Nemasekirancije meni su se smiri nekako oko 7tt ti grcevi.
Leptiric ma jooj pa nemoj tako razmisljat. Vazno je ne pretjerivati samo.
Joj koja ironija vi bi na more, a ja gledam kako izbjec silne pozive svih prijatelja i obitelji da se nadjemo na plazi. Ne volim kupanje, a jos manje suncanje. Meni bas te ekstremne temp tesko padaju, a zima mi je jos gora. Meni je vrhunac dana odmoriti u stanu sa upaljenom klimom. Ne bi mi ja mislim ni dizalicom natjerali na plazu jer je meni more uvijek ledeno. 😂
DeeSB kad budem sutra osvjezavala nakon pregledaa nadopisat cu. Ne zamjeri ako si vec pisala termine. Vruce mi je 😂😂
Aarauch dobrodosla! Pisem i tebe 😁
@Grizli tako i meni, zivim u Puli, a.more volim vidjeti od sredine 10. pa do sredine 4.mjeseca kad odemo sa psom ili sami u setnju i kada nema pustih turista prvenstveno a.ni vrucina. Po ljeti pod klimom, prosle.godine ako sam 4 puta bila.na plazi po ljeti, moji prijatelji bi se svi druzili na plazi a ja ih rade zovem kod sebe pod klimu na hladno pivce
Ajme pregleda ovih dana, uzbudila sam se sva kao da idem ja. Sretno i iščekujemo dobre vijesti i sličice 🙈🥰
Aarauch dobro nam došla 🎉❤
🦸🏼♀️'94 🦸🏼♂️'86
🌈 18.5. imamo 💙
Ja sam danas pola dana prelezala zbog "menstrualnih" grceva. Krenulo je opet kao lagani grcevi, kao i dosad. Ali bome se pojacavalo dok nije pocelo boliti skoro jednako jako kao i kad imam menst (a moje nisu melemi). Letila sam na wc sto puta jer ne mogu vjerovat da mogu imat takve bolove bez krvi. Muz me vec htio slati na hitnu ali nisu to nikakvi ostri bolovi, tupi su ali intenzitet posten.
Srecom sutra ujutro idem na Nifty pa cemo saznat sta je to. Samo da se krv ne pojavi, protrnem svaki put prije nego odem na wc.
M. 💖 2011.
B. 💖 2016.
Livia, ne sekiraj se, sigurna sam da ce sve biti u redu, i sama sam imala nesto slicno i sve je ok 😊 potvrdila jedna stara profa iz Petrove 😉
A sad nesto sto nema veze s trudnocom, ali kako nemaju reviewove na fbu, zelim ovu pricu podijeliti sa sto vise ljudi. Zao mi je ako vas ne zanima, ne trebate reagirati, tj.ne citajte dalje.
Bile smo veceras sestra i ja u Choco Cafeu na Tresnjevci. Konobarica je bila prilicno zbunjena i spora. Nitko nas nije upozorio da se dugo ceka. Na kraju smo dvije palacinke cekale vise od 40min, a kad su dosle, konobarica je bila neljubazna i moj je tanjur bacila na stol. Ja sam ju zamolila da ne baca moj tanjur, a ona je meni rekla da ne budem bezobrazna. Ja sam joj rekla da nisam i zamolila sam da mi donese bestek (kojeg nije bilo) i vodu. Ona me pogledala, i uzviknula: "E sad vam ga bas necu donijeti!" (...)
Ja zbilja ne mogu vjerovati da je takvo ponasanje uopce moguce, a sama sam radila kao konobarica za vrijeme studija jedno ljeto!!!!! 😮
Ja sam danas pola dana prelezala zbog "menstrualnih" grceva. Krenulo je opet kao lagani grcevi, kao i dosad. Ali bome se pojacavalo dok nije pocelo boliti skoro jednako jako kao i kad imam menst (a moje nisu melemi). Letila sam na wc sto puta jer ne mogu vjerovat da mogu imat takve bolove bez krvi. Muz me vec htio slati na hitnu ali nisu to nikakvi ostri bolovi, tupi su ali intenzitet posten.
Srecom sutra ujutro idem na Nifty pa cemo saznat sta je to. Samo da se krv ne pojavi, protrnem svaki put prije nego odem na wc.
Drzi se. Bome te dugo to muci. Popij koji magnezij ako zezaju i dalje 😍. Sretno sutra na pregledu. Javi
Grizli ajde nadam se da ce onda svaki cas prestati lol. Ja sam negdje na 6+1 po njihovom uzv ilitiga 2 tj kasnije ako je po ZM.
Livia najiskrenije se nadam da je sve ok! Mora bit! Sretno sutra!💗
Nove cure dobrodošle nam i svima školsku trudnoću želim!💗💪
I ja imam grceve i bolove...nije sad to nesto prejako al dovoljno da nerviraju.Ma da mislim da mene vise mjehur muci iako je nalaz urina bio ok.Jer ako pijem puuuuno vode sve je ok a cim manje popijem osjetim tu neku tupu bol. Isto tako svaki put dok odem na wc ocekujem krv, valjda jos nisam u potpunosti shvatila da je to to i da beba dolazi haha 😊 Sad 27.06. imam drugi pregled pa cu biti mirnija. 🙂 Btw.nisam vidjela dal ste pisale o tome al dali su vam otvorili trudnice knjizice?Ja sam kod nekih vidjela a kod nekih samo nalaze.
Sortiraj odgovore
Najstariji