Evo i mene nakon par dana, da vam se javim 😁 uzv super, beba je vec procjenjena na 2600 g.. Vaginalni nalaz je jako napredovao od zadnjeg koji je bio prije 5 dana.. Sada sam otvorena 3 cm, i konstantno imam trudove koje ne osjetim. Tako da su doktori sigurni da ce porod biti prijevremeni samo ne znaju hoce li sad u 35 ili 36 tjednu.. Uz svu terapiju dobila sam i utrogestane kako bi ipak pokusali do 36. Tj dogurati
Auuuu ovdje ko neki polu OKP sindrom da nas drzi. Ja imam pak posla kad vjesam robu jer ju moram vjesat naizmjenicno lijevo desno na strik nikad ne napunim zicu do kraja. I da kako imam 2 vrste stipaljki i na istom komadu robe moraju biti obe iste vrste boja manje bitno. Drugo za sto me svi zezaju je da kad postavljam stol mora sve biti u kompletu case, tanjuri hrana salvete stoljnjak pa mm sizi za feste samnon. Cak i magnete slazem na plocu po boji, a imam ih preko 300. Al dobro vidim nisam jedina imamo svaka svoju sklopku. Morat cemo organizirat tu da ove cistunke dodju cistit nama koje nismo takve, a ja se nudim evo za peglanje kome treba. 😉
Zoe ajde barem je bebica vec lijepe kilaze. A nadam se da ces ipak izdrzat jos 7 dana.
Nisam sad skužila, vraćam se u nazad a nemogu naći post; Kaj je Kengurica rodila??
Pridružujemo se klubu cistunica, inače moja mama i otac su baš uredni znači odrasla sam u bas precistom okruženju i to je prešlo i na mene svaki dan vrsim usisavanje, brisanje prašine, čišćenje kupaonice i brisanje poda a jednom sedmicno perem prozore i sva vrata i trpezarija je stolice, ništa mi se ne može zagubit po kući npr da nešto tražim da ne mogu naci, sve al doslovno od hemijske olovke pa na dalje ima svoje mjesto i namjeravam i nakon bebice ostat doslijedna tome a još plus svaki dan sam nasminkana izfeniranog friza bez obzira dali idem negdje ili ostajem cjeli dan kući
Lucille kengurica je pukao vodenjak, želim joj što lakši i bezbolniji porod
Lucillekengurica je pukao vodenjak, želim joj što lakši i bezbolniji porod
Pa nemogu naći njen post. Da li se trudi ili je još malo 'razvlače'?. Razlika smo par dana pa me malo stislo. No ona je u 37tt ušla, bude to super
Lucille na jesenskim je kengurica objavila puknuce vodenjaka ,nije tu, samo smo komentirale
[/url
Pridružujemo se klubu cistunica, inače moja mama i otac su baš uredni znači odrasla sam u bas precistom okruženju i to je prešlo i na mene svaki dan vrsim usisavanje, brisanje prašine, čišćenje kupaonice i brisanje poda a jednom sedmicno perem prozore i sva vrata i trpezarija je stolice, ništa mi se ne može zagubit po kući npr da nešto tražim da ne mogu naci, sve al doslovno od hemijske olovke pa na dalje ima svoje mjesto i namjeravam i nakon bebice ostat doslijedna tome a još plus svaki dan sam nasminkana izfeniranog friza bez obzira dali idem negdje ili ostajem cjeli dan kući
Svaka cast Ja sam dnevno 8-10h na poslu plus 1h voznje u svakom smjeru. Jos ako moram na neke poslovne vecere ili put... Ovo bi mogla jedino nocu raditi svaki dan. No srecom mom muzu je od pocetka jasno da nije dobio takvu zenu
Zoe, zvuci super, sretno!
Vidim pisete o perilicama.. mi smo u proslom stanu imali 2u1 i to mi je bilo super pogotovo po zimi (gore u Danskoj smo cesto tako susili), jedino sto se isto znalo zguzvat sve, pogotovo posteljina.. al nisam se previse s tim zamarala, manju robu bi popeglala.. ovo vece, manje bitno.
Neka extra cistunka bas nisam mislim nije ni bilo neke potrebe posto je isto bilo sve nekako minimlisticki. Pod prala mozda jednom dva put mjesecno ili po potrebi, isto tako brisanje prasine, usisavanje ipak cesce, skoro svaki dan, bar tepih jer bi mala uvijek nesto namrvila. Sto god se moglo oprat u perilici stavili bi da ne moramo rucno, eventualno neke vece posude. Radila sam nekih mj dana gore u hotelu pa sam naucila i neke trikove.
Sva sreca da dragi nije ljencuga pa mu nije bio problem iza sebe nekad pocistit, nekad je i mene znao opomenut malo.
Be the change you wish to see in the world.. 💚
Grizli samo javite kad pocinje razmjena ciscenje/peglanje. 🙈🤣 baš imam potrebu kad dodjem negdje ako.je neuredno ili manje uredno od onoga na šta sam navikla da sredim 🤷♀️
Sortiraj odgovore
Najstariji