Lavice ljubomorna sam na ormar 😍😍 i na sve vas koje mozete imati ovakav ormar :D
Bas je divan!
Mi imamo malu spavacu, i sve smo zgurali u milimetar. Ladicar smo kupili za bebu, nismo imali previse izbora 😄
Ja isto ostavljam kozmetiku za 12mj, a krevetic i ladicar su na mjestu 👌 polako se i robica puni.
Sutra pohod na sajam. Vreca za spavanje, prematalica, tetre i par komada robice 🤗
Kolica dobivamo.
Čestitke na urednim pregledima.
Reserved sretno. 🤗
Lavice preljepo si slozila sve i vidim da imamo dosta slicnih ili istih m. odjelca. 🤩

Jao dok sam sve procitala! 🤔
Super za preglede, cekamo znaci Reserved, Ivu i Zoe? 🍀🍀🍀🙏🙏🙏❤❤❤ BabyD zao mi je sto si se napatila, ali "zvucis" dobro...?
Mi smo dns isli u dz u vg na tecaj i bas nam je bio dobar, upoznali smo patronazne i onu koja je zaduzena za nase podrucje i jako je simpa curka 😊 Rekla je da ju slobodno zvrcnemo prije i malo porazgovaramo. Muz je trazio da mu pokazu kako da pravilno primi bebici glavu i vrat i tako sam ponosna na njega koliko je ukljucen 😍😍
Nazalost mi ne stizemo na sajam jer muz ima dr sajam na kojem mora biti do nedjelje navecer pa ne stizemo u WG 😭
Mogu li vas zamoliti koje idete sutra da provjerite koji ducani uz taj sajamski popust ga imaju i online? Pls pls ako vam nije problem pa da nesto ne propustim... Iako moram provjeriti sto je prosle godine bilo na black friday popustu 🤔🤔

Super za uredne preglede cure 😀
Thinkpink dan smo razlike,i moj je u utorak imao 1,050g ☺
Reserved lijepo izgledas i sretno sutraa 😍
Lavice svaka ti cast! Ja tek sutra krecem polako, danas sam morala isprazniti nasu korpu 😀
Kozmetiku planiram takodjer u 12,mj i jos po koju sitnicu kad mi naleti na ruku 😉
Lijepo slozeno,,nema sta 😁😍
Hahaha ocekujem vas sutra navecer kad se vratite sa sajma i podjete prepricavati sta ste jamile 😊
Mrgud dugo mi izgleda jer sam vec sve spremila pa mi je malo dosadno 🤦🏼♀️ i sve mi postaje bas jako tesko, cim malo duze stojim ili hodam osjetim neugodan pritisak dolje, a nemrem locirati jel mjehur ili je kost.
Grizli moj mali poludi kad sjednem za stol za dorucak ili rucak 😂 prvo sam mislila da je slucajno,al ocito je vec sad mali gladus 😂
Ja sam odlucila sutra jos pogledati one gricke za nosiljku i neku maramu za dojenje na ovim standovima manjih proizvodaca. Osim toga idemo po ergobaby i po chicco hranilicu.
Evo nas. Bebica teska oko 2100. Sve super i uredno. Sto se onih mojih otkucaja tice ipak nije do trudnoce nego na srcu imam nesto viska, ali nista opasno😊.
Reserved sretnoooo sutra.
Lavice ormar ti je 😍🔝🔝🔝

Bokic žene, čestitke na prinovi... Nova sam ovdje, a i uskoro cu roditi svoga prvog anđela, termin je 17.12
pa sam uzbudena i jedva čekam vidjeti to malo lice... bila sam u TA u Petrovoj u ponedjeljak i sve je super, bebica je živahna i cini mi se da se i on isto tako veseli sto prije izaći van
.... planiram roditi uz epiduralnu, ali me zanima da li postoji rok da im kazem ranije da zelim roditi uz epi ili se to kaze kad se dođe roditi?
Mikio hvala ti, vidiš ne sjetim se face ni ig jer ih baš ne koristim baš ću sada provjeriti ima li išta!
Lavice ovaj tvoj ormar je prekrasno složen!!

Večer curke, ja danas opet leteća, pratim sve al ne stignem tipkat.. Reserved sretno sutra 😊
Jel se javlja LoSa ikome igdje? Stalno mi je na pameti..

[/url
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji