Mi se bili rashladit u kino. Iako sad mi je opet muka, a bas sam jutros komentirala kako mi je puno bolje😩😩
url=https://lilypie.com]
Meni su se mučnine smirile od10tt, još par puta su se pojavile sad sam 13tt. Bolje se osjećam jedino umor ali mislim da je to više od vrućina.
Ko može neka bježi na more 🌞🌊🌊 nikad do sad nisam mijenjala kupaći nemam tu naviku 🙈 sad na plažu silazim sa još dva kupača u torbi 🤣🙈🙈
🦸🏼♀️'94 🦸🏼♂️'86
🌈 18.5. imamo 💙
ja nema šanse da bih mogla od mučnina izdržati ni put do mora ni boravak na plaži s klincima. Kod nas u Slavoniji je stanje užasno: preko dana prži nemilice, a već negdje oko 4 krenu komarci protiv kojih apsolutno ništa ne pomaže
[iimg]
Uh cure sa ovim ultazvukom i zracenjem,zbilja ste me preplasile,da i ja sam cula svasta o tome,ali sam pustila i zaboravila,a sad ste me sjetile 😬 ja sutra idem na obican pregled bez ultrazvuka,ali sad se bojim tih ultrazvuka 😫😫😫😫 i zracenja jer nezelim da steti bebici 🥺☹️
Uh cure sa ovim ultazvukom i zracenjem,zbilja ste me preplasile,da i ja sam cula svasta o tome,ali sam pustila i zaboravila,a sad ste me sjetile 😬 ja sutra idem na obican pregled bez ultrazvuka,ali sad se bojim tih ultrazvuka 😫😫😫😫 i zracenja jer nezelim da steti bebici 🥺☹️
Kad krenes razmisljat sto sve nepovoljno moze djelovat na bebicu vjv ne bi ustala iz kreveta. Zato ne razmisljaj o tome, samo ne pretjeruj. Sto ti doktori kazu radi. Zivot se i onako preokrene u sekundi.
url=https://lilypie.com]
ma ne kuzim tu politiku vani tri UZV, bas bezveze, neznam otkud doktorima.takva politika, jednom mjesecno od 8TT bi trebali biti. Ja si odem svaka tri tjedna na UZV, nekako mi je predugacko cekati jos tjedan vise
To je bila dezinformacija. Zapravo 3 uzv su besplatna od osiguranja,a ostala se placaju po 20€
A ma onda dobro, pa nije 20 € uopće puno, ma da opet, ako je to zdravstvo koje se plaća iz doprinosa kao kod nas pa je kao besplatno, onda opet s druge strane nije uredu da imaju samo 3 pregleda plaćena.
Placaju oni i ostalo. Zavisi koje osiguranje trudnica ima,npr AOKa vraca u godini maximalno 300€, tvoja volja hoces li kupiti uzv paket pa racun poslati AOKa da ti vrati 100% cijenu ili neces. To vrijedi i za ostale pretrage. Uglavnom novac se vraca do toga iznosa i spada uglavnom sve osim naravno folne,prenatal,omega3 itd. I da trudnice koje imaju privatno osiguranje,ne dobiju ni euro nazad.
PREGLEDI
17.6. -Vanessa.
17.6. -mustra
17.6. -Gogaa_V
17.6. -Livia
17.6. -leptiricoo
17.6. -samojed
18.6. -Angie1205
18.6. -TinchiSk
18.6. -Nasty
18.6. -flower
18.6. -Bucka.
19.6. -deewillow
19.6. -mrgud_zg
19.6. -Lavica27
26.6. -MaybeBaby
26.6. -Tonkica1
01.7. -Reserved123
01.7. -Dalindas
01.7. -Juno
02.7. -Jaivanpa
02.7. - sofio9
04.7. -Anna
04.7. - samojed
05.7. -May4
08.7. -valentina
11.7. -iva4
15.7.-Srce mi se smije
15.7. -Lala27
15.7. -nemasekirancije
16.7. -Annika
Veceee cure....uu puno pregleda ovih par dana, nek svi prodju uredno! Ja imam 4.7. pregled u bolnici pa poslje toga 8.7. kod svog dr. da vidi kako je to u bolnici proslo.
Kod nas je danas bilo tako grozno vruce i sparno, bas mi je slabo cijeli dan...ali evo sad kisa i neki vjetric pa cu nadam se malo bolje spavati.
L 💛
Pozdrav curke,evo da vam se prikljucim napokon i na ovoj temi trudnoce...uglavnom cekam svoj prvi pregled 27.6.,sa uzbudjenjem da mi potvrdi urednu trudnocu...svim prisutnim curkama punooo srece,lijepih trenutaka jer ovo je najblazenije stanje koje zena moze dozivjeti...sto manje mucnina,vrtoglavica i ostalih popratnih pojava iako su i to sve cari te trudnoce...idemo uzivati i biti veeelikeee...pozdrav svima
👩38 🧔41
👶2013 Patrik
👶2020 Lukas
Sortiraj odgovore
Najstariji