Bokic žene, čestitke na prinovi... Nova sam ovdje, a i uskoro cu roditi svoga prvog anđela, termin je 17.12
pa sam uzbudena i jedva čekam vidjeti to malo lice... bila sam u TA u Petrovoj u ponedjeljak i sve je super, bebica je živahna i cini mi se da se i on isto tako veseli sto prije izaći van
.... planiram roditi uz epiduralnu, ali me zanima da li postoji rok da im kazem ranije da zelim roditi uz epi ili se to kaze kad se dođe roditi?
Mikio hvala ti, vidiš ne sjetim se face ni ig jer ih baš ne koristim baš ću sada provjeriti ima li išta!
Lavice ovaj tvoj ormar je prekrasno složen!!
Večer curke, ja danas opet leteća, pratim sve al ne stignem tipkat.. Reserved sretno sutra 😊
Jel se javlja LoSa ikome igdje? Stalno mi je na pameti..
[/url
Ženice zaboravih vas pitat, jeli imala koja ureaplasmu? Meni brisevi rađeni prije 2 mj, jučer tek dobila terapiju, makromicin i geonistin mislim…
Imala ja u prvoj trudnoci sa nekih 17 tj pa ljecila i izljecila sumamedom. Koji si tjedan?
Cure jel se kuzi koja u nalaze hormona stitnjace? Evo mojih danasnjih: https://photos.app.goo.gl/fPhzZ86oWqG6vSj68
Be the change you wish to see in the world.. 💚
Omerta ne znam jel krivo gledam, al u ovom ti uopce nema stitnjace. Ova krvna slika zapravo govori da si anemicna, al dali su ti zeljezo. Jetrene probe bitno da nisu povisene (ast,alt,ggt), znaci da ti jetra radi ko urica 😊 i glukoza bolje da je niska nego visoka.
Lavica zaboravila sam komentirati ormar 😊 prekrasno 👌 i ja bi tak nekaj slicno da imam mjesta. Nas je djecak dobio samo komodu za sad, a sobu cemo raditi po mjeri kad malo naraste.
Curke cestitke na urednim pregledima!
Lorija bucike nase☺️☺️
Reserved sretno!🍀🍀
Lavice ormar ti ne 🔝🔝🔝
Zvala sam Ikeu za black friday, nemaju jos nikakvih info koji dio asortimana ce biti na popustu i koliko. Samo je rekla da ce biti okvirno da ce trajat od 29.11-06.12.
Ja cu najvjerojatnije za vikend poslat muza po stvari koje su nam namijenili, od kindaca, posteljine do oblekice...tako da cu biti za vikend i sljedeci tjedan hrcak, pa sortirat i pobacat u pranje...pa tek onda ide popis za kupovinu...
Ženice zaboravih vas pitat, jeli imala koja ureaplasmu? Meni brisevi rađeni prije 2 mj, jučer tek dobila terapiju, makromicin i geonistin mislim…
Imala ja u prvoj trudnoci sa nekih 17 tj pa ljecila i izljecila sumamedom. Koji si tjedan?
Cure jel se kuzi koja u nalaze hormona stitnjace? Evo mojih danasnjih:https://photos.app.goo.gl/fPhzZ86oWqG6vSj68
Ovdje nema nalaza stitnjace vec samo Kks obicni- ovo sto se cini kao anemija to je samo relativan manjak jer se u trudnoci poveca volumen krvi i dogodi se situacija da u usporedbi s volumenom krvi bude manjak krvnih stanica- eritrocita, trombocita, leukocita- sve je vidljivo ode- to je sve uredno samo sto su referentni rezultati za normalnu netrudnu populaciju 😊 Najbitnije je da je zeljezo uredno kao i zalihe ukoliko si na terapiji.
Evo i nas s pregleda. Sve mjere odgovaraju tjednima, gospođica ima finih 950 gr, cerviks opet skraćen ali T oblika i čvrst pa pretpostavlja da je jednostavno tako ali i dalje uputa mirovanje.
Zbog nalaza OGTT moram na VV raditi profile i dijeta 1800 kalorija. A već prije ovog pregleda sam počela pratiti unos kalorija i unosim u prosjeku 1600, ali moram početi izbjegavati slatko.
Je ova info s weba VV točna:
Nije potrebna predbilježba. Dođite u 12.30h, bilo koji radni dan, na 1 kat Poliklinike ispred sobe 301 i pričekajte. Ne treba se upisivati niti predavati uputnicu na šalter. Dobiti ćete upute o pravilnoj prehrani i izradi GUK profila te potreban pribor. Molim imajte uputnicu kod sebe skupa sa nalazom GUK-a.
Cure koliko Vam teze bebice u 35 tt?
Moja je 35,i ima 2156 g ,malo je manja za 33 tt
Moja je na 34tt+4 bila na 2700
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️
I da, cure koje idu sutra u Wg obavezno javite šta ima. Mi nažalost idemo tek u nedjelju i strah me da će sve nestati do tad 😔
Sortiraj odgovore
Najstariji