Mene izluduje ne spavanje.. noćas sam se u 4 probudila, otišla na wc i više nisam zaspala. Užas.
Sretno svima danas na pregledima.
Moj sljedeći pregled je 27.11.
Ja sam jučer bila na Rodinoj Maloj školi dojenja, vidjet ćemo kad beba stigne kako ćemo to sve primjeniti u praksi :)
Piba i ja sam isto isla u dom zdravlja. I sve mi se cini kao da sve kuzim, kak izgleda pravilan hvat, kak treba namjestiti bebu 🤦🏼♀️ sve me strah kak bude to izgledalo u praksi 😂 al bolje znati i malo teorije, nadam se samo da cu se sjetiti neceg korisnog kad dode vrijeme. Ak ti se da napisi nam neke korisne zanimljivosti ukratko😊
Cure kako se borite ili ste se borile protic kaslja u trudnoci?? Ja umirem jutros i vec 2 dana od prehlade.. inhaliranje, przeni secer, med, caj, pastile odnosno bomboni.. sve sam probala, ali jutros me grlo uuuuubija..ne mogu prestati suho kasljati i sad sam i povratila.. nemam pojma sta jos mogu probati
Cure kako se borite ili ste se borile protic kaslja u trudnoci?? Ja umirem jutros i vec 2 dana od prehlade.. inhaliranje, przeni secer, med, caj, pastile odnosno bomboni.. sve sam probala, ali jutros me grlo uuuuubija..ne mogu prestati suho kasljati i sad sam i povratila.. nemam pojma sta jos mogu probati
ak je suhi kašalj jesi probala mokru hladnu krpu/ručnik/tetru omotati oko vrata...to je nama mama uvijek po noći stavljala kad ne bi prestajali kašljati. :)
ak je suhi kašalj jesi probala mokru hladnu krpu/ručnik/tetru omotati oko vrata…to je nama mama uvijek po noći stavljala kad ne bi prestajali kašljati. :)
Hvala.. probati cu... sve cu probati samo da prođe..😬😬
Cure samo da na brzinu javim u vezi sajma. Ima svasta i nista. Ovisi sto trazitte. Red bubamara me strasno razocarala. 20 posto je samo na one stvari sta imaju izlozene na sajmu a to je ravno nuli. Znaci cekamo black friday ili u najgorem slucaju popust od 10 posto utorkom.
Ja obavila fetalni echo i sve je u redu sa srcekom pa sam jaaako happy.
Curke sretno danas. Reserved samo hrabro i mislimo na tebe
Anna bas bezveze 😕 mogli su bar dati neke kupone koji npr.vrijede ovaj vikend u njihovim ducanima. Hvala na obavijesti 😊 ja jos cekam muza da dode s posla pa idemo 🤗
Helou zene! Dakle danas je u Petrovoj u trudnickoj je kaos... Sad sam zavrsila s pregledom al me Vecek (opet nije bilo Radosevicke) hoce jos brzinski uzv pogledat na odjelu pa sad sjedim i cekam na odjelu dok on rijesi ambulantu. I tak... Vaginalno sve ok.
E sad se ne sjecam koja je ono imala neugodno iskustvo s njim al evo danas je super volje... I iako imam uzv u pon kod Radosevicke kaze ne mogu ja samo tak vas pustit jer su monokoriati (dijele posteljicu) i moram vidjeti jel sve ok. Stvarno mu ovisi o danu 🤷🏻♀️
Nisam procitala jel se koja javila s pregleda, vidjela sam samo Reserved da cekas dalje... Samo hrabro 👍🏼😎
url=https://lilypie.com][/url
Reserved svu sreću ti želim!! Još malo pa je još jedna bebica tu
Danas punih 35tt pa sam fotkala bušicu; https://postimg.cc/ctC3fmyj. Već sam na +13kg, ali papam i dalje ne brigam previše :D
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji