ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Grizli
    29. Listopad 2019. 22:08

Angie roomba je 776p tj pet.
    Mrgud super za pregled da je dobar. Bebac fino napreduje. Drzim fige da bude bar tezina po prognozi jer to je onako onda skolski.
    Losa ja stvarno mislin da sam osjetila kad se beba okretala. Ne znam dal je moguće i da to traje vise dana, al ja sam to tako nekako povezala. Doduse bili su manji tjedni al tih nekih par dana bas me bolilo cudno svako malo neki drugi dio trbuha pa bi bol bila nekoliko sati na tom mjestu i onda se preselila bol dalje. Na iducem pregledu gin mi je rekl da je beba s glavom dole pa mi odmah to palo na pamet. 

Red Fox
    29. Listopad 2019. 22:14

Vidim da ste danas imale temu ciscenja 😂 meni sad muz obavlja vecinu posla, ja kuham, peglam i perem sude i obavljam setnju sa psom. Nakon toga svega vise nis nemrem. Bas se osjecam nemocno, jedva cekam da napravim generalku kad cu moci.
    Mrgud super za pregled i za porodiljni 😉 znaci vec idemo u trudnicku iduci put. Kak bude to brzo sad proslo. Ja jedva cekam cetvrtak i pregled.
    Mala meni se nakon prvog poroda malo poremetio ciklus, al ja koristim Billingsonovu metodu pa sam upisivala tablice i to. Ugavnom skuzila sam da mi se druga faza ciklusa produzila, zato ti vjerojatno kasni. Trebas skuziti kad ti je ovulacija sad kod produljenog ciklusa. Meni je npr.prvi test bio negativan, al sam radila dva dana prije ocekivane menge tak da to nije bas mjerodavno. I bilo bi dobro da provjeris hormone kak su ti cure savjetovale.

mrgud_zg
    29. Listopad 2019. 22:15

Grizli mozda je to fkt moguce. Ja stvarno ne znam. Ja odjednom imam dojam da mi je trudnoca proletila. Znam da nije jos gotovo 😂 al ta uputnica za ta i papiri za porodiljni su na mene takav dojam ostavili. U 9 mj na pregledu mi je rekla da mi je posteljica nisko i da malo usporim, ja nisam uopce 🙈. Uz posao, putovanja, tecaj, druzenja, nekak se poprilicno malo posvecujem odmoru i ljencarenju, pa sve tegobe prehodam i ne osluskujem do kraja svoje tijelo. Sve me zadnjih tj kao “zulja” i zateze al nebi mogla tocno odredit kad i sto. Veselim se ful sljedecem tjednu kad mi krece go i napokon se nadam odmorit 😁

Grizli
    29. Listopad 2019. 22:18

Curke vidila sad na Jesenskim da se javila Kengurica da je rodila oko 17. Ja sam sad se rasplakala od srece kad sam to procitala. 

DeeDee
    29. Listopad 2019. 22:26

Mrgud odlično za pregled 👌 
    aaaa GRIZLI ja svako malo pogledam ako se javila i ništa..super super super, i ja sam sva uzbuđena kao da mi je netko ful blizak :D

[/url

Lavica27
    29. Listopad 2019. 22:30

Grizli evo bas i ja vidjela! Sokirali me kg i cm, ko moja a rodjena dan prije termina😁 Ali to je odlicno buduci je rodjen ranije. Super!!
    Mrgud odlican pregled! Bravo! Leti vrijeme samo tako...
    Za posteljicu znam da prate to starenje i u TA, i AFI (koliko plodne vode ima po tjednima)... 
    LoSa ja sam i s prvom i sad s malim osjetila to okretanje. Dakle najcudniji osjecan ikad,odjednom je beba posvuda i ko da netko pali centrifugu😂 Al ja inace puno previše osluskujem svoje tijelo pa sam mozda tako primjetila. Fun fact prva se okrenula na tretmanu akupunkture jer od isijasa nisam hodala,doslovce. Onda mi je teta objasnjavala gdje su tocke za okretanje bebe, za otvaranje itd. I slj.dan ja kazem na tretmanj da ce mala iskcit van,da obo nije normalno. Dodjem na pregled na uzv a ono okrenuta(koji dan poslije)...

mrgud_zg
    29. Listopad 2019. 22:38

Ajme kengurica rodila wow. Ne znam kak je vama al mene zadnjih dana totalna panika ulovila. Nemam jos nista spremno, ni sobu ni robu ni kozmetiku ni kofer. A ni psihicki nisam ni najmanje 😂. Na dane mi dode krivo kaj nisam bar malo otvorila komplikacije da uzivam u trudnoci, fakat mi odjednom proletilo. Nadam se da cu 11 mj iskoristit naksimalno, a da nece neke tegobe pocet 😁

Bartolena
    29. Listopad 2019. 22:39

LoSa84

mrgud jesi osjetilakad se beba okrenula ili se to ne osjeti,?

Meni se beba okrenula u četvrtak dok sam bila spojena na ctg. 35+6. Ne mogu reći da me zabolilo, ali sam osjetila da se nešto događa u zdjelici, kao neka tupa i prodorna bol na moment. Odonda udarce osjetim altroke jače, beba kad se pomakne, miče se cijeli trbuh. Posvuda je. 😂 I odonda me leđa ubijaju. Ctg mi je počeo očitavati trudove koliko je bebač lupao i vrpoljio se tih 20 min, ali nisu bili pravi. 😊 Moje iskustvo.

Nasty

Bartolena dobro došla i sretno s pripremama.. Bez panike, stigneš sve.. Ja od panoke postanem samo još duplo smotanija i usporenija.. Samu sebe blokiram..
    Malazg dobro bi bilo da provjeriš spolne hormone.. Cure su sve napisale, tijelu treba da se izregulira, samo opušteno i sretno!

hvala na dobrodošlici 😊 leđa su sad malo popustila pa je i panika manja, a mašina tetrica i posteljine se pere. 🙄 ja sve pomalo.. nije ni čudo što me panika opere 😂

29. Listopad 2019. 22:52

Meni je prosli tjedan doktor rekao da je okrenut na zadak i da mu je glava s moje lijeve strane te gleda udesno. Danas popodne kao da sam osjetila pomocanje i sad kao da je desne na lijevu stranu okrenut jer je s desne strane tvrđe gdje je glava. No jos ga osjetim najvise dolje pa sam sigurna da je jos na zadak s nogicama dolje... no mozda se poceo okretati 

Bartolena
    29. Listopad 2019. 23:08

LoSa84

Meni je prosli tjedan doktor rekao da je okrenut na zadak i da mu je glava s moje lijeve strane te gleda udesno. Danas popodne kao da sam osjetila pomocanje i sad kao da je desne na lijevu stranu okrenut jer je s desne strane tvrđe gdje je glava. No jos ga osjetim najvise dolje pa sam sigurna da je jos na zadak s nogicama dolje… no mozda se poceo okretati

Tako je i meni glavica bila s desne strane ali je gledalo prema mojoj kralježnici. Znalo se pomaknuti malo ulijevo, kao da stoji na sredini. Točno sam onda kičmicu osjetila kad bi pomazila trbuh, a udarce sam uvijek osjetila negdje oko pupka i ispod pupka najviše. Ginek. mi je stalno govorila da mi je s glavom stislo želudac, a guzom mjehur. Već mi je pričala kako ću morati na carski. Bome sam odahnula i od žgaravice kad se okrenulo. 😵
    Držim fige da se odlučio okrenuti. Vjerujem da ćeš možda i sama skužiti po drugačijim i jačim udarcima😉

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.