ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Angie1205
    30. Listopad 2019. 08:16

Eto kod mene je bilo kontra, mene dr odje🤬 a mala stoji vodoravno...trudovi na najjace, ja vec na pol otvorena a ona se okrene i ode jer ne zelim epi...na kraju mi je babica sama rukama okretala malu i porodila me. Ne mogu vam opisat osjecaj olaksanja nakon takve muke, srecom nije dugo trajalo.
    Nita takvi snovi nisu nista cudno, strah te od novoga i onda se opteretis i eto ti svakakvih snova i misli...samo opusteno, snaci ces se kao i svaka mama 😉

PetraB
    30. Listopad 2019. 08:18

Jutro cure!
    Sto se tice nonsalancije, alergicna sam na sestre koje su iskompleksirane jer valjda nisu mogle ili imale mogucnosti biti dr pa se ponasaju kao da su popile svu pamet svijeta (moja svekrva, mama frendicina...ima ih). Frendici pukao vodenjak doma (prvo dijete) i ona jos laganini doma, ceka da se ucestale trudovi i dodje u bolnicu (sv.Duh ja mislim) kad su bili na 5-10 min, ne sjecam se sad tocno... I sestra joj veli da sjedi i ceka u cekaoni jer prvorotkinja je i nece to tak skoro 🤦🏻‍♀️...a jos joj je stalno curila plodna u naletima pa je vec i mokra bila sva... Sva sreca naletila neka dr i digla frku jer su ju ostavili u cekaoni tak, brzo na pregled, vec krenuo malac van, nis nisu stigli, rodila za pol sata... Budale, nad budalama... 🤬

url=https://lilypie.com][/url

PetraB
    30. Listopad 2019. 08:25

Joj da... Bravoo za Kenguricu 🎉🎊🎉🎊🎉🎊
    Ja jucer obavila vaskularca i dobila doznake za carapu 💪🏼 nadam se da ce se sad to malo smirit jer me noga zna ubijat bas. Nakon poroda joj se moram javiti da obavim color doppler. 
    Lavice i kod nas kaos nakon pomicanja sata... 🤦🏻‍♀️,
    U 6 se mali oglasi vec a curka isto iako je doma (nasi su na praznicima od danas) digne se u pol 7 da si isprati brata i cacu 🤦🏻‍♀️... Kavu pijem uz crtice, matematiku, pjesmicu iz njemackog... 🙈🙈🙈🙈
    Al danas ne idem nikam...sutra cu morati tonu toga obavit po gradu al nemam zivaca danas izac iz kuce. 

• Nita9999
    30. Listopad 2019. 08:26

Angie1205

Eto kod mene je bilo kontra, mene dr odje🤬 a mala stoji vodoravno…trudovi na najjace, ja vec na pol otvorena a ona se okrene i ode jer ne zelim epi…na kraju mi je babica sama rukama okretala malu i porodila me. Ne mogu vam opisat osjecaj olaksanja nakon takve muke, srecom nije dugo trajalo.
    Nita takvi snovi nisu nista cudno, strah te od novoga i onda se opteretis i eto ti svakakvih snova i misli…samo opusteno, snaci ces se kao i svaka mama 😉

a ja se isto nadam da ću se snaći..
    . valjda je to nama urođeno i instiktivno radimo s bebom sve kako treba 😀 

Lavica27
    30. Listopad 2019. 08:34

Nita ja sam nedavno imala isti san a imam vec jedno..kao sto kaze Angie,mislim da je normalno.. jucer sam cuvala malu od frendice,isto stara kao moja i nije htjela jesti (nejelica) i niiikako nikako i mislim si,, Isuse, s prvom je sve glatko islo, sta ako mali bude cijeli obrnut od nje😱 Tako da ja svako malo imam neka preispitivanja i sumnje u sebe.
    PetraB ja sam.skuzila kad mala ode u vrtic,ostanu jos dva sata crtici na tv-u, vec sam oguglala😂

Lunica
    30. Listopad 2019. 08:41

Kengurice cestitke...uzivaj s bebicom sada💙💙
    Cure sretno na pregledima koje ste danas..ne stignem bas puno citati..vidim da je tema bila ciscenje...ja uzivam kad mi je uredno i cisto...ali sam bas na dane..nekad mi se neda a nekad sam ful motivirana pa napravim i isforsiram se.danas mi stize dostava ikee..uglavnom za bebaca sam narucivala i bas me zanima kako ce izgledati uzivo..oni me nisu nikad razočarali..
    Ovaj moj se vrti ko lud ..upravo sam stucanje osjetila onako skroz dole nisko..kao ritnicno poskakivanje pa ne znam jel to znaci da je glava dolje ili..nemam pojma..strpljen spasen umza dva tj pregled pa cu znati..

ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.

PetraB
    30. Listopad 2019. 08:44

Lavica27

Nita ja sam nedavno imala isti san a imam vec jedno..kao sto kaze Angie,mislim da je normalno.. jucer sam cuvala malu od frendice,isto stara kao moja i nije htjela jesti (nejelica) i niiikako nikako i mislim si,, Isuse, s prvom je sve glatko islo, sta ako mali bude cijeli obrnut od nje😱 Tako da ja svako malo imam neka preispitivanja i sumnje u sebe.
    PetraB ja sam.skuzila kad mala ode u vrtic,ostanu jos dva sata crtici na tv-u, vec sam oguglala😂

Daaaaa 🙈🙈🙈🙈🙈
    I pjevusenje pjesmica... Isuse... 🤦🏻‍♀️🤣

Lunica
    30. Listopad 2019. 08:50

PetraB jel i ti to imas vene na nogama? Ja imam samo na lijevoj ali onak dobro se vide..ispupcene su ..idu od unutarnjeg bedra pa sve do malo ispod koljena. Mazem svaki dan sa Liotonom a gin mi je reko ukoliko nema crvenila da ne trebam nis drugo. Razmisljala sam o carapama ali ne bi ih isla uzimati na svoju ruku..

ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.

C1M4
    30. Listopad 2019. 08:53

Mi cemo iduci tjedan ako bog da u ikeu po komodicu za bebaca i onda i najvjerojatnije do west gatea po kolica da narucimo😇

lorija
    30. Listopad 2019. 09:11

O i meni danas stize paket iz Lidla 😍😍😍, jucer posteljina i ogradica ☺ 
    Bacila sam se i ja u pripreme, al opet nesto mi se gnjezdi, sad bi sve nesto mjenjala pomjerala,izbacivala, slagala 🙆🙆🙆 muz nek je sretan pa je na poslu inace bi ga zaposlila.

Cure perete li vi bundice u masini? Na koliko stupnjeva? Bas bi ih nesto bućnula sad u vodi. Ja tek sad ih izvadila 🙈 jer javlja zahladjenje ovih dana. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.