PetraB super super super vijesti.. baš mi je drago :) :)
Šaljemo zagrljaje!
Cure, čestitam na urednim pregledima!
Moj je ukupno danas trajao 3h. Na 36+2 bebonja težak 2800gr (pola kile manje od Kenguričinog frajera); ritala se prije i poslije ctga, ali za vrijeme snimanja ju nikako nismo uspjele probuditi pa sam se vrtjela ko na ražnju. Otkucaji su bili no vole vidjeti i bebu dok udara da li raste frekvencija. Pa sam imala šetnju+čokolodicu, pa ponovo na CTG i curka se probudila.
UZV za sada ok, vaginalni nisu radili, pretpostavljam radi tjedna da im i ne znači nešto previše. Da i krenu trudovi nebi radili tokolizu.
Slijedeći pregled za tjedan dana.
cure, kako funkcionira to s pregledima u TA? ja dobila d1 uputnicu.. ići ću u petrovu. jel se to treba naručit il se samo dođe i čeka? ima tko popis doktora po danima?
cure, kako funkcionira to s pregledima u TA? ja dobila d1 uputnicu.. ići ću u petrovu. jel se to treba naručit il se samo dođe i čeka? ima tko popis doktora po danima?
Hm, mene su poslali sa ultrazvuka da odem po d1 i prijeđem u TA, tako da se nisam morala narucivati, ne znam kako je inače. Mozda bi bilo najbolje da nazoves da te naruce, iako ti to puno ne znaci, jer ces svejedno vjerojatno trebati cekati. Ja ti idem u srijedu pa mogu slikati raspored doktora, mislim da je dr. Herman srijedom, ali necu govoriti jer nisam sigurna. Bilo bi dobro i da imas sve nalaze sa sobom jer su me skoro svaki put to trazili.
Hm, mene su poslali sa ultrazvuka da odem po d1 i prijeđem u TA, tako da se nisam morala narucivati, ne znam kako je inače. Mozda bi bilo najbolje da nazoves da te naruce, iako ti to puno ne znaci, jer ces svejedno vjerojatno trebati cekati. Ja ti idem u srijedu pa mogu slikati raspored doktora, mislim da je dr. Herman srijedom, ali necu govoriti jer nisam sigurna. Bilo bi dobro i da imas sve nalaze sa sobom jer su me skoro svaki put to trazili.
ma ja moram krenut tek za cca 2 tj, al reko najbolje pitat na vrijeme :)
ako ti nije problem ajde slikaj, super hvala!!
Samo da javim da je nalaz Ogtt uredan. Nisam ni pitala koje su vrijednosti, vazno da je sve ok. Provjerit ću kad budem na pregledu cisto informativno..
Meni je bio na taste secer 4 i nes. Nakon case glukoze i sat vremena 7 i nekaj. I treci put nakon sat vremena isto ispod 5 ..
I rekli su da je odlicno :)
Bogu hvala svi nalazi su i vise nego dobri :)
Sretno svima !
Simic
Treba se narucit. Cula sam da su bas jednoj zeni govorili nek vise ne dolazi bez narucivanja, al su ju primili ipak.
Jao, dok sam polovila sve jos od vikenda.. Dakle, iva osim kaj imamo ista kolica, imamo i isti kindac i dakako da sam i klubu posteljine na zvjezdice! 😁
Bok cure! Meni danas isto prvi neradni dan i ne znam kud sa sobom 🙈 to je valjda ovaj pocetnicki sok 🤭
Kod nas je isto tmurno i kisno jutro bilo, sad se malo razvedrilo pa se da zivjet 😊
Ja sam odlucila ic na SvDuh jer smo i mi svi tam rodeni i sogorica i sestra su tam radale pa reko ajde idem i ja.. Samo nek bude sve ok 😊
Moj malac je bas aktivan zadnjih dana i bas sam nekak mirnija kad ga osjetim tak stalno. U cetvrtak idem na pregled pa se bas veselim da cujem kolko je tezak jer zadnje je bio 1050 g al u 27.tjednu, dugo mi je to za cekat 😅
Ugodan ostatak danaaa 😊
Evo da se javim, bila sam danas na 4D uzv-u i malac i isti ja(zasad) haha😅 pregledala ga je detaljno, glavu, srce, bubrege, zeludac, sve sve i sve je uredno😁 pogledala je i mene i kaze da nema nikakvog curenja vise da je vjerojatno ono bila upalica neka, ali da je super sto mi je moja gin uzela briseve odmah😊 cerviks 38mm, zatvorena tako da samo mirovat i dalje i koristit utrice i heferol😁 ugl. ja sam skroz odusevljena sa tim sto smo vidjeli kako malac izgleda i nadam se da cu stici bar jos jednom na 4D hehe😇 nadam se da su i vama super pregledi prosli😁
Sortiraj odgovore
Najstariji