ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    tinika
    15. Lipanj 2019. 15:48

Lala27

lorija

Halooo cure. Cestitke na urednim pregledima i bebicama!! 😍😍😍 Hrabrice 💪💪
    Curama s tuznim uspomenama saljem zagrljaje. Budite svojim malim andjelima ono sta su oni bili vama 💞.
    Puno teksta za procitati uvijek imam a pola zaboravim 😕
    Postila sam ovih dana i mogu vam reci da se nadutost smanjila. 😌 znaci suhomesnato je bilo problem,eto ako nekome moze pomoci da mjenjate dorucak i veceru. 😁
    Cure koje su bile ovaj tjedan na pregledu,dajte sljedece termine da vas stavim na listu 😁

Ja imam tek 15.07. 😡

I ja tek 15.07.joj,duugo mi je too.🤯

• Lala27
    15. Lipanj 2019. 16:18

Srce mi se smije 🤰🏻

Lala27

lorija

Halooo cure. Cestitke na urednim pregledima i bebicama!! 😍😍😍 Hrabrice 💪💪
    Curama s tuznim uspomenama saljem zagrljaje. Budite svojim malim andjelima ono sta su oni bili vama 💞.
    Puno teksta za procitati uvijek imam a pola zaboravim 😕
    Postila sam ovih dana i mogu vam reci da se nadutost smanjila. 😌 znaci suhomesnato je bilo problem,eto ako nekome moze pomoci da mjenjate dorucak i veceru. 😁
    Cure koje su bile ovaj tjedan na pregledu,dajte sljedece termine da vas stavim na listu 😁

Ja imam tek 15.07. 😡

I ja tek 15.07.joj,duugo mi je too.🤯

I meni je, kao što Maj4 kaže dugo čekamo, a vidimo samo na kratko i onda opet čekanje 

Ne mogu ni zamisliti da imamo samo 2-3 ultrazvuka u toku trudnoće, kako su neke cure pisale da je u inostranstvu 😦

Vanessa.
    15. Lipanj 2019. 17:36

ma ne kuzim tu politiku vani tri UZV,  bas bezveze, neznam otkud doktorima.takva politika, jednom mjesecno od 8TT bi trebali biti. Ja si odem svaka tri tjedna na UZV, nekako mi je predugacko cekati jos tjedan vise

samojed
    15. Lipanj 2019. 18:54

Meni je pregled sad 17.06 i 04.07

samojed
    15. Lipanj 2019. 20:05

Nasty hvala na savjetima, eh ovo je upravo jedan od takvih poslova gdje svoj slobodan dan naradjujes tacnije danas radim od 9 do 10 vcrs da bi sutra bila.slobodna 

Maj4
    15. Lipanj 2019. 21:05

Samojed dobro ti to odradiš. Ti privatnici 😒😒 grozni su. Ja sam uskočila odraditi koji dan u kafiću na plaži dok ne dođu cure s mojima je dogovorio sezonu. Radila sam od 11-19h, više sam sjedila jer nema još ljudi al me izmorilo. Mogu misliti kako je tebi od 9-22h 😥 

🦸🏼‍♀️'94 🦸🏼‍♂️'86
    🌈 18.5. imamo 💙

annika
    15. Lipanj 2019. 21:17

kako stojite s mučninama? meni je danas cijeli dan grozno. pojela sam jedan perec i malo trešanja. jedva čekam da zaspim, ne mogu više

[iimg]

15. Lipanj 2019. 21:28

Drage moje ja sam opet prehlađena cijeli dan kisem i smrcem imam temp 37.1 
    nisam se makla iz kuce 
    i sad sam skuzila da me boli maternica ili bar u tom području .. kad idem ustat il se okrenut sad se decko naslonio na mene na taj dio i malo me zabolilo .. neznam jel to od naprezanja zbog kihanja ili da idem doktoru 
    veliki sam paničar u prvoj trudnoći 

Gogaa_V
    15. Lipanj 2019. 21:36

Maybe  mene sinoc  probudila blaga groznica, kihanje, zacepljen nos , pa sam popila limunadu i caj i smirilo se. Danas me isto malo pecka kad idem na toalet pa sam izgleda popila upalu neku. Utopila se, jedem voće,  u ponedeljak me je svakako dr. pa ću joj se požaliti. Mislim da je tebi u T to normalna tem. Ako te ne boli jako i konstantno nemas razloga za brigu.  Sacekaj jos malo i ako ti bude lošije otidji.

sofi09
    15. Lipanj 2019. 21:50

Ja sam bila danas na pregledu i sve je uredu...sljedeci pregled nam je 2.7. Danas smo 10+4...
    Evo i slicice:) tko ono gleda hoce biti curica ili decko, ja sam gledala onu skicu pa bas i ne kuzim :(

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.