I da jednom okacim dobar link🤣
https://ibb.co/n6j6hGm
Ena super za pregled!
Reserved prezgodna si. Vidim frizura za rodiliste je rijesena 😉👌😎. Samo hrabro i bit ce sve super 💪
Ljubomorna sam na vase ormare 🙈 jedva cekam sljedeci tjedan da i moj bude slozen i krecem u slaganje 🎉🎉🎉
Reserved odlicno izgledaš i sretno sutra 😘
Lavice oduševljena sam sa ormarom ,imaš baš puno stvari a i predivno poslozeno 😍😍
Lavice ljubomorna sam na ormar 😍😍 i na sve vas koje mozete imati ovakav ormar :D
Bas je divan!
Mi imamo malu spavacu, i sve smo zgurali u milimetar. Ladicar smo kupili za bebu, nismo imali previse izbora 😄
Ja isto ostavljam kozmetiku za 12mj, a krevetic i ladicar su na mjestu 👌 polako se i robica puni.
Sutra pohod na sajam. Vreca za spavanje, prematalica, tetre i par komada robice 🤗
Kolica dobivamo.
Čestitke na urednim pregledima.
Reserved sretno. 🤗
Lavice preljepo si slozila sve i vidim da imamo dosta slicnih ili istih m. odjelca. 🤩
Jao dok sam sve procitala! 🤔
Super za preglede, cekamo znaci Reserved, Ivu i Zoe? 🍀🍀🍀🙏🙏🙏❤❤❤ BabyD zao mi je sto si se napatila, ali "zvucis" dobro...?
Mi smo dns isli u dz u vg na tecaj i bas nam je bio dobar, upoznali smo patronazne i onu koja je zaduzena za nase podrucje i jako je simpa curka 😊 Rekla je da ju slobodno zvrcnemo prije i malo porazgovaramo. Muz je trazio da mu pokazu kako da pravilno primi bebici glavu i vrat i tako sam ponosna na njega koliko je ukljucen 😍😍
Nazalost mi ne stizemo na sajam jer muz ima dr sajam na kojem mora biti do nedjelje navecer pa ne stizemo u WG 😭
Mogu li vas zamoliti koje idete sutra da provjerite koji ducani uz taj sajamski popust ga imaju i online? Pls pls ako vam nije problem pa da nesto ne propustim... Iako moram provjeriti sto je prosle godine bilo na black friday popustu 🤔🤔
Super za uredne preglede cure 😀
Thinkpink dan smo razlike,i moj je u utorak imao 1,050g ☺
Reserved lijepo izgledas i sretno sutraa 😍
Lavice svaka ti cast! Ja tek sutra krecem polako, danas sam morala isprazniti nasu korpu 😀
Kozmetiku planiram takodjer u 12,mj i jos po koju sitnicu kad mi naleti na ruku 😉
Lijepo slozeno,,nema sta 😁😍
Hahaha ocekujem vas sutra navecer kad se vratite sa sajma i podjete prepricavati sta ste jamile 😊
Mrgud dugo mi izgleda jer sam vec sve spremila pa mi je malo dosadno 🤦🏼♀️ i sve mi postaje bas jako tesko, cim malo duze stojim ili hodam osjetim neugodan pritisak dolje, a nemrem locirati jel mjehur ili je kost.
Grizli moj mali poludi kad sjednem za stol za dorucak ili rucak 😂 prvo sam mislila da je slucajno,al ocito je vec sad mali gladus 😂
Ja sam odlucila sutra jos pogledati one gricke za nosiljku i neku maramu za dojenje na ovim standovima manjih proizvodaca. Osim toga idemo po ergobaby i po chicco hranilicu.
Evo nas. Bebica teska oko 2100. Sve super i uredno. Sto se onih mojih otkucaja tice ipak nije do trudnoce nego na srcu imam nesto viska, ali nista opasno😊.
Reserved sretnoooo sutra.
Lavice ormar ti je 😍🔝🔝🔝
Sortiraj odgovore
Najstariji