ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lavica27
    14. Studeni 2019. 15:07

I da jednom okacim dobar link🤣
    https://ibb.co/n6j6hGm

Ena super za pregled!

mrgud_zg
    14. Studeni 2019. 15:16

Reserved prezgodna si. Vidim frizura za rodiliste je rijesena 😉👌😎. Samo hrabro i bit ce sve super 💪
    Ljubomorna sam na vase ormare 🙈 jedva cekam sljedeci tjedan da i moj bude slozen i krecem u slaganje 🎉🎉🎉

samojed
    14. Studeni 2019. 15:31

Reserved odlicno izgledaš i sretno sutra 😘
    Lavice oduševljena sam sa ormarom ,imaš baš puno stvari a i predivno poslozeno 😍😍

Damnarexx 🌺
    14. Studeni 2019. 15:43

Lavice ljubomorna sam na ormar 😍😍 i na sve vas koje mozete imati ovakav ormar :D 
    Bas je divan!
    Mi imamo malu spavacu, i sve smo zgurali u milimetar. Ladicar smo kupili za bebu, nismo imali previse izbora 😄

Ja isto ostavljam kozmetiku za 12mj, a krevetic i ladicar  su na mjestu 👌 polako se i robica puni.

Damnarexx 🌺
    14. Studeni 2019. 15:45

Sutra pohod na sajam. Vreca za spavanje, prematalica, tetre i par komada robice 🤗
    Kolica dobivamo.

Gogaa_V
    14. Studeni 2019. 15:58

Čestitke na urednim  pregledima.
    Reserved sretno. 🤗
    Lavice preljepo si slozila sve i vidim da imamo  dosta  slicnih ili  istih  m. odjelca. 🤩

• Tonkica1
    14. Studeni 2019. 16:00

Jao dok sam sve procitala! 🤔
    Super za preglede, cekamo znaci Reserved, Ivu i Zoe? 🍀🍀🍀🙏🙏🙏❤❤❤ BabyD zao mi je sto si se napatila, ali "zvucis" dobro...?
    Mi smo dns isli u dz u vg na tecaj i bas nam je bio dobar, upoznali smo patronazne i onu koja je zaduzena za nase podrucje i jako je simpa curka 😊 Rekla je da ju slobodno zvrcnemo prije i malo porazgovaramo. Muz je trazio da mu pokazu kako da pravilno primi bebici glavu i vrat i tako sam ponosna na njega koliko je ukljucen 😍😍
    Nazalost mi ne stizemo na sajam jer muz ima dr sajam na kojem mora biti do nedjelje navecer pa ne stizemo u WG 😭
    Mogu li vas zamoliti koje idete sutra da provjerite koji ducani uz taj sajamski popust ga imaju i online? Pls pls ako vam nije problem pa da nesto ne propustim... Iako moram provjeriti sto je prosle godine bilo na black friday popustu 🤔🤔

lorija
    14. Studeni 2019. 16:07

Super za uredne preglede cure 😀
    Thinkpink dan smo razlike,i moj je u utorak imao 1,050g ☺ 
    Reserved lijepo izgledas i sretno sutraa 😍
    Lavice svaka ti cast! Ja tek sutra krecem polako, danas sam morala isprazniti nasu korpu 😀 
    Kozmetiku planiram takodjer u 12,mj i jos po koju sitnicu kad mi naleti na ruku 😉
    Lijepo slozeno,,nema sta 😁😍 
    Hahaha ocekujem vas sutra navecer kad se vratite sa sajma i podjete prepricavati sta ste jamile 😊

Red Fox
    14. Studeni 2019. 16:45

Mrgud dugo mi izgleda jer sam vec sve spremila pa mi je malo dosadno 🤦🏼‍♀️ i sve mi postaje bas jako tesko, cim malo duze stojim ili hodam osjetim neugodan pritisak dolje, a nemrem locirati jel mjehur ili je kost.
    Grizli moj mali poludi kad sjednem za stol za dorucak ili rucak 😂 prvo sam mislila da je slucajno,al ocito je vec sad mali gladus 😂
    Ja sam odlucila sutra jos pogledati one gricke za nosiljku i neku maramu za dojenje na ovim standovima manjih proizvodaca. Osim toga idemo po ergobaby i po chicco hranilicu. 

ivikii
    14. Studeni 2019. 17:16

Evo nas. Bebica teska oko 2100. Sve super i uredno. Sto se onih mojih otkucaja tice ipak nije do trudnoce nego na srcu imam nesto viska, ali nista opasno😊. 
    Reserved sretnoooo sutra.
    Lavice ormar ti je 😍🔝🔝🔝 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.