Dobar vam vecer ekipa...citam zaostatke slagali krevet citav dan. Sad gospon ima svoj veliki krevet i predao je mali krevet bracotu. Inace mi to mislili prefarbat kamuflirat kao "prevarit" ga da je to drugi neki krevet ali on sam rekao da ga daje sada kad ima novi ❤ moje. Tako da sa prvim zrakama sunca perem robicu madrac i slazem ladice bebi. Kao sto ste naveli kozmetiku cu u 12om mj i ja i jos neke sitnice kao slinceke i za mene sto treba jos. Mami sam predala kolica kosaru jaje da ona to opere pa da smo brze gotovi :)
Lavice naravno ormar je vrh! (Sigurno ti to jos nitko tu nije rekao 😂😂) fasciniralo me kako gospodina bebu i cipelice slozene cekaju znaci divno 👌👌
Reserved sretno sutra! I bolje da te nije strah biti ce sve ok 🤞🤞
LoSa nije u wapp grupi pa nis neznamo, tu je nema, znamo da joj treba vremena da se sve slegne da se posloze emocije pa ipak kad sam jucer vidila listu sa terminima porodaja i nasim D koji je vec stigao a kod nje nije pisalo nista (znam da je tako htjela) bas mi to bilo jako tuzno. Ipak je maleni roden i kilaza i apgar su bili super time se treba ponositi...no mozda ja to preemotivno gledam samo...nadam se da je sve ok
Cestitke na urednim pregledima i vejikim bebama 👏 do sutra vas pozdravljam lijepo nanajte
Omertane znam jel krivo gledam, al u ovom ti uopce nema stitnjace. Ova krvna slika zapravo govori da si anemicna, al dali su ti zeljezo. Jetrene probe bitno da nisu povisene (ast,alt,ggt), znaci da ti jetra radi ko urica 😊 i glukoza bolje da je niska nego visoka.
Krivi link, ups.. to je bio neki nalaz od prije.
Evo od jutros, bas hormoni stitnjace:
https://photos.app.goo.gl/D51FaSqRgeJkLijJ9
Super ti je nalaz, tsh idealan, a ova antitijela znace da nemas autoimunu bolest (hashimoto). Meni su ta antitijela bila iznad granice ocitavanja 😂 do kraja trudnice ces biti na terapiji, a kasnije ce ti to sve doci na svoje.
Sarita bravo za velikog bracu 💞
I ja se nadam da je Losa bolje psihicki kao i fizicki i da malecki lijepo napreduje. Jaki su oni, bit ce oni ok... 💓
Lavice organizacija na nivou, nemam rijeci... Ja jos nis nemam 🤦🏻♀️... A sve mi je teze i teze i nadam se da cu uskoro krenuti sa svime.
Sad sam se tusirala i uzela ogledalo... Why, oh God, why? 🤦🏻♀️ Ne samo da je ona kvrgava 😅 vec mi je i s unutarnje strane bedra kvrgavo, pitat cu sutra Radosevicku 🤷🏻♀️
Nocas opet bez spavanja kao i svaka noc prije pregleda, a i zgaravica je na vrhuncu, BH danas ubijaju, isijas me ulovio i Lavice eto me s glavoboljom... Prizvala sam ju onaj dan 😒
Drage moje, ugodnu i laku noc svima! 😘
url=https://lilypie.com][/url
Reserwed Sa srećom 🙏😍
Takođe Iva i Zoe , kad god da krene 😊
Hani Ne govore sve cure imena beba, zato ih i nema na listi. Koja želi samo neka kaže ime i pisaće 😄
Sarita Da, nije htjela da napišem, rekla sam joj kad god bude spremna. I meni je žao, ali razumijem je, sve emocije su sad pomiješane i prosto joj treba vremena. Losa Ako čitaš, da znaš da mislimo na tebe i tvog hrabrog dječaka ❤️
🦉🦉🦉
Vec se od 2h koprcam i okrecem u krevetu ne bi li zaspala, al izgleda da nis od čorke... jos malo se moram piknuti, slijedi dorucak pa cu probat onda ubit oko...🙄🙄
Jutro curke i zelim vam uredne preglede!🥰
PREGLEDI
15.11.- PetraB
15.11.- DeeSB
15.11.- Lala27
15.11.- Anna
15.11.- Omerta
18.11.- thinkpink1
18.11.- Nasty
18.11.- Dalindas
18.11.- lucille9
19.11.- Goga_V
19.11.- Zarica
19.11.- Juno
19.11.- kl1v
19.11.- Grizli
20.11.- valentina
20.11.- Supergirl
21.11.- samojed
21.11.- ena10
22.11.- damnarexx
22.11.- mala.le.90
25.11.- Sarita15
25.11.- C1M4
25.11.- Lavica27
25.11.- samonezelje
25.11.- mikio
26.11.- annika
27.11.- Tockica37
27.11.- flower
28.11.- DeeDee
02.12.- Dalindas
03.12.- Nasty
04.12.- Lunica
04.12.- Anna
04.12.- Lunica
09.12.- lorija
11.12.- miapia
11.12.- nita9999
11.12.- MaRe
18.12.- LoBi
Jutro!! Hvala cure! Prijasnji TSH je bio 4.47, znaci da se stabiliziralo sad. Sjecam se da je gin rekla da se sve iznad 2 mora lijeciti, tako da cu vjerojatno nastaviti terapiju. 👍
Cestitke na jucerasnjim urednim pregledima. Sretno svima danas, pogotovo Reserved!🤞🤞🤞
Bas me zanima koja je sljedeca.. Zoe, Iva, Ena.. eeny, meeny, miny, moe.. Yopa, ti si danas 39+6!
Be the change you wish to see in the world.. 💚
Jutro cure! Sretno svima na pregledu!
Nisam pohvatala, zašto je Reserved naručena danas za bolnicu?
Sortiraj odgovore
Najstariji