daha jer nije bilo nikoga pa se nadam da je zbog toga. Ugl moram sad kontrolirati svaki dan par puta, nadam se da nece vise biti tako visok. 🤔
    I da, cestitke curama koje su rodile i sretno svim ostalim curama!! 😘

Ne brini, vrlo vjerojatno je zbog toga što si dotrčala,  meni je isto uvijek nizak, eventualno normalan a pred dva puta na pregledu mi bio 140/90 jer sam doletila.  Morala mjerit par dana i uvijek ok. Sad na prošlom pregledu opet super.

[/url

DeeDee
    15. Studeni 2019. 18:29

Hrabrice ja evo te BH kontrakcije ili uopće nemam ili ne znam prepoznat 🙈

[/url

Hrabrica
    15. Studeni 2019. 18:37

DeeDee

Hrabriceja evo te BH kontrakcije ili uopće nemam ili ne znam prepoznat 🙈

Joj blago ti se  Feeling ti je kao da te steže iznutra i trbuh ti se baš stvrdne tamo di osjetiš zatezanje..i ne boli samo je malo nelagodno i prođe kad promijeniš položaj ...bar ja mislim da je to to  ako sam u krivu neka me netko ispravi  Neku večer su bile tako česte da sam išla mjerit i prvih par mjerenja je bilo na 3 min razmaka  malo je reći da smo se i mm i ja u*rali al hvala Bogu popustilo je  reko neš valjda pa ni torba mi još nije spremna 

11/2018 – inseminacija X
    06/2021 – FET,
    05/2025 FET ❄️ 1. beta 346, 2. beta 1172. 3. beta 2959 Sve u Božje ruke da I do kraja bude sve ok <3

Simbalija
    15. Studeni 2019. 18:54

Angie meni je taj tvoj okruglasti trbušić predivan! Meni se sviđaju velike bušice, i Samojed ima divnog. :)

Probudila sam se danas sva prehlađena... mi baš ništa ne smijemo za grlo? nos? Da nije čaj... grozno se osjećam, popila sam paracetamol ništa nije napravio.. jednostavno mi nikad ne djeluje..

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️

DeeDee
    15. Studeni 2019. 19:19

Hrabrice ma da, opisivale su cure tu već ali ne, ništa to. Ma ja općenito kao da nisam trudna kad čitam sve simptome koje ostale imaju 😂😂😂
    Jedino hormoni raspašoj zadnje vrijeme 😁

[/url

Hrabrica
    15. Studeni 2019. 19:32

DeeDee ti sretna trudnice 
    Mikio aha kužim, dobro za znat da je bol signal, a ne učestalost..mene je to prepalo ali ovak onda ok 

11/2018 – inseminacija X
    06/2021 – FET,

• Ana2312
    15. Studeni 2019. 19:37

Bok,ja sam nova ovdije
    Znaci bila sam na pregledu kod ginekologice na hitnoj trudna sam 7+1 i kako sam imala vec spontani prokrvarola sam i ovoga puta pa sam se prepala.
    Ginekologica je rekla da je beba u redu i da srce lijepo kuca ali mi je dala i dupahston tablete 3X1 
    Ali mi nije rekla za sta su tablete pa me zanima ako netko zna da mi pomogne.Hvala

• Lala27
    15. Studeni 2019. 20:19

Evo nas sa pregleda, sve je super, zatvoreno, čvrsto, beban već ima 3 kg 🙈 Radila sam prvi put ctg, i to je sve super. Sledeći pregled je 3.12., kada će mi uzeti briseve. Pošto ću na carski prije termina, to će biti za jedno mjesec dana, ne mogu vjerovati 😁 

Te kontrakcije nemam, jedino nekad beba gura na jednom mjestu, pa tu bude tvrdo, ali to znam da je beba jer nakon toga udari u to isto mjesto par puta jako. 

Ana2312 Nemoj se brinuti, znaš koliko naših cura je tako na početku, a evo sad smo pred porođaj. To su tablete za očuvanje trudnoće, zbog tog krvarenja. Samo miruj i sretno dalje 😊

DeeSB
    15. Studeni 2019. 20:36

E daa...Lala27 sad si me sjetila da vam nisam napisala da je procjena tezine 2000 g 🙈 Ne mogu vjerovati da vec ima toliko 😁 I slijedeci pregled mi je za 2 tj, 29.11.. 

L 💛

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.