BubaMara ja sam vec pod terapijom, do sinoc sam stavljala 3x2 utrogestan, a od sinoc ih pijem. Cula sam se sinoc sa sestrom gdje mi je savjetovala da promijenim nacin koristenja i da nista necemo znat do pon. Ja svakako mirujem i nadam se da ce sve biti ok. Malo sam klonila psihicki u ova 4 zida, al sve za uspjesnu trudnocu 🤞😉
👩🦳'90 🙋♂️'85
👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
ET 🌻-neuspjesan
Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
ET 🌻🌻-biokemijska
FET🐧🐧- biokemijska
FET🐧🐧- neuspjesan
3. postupak- 02/21
ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
5+6tt imamo ❤️
Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸
Dobro jutro svima 😊 mi smo jucer bili na svadbi, najela sam se kolaca pa mi je cijelo jutro mucno 🤦🏼♀️
Sofi cestitam na dobro proslom pregledu i prema Ramzi kod tebe bi mogao biti decko, s lijeve strane je posteljica 😊 nemojte zaboraviti javljati kad saznate kolko je Ramzi u pravu 😂 zelim vam svima ugodnu nedjelju i lijepo se odmorite, pogotovo vi koje ste radne. Ja sutra idem na kombinirani tak da se veselim opet vidjeti bebu 😊
Ja uopće nemam nikakve simptome trudnoće osim što me nekad gaće žuljaju skroz nisko naprijed. Onda se budala forsiram s poslovima po doma ko da je sudnji dan. Skuhala ručak prije 10, oprala i stavila sušiti posteljinu sa svih kreveta i nabrala punu veliku košaru marelica. Sad sam krepana, spava mi se, ali čekam muža da dođe s posla u 14 pa da ručamo.
Meto, ja sam ti isto imala smeđi iscjedak, dobila utriće, smirilo se i opet se kasnije pojavilo na par dana, isto kao tebi na papiru. Može biti da pukne neka žilica jer se na uzv ništa nije vidjelo, nisam imala hematom i sad je sve ok.
Meto ja sam imala hematom u 6tt, baš sam se bila uplašila, ali na sreću sve se dobro završilo. Koliko sam skužila krvarenja u ranim tjednima su česta ali malo tko priča i piše o tome. Držim ti fige da nam se sutra javiš sa sretnim vijestima, znam da nije jednostavno ali ostani pozitivna ❤
🦸🏼♀️'94 🦸🏼♂️'86
🌈 18.5. imamo 💙
ma ne kuzim tu politiku vani tri UZV, bas bezveze, neznam otkud doktorima.takva politika, jednom mjesecno od 8TT bi trebali biti. Ja si odem svaka tri tjedna na UZV, nekako mi je predugacko cekati jos tjedan vise
To je bila dezinformacija. Zapravo 3 uzv su besplatna od osiguranja,a ostala se placaju po 20€
A ma onda dobro, pa nije 20 € uopće puno, ma da opet, ako je to zdravstvo koje se plaća iz doprinosa kao kod nas pa je kao besplatno, onda opet s druge strane nije uredu da imaju samo 3 pregleda plaćena.
ma ne kuzim tu politiku vani tri UZV, bas bezveze, neznam otkud doktorima.takva politika, jednom mjesecno od 8TT bi trebali biti. Ja si odem svaka tri tjedna na UZV, nekako mi je predugacko cekati jos tjedan vise
To je bila dezinformacija. Zapravo 3 uzv su besplatna od osiguranja,a ostala se placaju po 20€
U Danskoj obavezna samo dva uzv u trudnoci, 11-14tj i 18-20, to su oni bitni. Ostalo samo ako je neka hitna situacija u pitanju ili imas dovoljno dobar razlog npr, prethodni spontani itd. Ne preferiraju previse prckati dolje. Preglede i trudnocu ne vodi ginekolog (opet, ako nije nesto hitno) nego doktor opce prakse i babica. Sjecam se u prvoj trudnoci kad sam dosla kod midwife, pa mi je mjerila trbuh onim mekanom metrom i slusala otkucaje onom nekom "trubom".Sva sreca tad smo bili na relaciji Zg/Copenhagen pa sam trudnocu vodila i kod nas u Hr gdje su ipak malo cesci pregledi i temeljitije pretrage.
Bome ja sam mislila da je to vani još bolje i opsežnije nego kod nas. Kakvo nam je uređenje države, kod nas je zdravstvo općenito još i ok onda koliko pregleda imaš u trudnoći. Ali opet od grada do grada nebo i zemlja kada je riječ o vođenju trudnoće.
kako stojite s mučninama? meni je danas cijeli dan grozno. pojela sam jedan perec i malo trešanja. jedva čekam da zaspim, ne mogu više
Meni je nekako kriticni period prosao (13+5). Uhvati me muka tu i tamo ili jutarnje povracanje al daleko manje nego prije kad sam samo lezala na kaucu. Prestankom mucnina mi se odmah i poboljsalo raspolozenje.
Kod mene je isto napokon prošlo još prošli tjedan u 14 TT, pa sad sam možda i malo pretjerano krenula jesti sve ono što nisam do tada haha
i umor me prošao, divota, prvih 12TT sam prespavala, čak i na poslu, radila bi 2-3 sata pa bi pola sata odmorila oko na sofi :D sreća pa je šefica žena pa razumije
sad napokon energija i raspoloženje nazad na pun pogon
Dobro jutro :)
Mi smo danas točno 12 tjedana veliki, jako jako sretna da smo uspješno preživjeli ovaj period. Čekamo sad još nifty rezultate pa se nadam da ću se onda konačno malo smiriti i uživati u trudnoći.
Ja sam fascinirana kako meni trbuh raste. Sad se već i ujutro vidi, jako mi je to neobično jer mi je prva trudnoća i dosta sam mrsava i sitna.
Nego cure, jel vi normalno peglate? Neki dan sam bila kod prijateljice koja je trudna i koja je ostala u čudu što ja peglam u trudnoći, jer "To se ne smije".
Čestitke! Neka raste trbušak, i kod mene je već onako poveći, a ja sam onako malo punašnija bila prije trudnoće. Samo ti njega šeći okolo ponosno
Ja inače ne volim peglati općenito (osim kartica haha), a sad mi je muž u trudnoći napokon dao dozvolu da nosim u čistionicu na peglanje, mjesečno odnesem dvije- tri pune golede robe, od 200-300 kn me izađe, ovisno šta nosim jer naplaćuje po komadu robe.
Meto, ja sam ti isto imala smeđi iscjedak, dobila utriće, smirilo se i opet se kasnije pojavilo na par dana, isto kao tebi na papiru. Može biti da pukne neka žilica jer se na uzv ništa nije vidjelo, nisam imala hematom i sad je sve ok.
Meto kod mene ista stvar u 6tt. Išla na uzv i nije pronađen hematom, nego se ispostavilo da je neka žilica.. Pojačao mi je duphaston 2x2... Nije više bilo problema da kucnem o drvo. Držim fige da sutra bude sve ok. Bit će to sve dobro, samo miruj do sutra i sretno!
Sortiraj odgovore
Najstariji