ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Anchy_001
    04. Studeni 2019. 15:45

miki0

Anchy_001

Bok cure! Meni danas isto prvi neradni dan i ne znam kud sa sobom 🙈 to je valjda ovaj pocetnicki sok 🤭
    Kod nas je isto tmurno i kisno jutro bilo, sad se malo razvedrilo pa se da zivjet 😊
    Ja sam odlucila ic na SvDuh jer smo i mi svi tam rodeni i sogorica i sestra su tam radale pa reko ajde idem i ja.. Samo nek bude sve ok 😊
    Moj malac je bas aktivan zadnjih dana i bas sam nekak mirnija kad ga osjetim tak stalno. U cetvrtak idem na pregled pa se bas veselim da cujem kolko je tezak jer zadnje je bio 1050 g al u 27.tjednu, dugo mi je to za cekat 😅
    Ugodan ostatak danaaa 😊

Jos jedna za sv duh! 😊
    Mozda se budemo i druzile u radaoni s obzirom da smo tjedan i pol razlike 🙈

Vrlo lako moguce 🤭 nek ti malo uranis ili ja zakasnim 😊 

PetraB
    04. Studeni 2019. 15:53

mrgud_zg

cure, kako funkcionira to s pregledima u TA? ja dobila d1 uputnicu.. ići ću u petrovu. jel se to treba naručit il se samo dođe i čeka? ima tko popis doktora po danima?

Mrgud posalji uputnicu na mail, napisi koliko si tj trudna i kaj ti dr rekao ako nemas napismeno za koliko trebas pregled kod njih i to je to. Ostavi sve podatke i oni ce ti ili poslati na mail potvrdu o narudzbi ili te nazvati 😉

url=https://lilypie.com][/url

PetraB
    04. Studeni 2019. 16:06

Evo cure raspored doktora iz trudnicke u Petrovoj 😉
    mrgud samo da te pripremim... Prvo kad predas papire (dobro ti je jedna curka napisala, sorry nisam zapamtila koja 🙈) SVE papire predajes na salteru (sve nalaze krvi, ogtt-a, krvne grupe, uzva-a), sve predas i onda cekas. Prvo te zovu u kabinu 2, tamo ti izmjere tlak, izvazu i dobijes na koju se popiskis (predlazem prvi wc do saltera jer se on da zakljucat pa ne moras jednom rukom drzat vrata, drugom balansirat s tom trakicom iznad skoljke 😅🙈), vratis se kroz kabinu 2 unutra predas trakicu da ocitaju i onda izadjes van i cekas... Kabine 1,2 i 3 su za preglede (samo vaginalno, ne uzv) a kabine 5 i 6 su za ctg. I da, mozes traziti i casu da se pomokris u nju pa samo uronis trakicu, meni je tak lakse...eto, da znas kaj te ceka 😉

url=https://lilypie.com][/url

lorija
    04. Studeni 2019. 16:06

Super. Cestitke curke na urednim pregledima!!
    Bas mi je drago sto se sve divno odvija.
    Petra blizanci i jesu cudo jedno! 😍 nek su curke u redu.
    Cima super sve,a  ne rece tezinu ☺ ili ti je uskratila tu info? 
    Sarita kako prodje pregled kod pedijatra? Sazna li ista novo? Evo kod mog ne smijem ni reci,al smanjio se skroz kasalj. Samo sad procurio malo nosic. Mislim da mu je sazrilo pa izbaciva kroz nos sad. 

mrgud_zg
    04. Studeni 2019. 16:53

PetraB

Evo cure raspored doktora iz trudnicke u Petrovoj 😉
    mrgud samo da te pripremim… Prvo kad predas papire (dobro ti je jedna curka napisala, sorry nisam zapamtila koja 🙈) SVE papire predajes na salteru (sve nalaze krvi, ogtt-a, krvne grupe, uzva-a), sve predas i onda cekas. Prvo te zovu u kabinu 2, tamo ti izmjere tlak, izvazu i dobijes na koju se popiskis (predlazem prvi wc do saltera jer se on da zakljucat pa ne moras jednom rukom drzat vrata, drugom balansirat s tom trakicom iznad skoljke 😅🙈), vratis se kroz kabinu 2 unutra predas trakicu da ocitaju i onda izadjes van i cekas… Kabine 1,2 i 3 su za preglede (samo vaginalno, ne uzv) a kabine 5 i 6 su za ctg. I da, mozes traziti i casu da se pomokris u nju pa samo uronis trakicu, meni je tak lakse…eto, da znas kaj te ceka 😉

wow Petra hvalaaaaaaaaaaa!!!!!!!! svaka cast na detaljnim uputama!! 
    imam jos samo jedno pitanje, moze li se naruciti kod određenog doktora ili koji te zapadne? meni je moja gin prosli tjedan rekla nek odem na sljedeci pregled za 3-4 tjedna, tak da je to poprilično neodređeno. i na papirima piše od 35 tj, a ne točno, pa zato pitam...

• Kengurica
    04. Studeni 2019. 17:03

Njurko, ja sam dobro. Sve zacjeljuje iz dana u dan. Trebale su mi tajice ili nesto dugih nogavica jer si nisam ponijela i trebao mi drugi paket Chicco ulozaka. Imala sam 3 spavacice i trebalo mi je jos jer sam uspjela svaki dan prokrvariti u prva dva dana. No ja sam tinu bolnici sad vec punih 7 dana. E i donosio mi je drago fen i sampon jer sam nakon par dana zbilja i kosu morala oprati. 
    .
    .
    Cure ja za bradavice koristim Silverette. Nisam ni ja znala sta je to, ali sam dobila. Samo to stavljam i mozda sam dva tri puta ispprobala multi mam linolan. Imam malecke ranice i nije mi bezbolno skroz, al mogu dojiti, nemam tako jake ragade. Da li ti Silverette pomazu za to ne znam, mozda samo imam srece da vecinom beba dobro uhvarti, ali to me spasava da mi bradavice ne dodiruju ni grudnjak ni spavacicu jer me to smeta. E sad u tu svrhu je to preskupo, ali kako je to srebro antifungicidno i antibakterijsko mozda fakat i to pomaze. Eto ako si je netko u prilici nabaviti.

• Kengurica
    04. Studeni 2019. 17:04

* ja sam ti u bolnici
    * dragi, a ne drago mi je nosio fen

Lunica
    04. Studeni 2019. 17:06

Evo me u cekaoni kod mog ginica ..ipak nisam imala mira pa sam se narucila...bas slabo osjetim te udarce od prije tri dana...a prije toga udaranje na 100 ..tako da mi je sad bas razlika...i mm mi kaze bolje da pregledas pa da si mirna nego da nagadjamo sad...eto javim se nakon pregleda  ...i da..super cure za uredne preglede..neka se samo tako nastavi💪💪💪

ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.

04. Studeni 2019. 17:06

Red fox, mikio i frajla ja çu isto za Sv. Duh. Imam placenta previu pa cu i ranije na mirovanje gore, receno mi s 33-34 tjedna, a cini se i roditi cu ranije. Svakako na carski jer je posteljica skroz dole. Ja sam kod dr.Hafnera, ambulanta za rizicnu trudnocu.
    Hani od kud si ti? Mi smo slicne po tjednima , a i dijagnozi 😕

Sto se tice one sogorice koja je dala pse uspavati, ja sam zgrozena takvim gnjusobama. Zakoni postoje , ljudi trebaju konacno poceti reagirati i prijavljivati takve stvari. Samo za napustanje zivotinje kazna je 15 000kn.
     Frendica je tuzila bivseg muza jer joj je iz sve snage sutnuo psa iz bijesa prema njoj i to pred djecom. Bogme ga je prijavila i dobio je kaznu 6000kn. Nazalost pas je na tom mjestu dobio rak kostiju od traume udarca i nakon godinu dana i uginuo..Treba gnjusobe prijavljivati i educirati ih bar tako kad doma nisu dobili odgoja, a empatije prema drugima nemaju.

• Kengurica
    04. Studeni 2019. 17:10

E da, grudnjak za dojenje, mali osvrt. Ja sam se cudila zakaj jw to tak veliko i kako cu ja kupiti neki mali uopce kad su veliki. Drugi dan dojenja meni i dalje ti neki kaj sam dobila veliki, ali bome treci dan odjednom ja imam dobru cicu ;) E sad, ja sam si uzela u bolnicu dvije potkosulje za dojenje i to mi je super. Imam intaj jedan grudnjak, al draza mi potkosulja. Ne treba vam u teoriji nista, al kad krene curiti mlijeko mozda cete htjeti takvo nesto. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.