Mare evo odkad sam se zagrijala u kucanskim poslovima jutros,malo je popustilo, mislim bolje je 😊
Bitno da nije ono na sto prvo pomislimo.
Iva normalan je strah,nenormalno bi bilo da ga nemas ☺ po tebi vidim da si vec spremna. Sljedeci ti je vodenjak. Trudove vec imas koje ne osjecas 😊 super je to! Sretnoo ti kad god da krene 🌸
Koliko me memorija sluzi tebi su vec prognozirali da bi mogla malo prije termina ili sam te zamjenila s nekim? 🙈
Jutro 😀 cestitke svima na bebicama i urednim pregledima.. I dalje vas redovno citam i pratim ali nemam bas vremena javljati se cesto. I dalje smo u komadu, u bolnici na ctg-u svaki drugi dan, vag. Pregledi jednom tjedno. I dalje sam na 2 do 3 cm, nisam se dalje otvarala, a cerviks je na 1/4 clanka. Jucer su bebi padali otkucaji na ctg-u pa nas je doktorica posteno uplasila da je moguce da se zapetljala u pupcanu, pa smo navecer isli u rodiliste ponavljati ctg koji je bio super tako da su nas ipak pustili kuci 😀 kako se sve tako rano bilo pokrenulo, za bebu je sve spremno, samo nju jos cekamo 💕
Da da ta sam receno je da bi mogo doc ranije jer je jako nisko spusten vec od 32 tt pa sad budemo vidjeli🤷🏼♀️🙈
Onda iscekujemo s tobom 🌸 😁 sretnooo ti! Javljaj nam sve. Vjerujem da i ti jedva cekas upoznati svoju bebicu 😍
Zoe ti u terminu, briga te. Tolko te splasili a evo tebe jos u komadu
11.10.2010 A ♡
17.01.2013 I ♡
Ženice zaboravih vas pitat, jeli imala koja ureaplasmu? Meni brisevi rađeni prije 2 mj, jučer tek dobila terapiju, makromicin i geonistin mislim...
Pozdrav svima 😊 sretni svima na pregledima ko danas ide 😊
Ja sam od danas sluzbeno na porodiljnom, al mi se tak taj termin i dalje cini jaaaako daleko. Sad brojim dane do pregleda, nikak da prode to vrijeme 🤦🏼♀️
BabyD cestitam na deckicu, bitno da je sve na kraju dobro proslo.
Sutra se bas veselim tom sajmu, nadam se da cemo kupiti sve kaj planiramo i onda imam sve i u miru cekam 😊
Da stomak mi je baš veliki rekla sam vam da mi je još prije mjesec dana med.sestra pitala jesil to u terminu i šokirala se kad sam joj rekla da sam tek 6 mj.
Mare hahaha bas si me nasmijala 😊 ali Cima ipak predvodi 🤣🤣
Iva još malo i bebica je tu držimo🤞 da sve bude dobro
Cure dobar dan vec nisam ujutro uopce stigla do foruma a sad mi vracao jednu te istu stranicu 5 puta...neznam jel to do mog preglednika ili do kolicine stranica pa zablesira. .slazemo malcu krevet i pregovaramo oko kreveta za bebu hocemo ga smirglat i farbat ili nalijepit samo onu foliju u drugoj boji preko ogradica...ja sam jos koma lose spavam jer ili kasalj ili zgaravica pa sad odmaram dok je mali u vrticu :)
Gace obicne nosim jadne jesu vec al ionako sve iz trudnoce ce u smece namjerno rastezem stariju robu da mogu poslje fino novo sebi kupit. A za babinje imam dubokih gaca da mi predu preko reza i sve drze na mjestu
Sofio sretno na pregledu
Ostale curke uzivajte u danu i vasim bebicama
Mazimo se puno,gledamo i papamoo 😍
ja se lagano oporavljam .. boli svaka kost u meni .
Nema sestre i doktora koji su gledali nalaze danas i izvjesce s poroda a da mi nisu rekli “mala sto su ti napravili “
Sortiraj odgovore
Najstariji